ACCESORII JEEP

Accesoriile de origine Mopar

Mopar® oferă clienţilor săi o gamă amplă de accesorii, actualizată în mod constant şi construită special pentru vehiculele Jeep®. Produsele disponibile în catalog sunt unice pentru că sunt dezvoltate într-o colaborare directă cu platforma de proiectare a vehiculului, căreia îi sunt dedicate: o legatură solidă pe care nu toate fabricile din acest sector sunt pregătite să o garanteze.
Cele mai fine şi sigure materiale, procesele inovative şi fabricarea meticuloasă sunt elemente ce susţin producţia accesoriilor Mopar®: scopul nu este doar acela de a oferi clienţilor posibilităţi de personalizare a vehiculului, făcându-l inconfundabil, ci mai presus de toate acela de a nu compromite, sub nicio formă, fiabilitatea şi nivelul de siguranţă al vehiculului pe care îl conduce. Mulţumită liniei de accesorii Mopar®, puteţi conferi vehiculului dumneavoastră un stil exclusivist conform gusturilor şi cerinţelor dumneavoastră: nu este vorba doar despre aspect, ci şi despre funcţionalitate.

De ce accesorii de origine

Prin alegerea accesoriilor de origine Mopar,  vă asigurați mai mult decât o protecție premium și un stil liber ci și un stil distinctive aparte.

Nu vă mulțumiți cu nimic altceva decât cu accesorii originale ce vă conferă o potrivire și un finisaj perfect precum și funcționalitate special dezvoltată pentru autovehiculul dumneavoastră Jeep.

Accesoriile originale sunt disponibile prin intermediul rețelei autorizate Jeep.

Jeep Compass

Cu accesoriile dedicate Jeep Compass ai infinite posibilități de personalizare a autovehicului în stilul propriu. Nici la bagaje nu este nevoie să faci compromisuri! Stabilește-ți doar destinația dorită și ia cu tine tot ce dorești inclusiv bicicleta, placa surf sau orice alt echipament sportiv. Vizualizează catalogul de accesorii  Compass.

Accesorii Compass

Pentru cei care sunt în căutarea de locuri de explorat şi aventuri de trăit, Renegade este mijlocul ce face trecerea de la vis la acţiune şi libertate. Pune-ţi amprenta şi defineşte propriul tău stil Jeep Renegade, fără a lăsa detaliile la voia întâmplării cu accesoriile dedicate. Vizualizează catalog accesorii Renegade

Grand Cherokee este deja atat de frumoasa încât ai fi tentat să exclami ca ar fi greu să găsești ceva care să îi sporeasca calitățile de prima clasă. Accesoriile originale Jeep Grand Cherokee sunt special concepute pentru modelul tău. Nici un alt accesoriu nu poate egala standardele de prerfomanță și stil ale originalului. Vizualizează catalog accesorii Grand Cherokee.

Wrangler a fost conceput cu detalii fine ce combină forma şi funcţionalitatea,  iar accesoriile dedicate acestui model  vin sa îi accentueze individualitatea și să îi sporească  confortul  și funcționalitatea. Vizualizează catalog accesorii Jeep Wrangler.

Noul Cherokee este conceput pentru viitor cu un design exterior modern și agresiv care onorează moștenirea legendară Jeep® iar accesoriile dedicate aduc un plus de personalitate, maresc capacitatea de transport și întrețin mai bine autovehiculul. Vizualizează catalogul de accesorii Cherokee.

Soliciți informații? Scrie-ne