Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid

Noul Wrangler se alătură lumii 4xe Plug-In Hybrid cu un model în ediție limitată pentru a sărbători 80 de ani de istorie Jeep®.

Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid

Noul Wrangler se alătură lumii 4xe Plug-In Hybrid cu un model în ediție limitată pentru a sărbători 80 de ani de istorie Jeep®.

Pregatit pentru aventură

Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid dispune de peste 65 de sisteme de siguranță active și pasive, susținând conducerea rutieră zilnică și aventurile off-road.

 

CONTROL SELEC-SPEED

Combinația dintre Hill-ascent și Hill-Descent creează Selec-Speed Control. Este sistemul de siguranță care permite șoferului să mențină o viteză constantă atunci când urcă sau coboară dealuri, pe teren stâncos și accidentat și pe multe alte tipuri de trasee off-road de viteză mică. Cu această caracteristică, ESC poate controla cuplul motorului și presiunea de frână, menținând în același timp viteza prestabilită în timp ce conduceți în afara terenului.

CRUISE CONTROL ADAPTIV

Noul Wrangler 4xe Plug-in Hybrid dispune de Cruise Control adaptiv cu oprire integrată Full Stop. Acest sistem vă permite să setați viteza de control al vitezei de croazieră și, în același timp, să mențineți o distanță de siguranță față de vehiculul din față. În plus, cu funcționalitate Full Stop, vehiculul se oprește singur dacă este detectat un pericol iminent.

Sisteme active de siguranță

Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid poate monitoriza independent viteza sau distanța altor vehicule din jur, chiar și în condiții nefavorabile, datorită diferiților săi senzori și sisteme de siguranță.

Senzori și cameră de parcare spate ParkView®

Cu senzorii din bara de protecție spate a noului Wrangler 4xe, puteți detecta și evita obstacolele sau potențialele pericolele în timpul manevrelor de parcare, datorită unui avertisment sonor.

În plus, cu camera de mers înapoi Parkview®, echipată cu o grilă dinamică capabilă să se adapteze la afișajul tactil al sistemului de infotainment Uconnect ™ NAV, este posibilă vizualizarea prezenței vehiculelor și a obiectelor care obstrucționează trecerea.

Blind Spot Monitoring și Rear Cross Path Detection​

La bordul Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid, datorită monitorizării unghiului mort și a detectării traseului transversal din spate, este posibilă monitorizarea distanței perimetrice, a punctelor oarbe și parcarea ușoară în spații în care alte vehicule blochează vederea. Primul îl avertizează pe șofer cu privire la intrarea unui alt vehicul în unghiul mort printr-un bec de avertizare și un avertisment sonor, în timp ce al doilea este capabil să detecteze prezența vehiculelor și a obiectelor în timpul manevrelor de parcare, alertând șoferul prin aprinderea unui bec de avertizare amplasat pe oglinzile retrovizoare laterale.

Forward Collision Warning+​

Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid detectează obiecte mari sau vehicule care se apropie, cu un radar și senzori video care alertează șoferul cu avertismente sonore și vizuale sau, dacă este necesar, prin acționarea automată a frânei.

Fază lungă automată

Noul sistem complet LED al noului Wrangler 4xe Plug-in Hybrid detectează vehiculele care vin din sens opus și reglează fasciculul de lumină pentru a evita orbirea.

Tehnologia 4xe la îndemână

Noua tehnologie Wrangler 4xe Plug-in Hybrid introduce toate noile caracteristici 4xe, precum paginile hibride Uconnect ™ Infotainment, noi parametri de conducere din tabloul de bord TFT și serviciile dedicate Uconnect ™.

E-COASTING

Sistemul unic E-Coasting permite noului Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid să se încarce în timp ce conduceți. Odată activată, această tehnologie este capabilă să optimizeze energia produsă în timpul frânării, decelerării și navigației și reîncarcă automat bateria.

PANOU DE INSTRUMENTE TFT de 7 "

Panoul de instrumente Jeep® Wrangler 4xe plug-in hibrid prezintă un nou afișaj TFT de 7 ”, personalizabil cu peste 100 de moduri diferite de a citi cu ușurință și intuitiv informații despre viteză, autonomie rămasă, presiunea anvelopelor și multe altele.

Conectat în siguranță

Noul Jeep®Wrangler 4xe Plug-in Hybrid vă permite să vă conectați smartphone-ul în siguranță în timp ce vă concentrați asupra conducerii.

ANDROID AUTO ™

Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid integrează noile caracteristici Android Auto ™ în sistemul de infotainment Uconnect ™. Oferă acces ușor și sigur la aplicațiile preferate, cum ar fi Google Maps și YouTube Music, prin intermediul afișajului tactil sau al comenzilor de pe volan.

Android Auto, Google Play și alte mărci comerciale sunt mărci comerciale înregistrate ale Google Inc.

APPLE CARPLAY

Cu noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid, puteți rămâne conectat la telefonul smartphone fără a fi distras în timp ce conduceți. Sistemul de infotainment Uconnect ™ încorporează noi caracteristici wireless, cum ar fi Apple CarPlay®. Permite utilizatorilor de iPhone să acceseze Apple Maps, mesaje, telefon și Apple Music prin comenzi vocale Siri sau ecranul tactil al radioului.

CarPlay, iPhone și Siri sunt mărci comerciale ale Apple.

CONFORTABIL Din orice direcție

Manevrarea este ușurată și mai mult datorită camerelor montate în față și în spate ale noului Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid.

Această tehnologie facilitează conducerea chiar și cu puncte oarbe și obstacole, permițând manevrarea rapidă și ușoară.

Audio Alpine® Premium

Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid amplifică calitatea sunetului cu sistemul de sunet Alpine® Premium. Echipat cu un amplificator de 12 canale de 552 wați, nouă difuzoare, inclusiv subwooferul din spate, este un sistem audio care oferă un sunet de înaltă calitate.

Soliciți informații? Scrie-ne