Modelul pick-up de la Jeep®

Noul Jeep® Gladiator
Jeep® Gladiator ajunge pentru prima dată în Europa. Capabilităţile 4x4 legendare ale Jeep® au fost transformate într-o versiune pick-up cu trăsături distinctive: capabilitate, spaţiu şi forţă.  

Modelul pick-up de la Jeep®

Noul Jeep® Gladiator
Jeep® Gladiator ajunge pentru prima dată în Europa. Capabilităţile 4x4 legendare ale Jeep® au fost transformate într-o versiune pick-up cu trăsături distinctive: capabilitate, spaţiu şi forţă.  

Ediţia de lansare Gladiator

Ediţia de lansare Gladiator este un model de ediţie limitată pentru aceia care doresc să se bucure de beneficiile maxime oferite de Jeep®. Exteriorul este prevăzut cu insignă exclusivistă, jante din aliaj de 18”, plafon metalic şi apărători vopsite în culoarea caroseriei iar platforma de încărcare este protejată de un strat anti-zgârieturi şi rezistent la şocuri şi de o husă din pânză. Interiorul este îmbrăcat în piele neagră de înaltă calitate şi are scaune încălzite. Partea din faţă a autovehiculului este completată de un difuzor wireless Alpine şi cele mai bune sisteme de siguranţă, precum cameră orientată spre direcţia de mers şi sistem Cruise Control adaptativ.

Gladiator Sport

Modelul Jeep® Gladiator Sport este echipat cu apărători negre, jante din aliaj de 17” şi o husă din pânză Sunrider. Tehnologiile de pe acest model includ faruri full LED, senzori de parcare faţă şi spate, consolă centrală de 3,5″ şi sistem de navigație Uconnect™ cu ecran de 7″ care include servicii Uconnect™ *.

Gladiator Overland

Modelul Gladiator Overland, în versiunea standard, este cel mai bun ca stil, confort şi tehnologie. La bordul modelului Overland veţi regăsi sistemul de navigație Uconnect™ 8,4″ Radio Nav, display color TFT 7” pentru instrumentele de bord, sistem Alpine 552W cu 9 difuzoare, jante din aliaj bicolor de 18” şi accente argintii la exterior.

Personalizare maximă

Modelul Jeep® Gladiator vă oferă o adevărată experienţă în aer liber. Diferitele combinaţii ale parbrizului şi ale acoperişului vă permit să alegeţi din trei configuraţii: plafon metalic (hard top) cu trei panouri, plafon din material textil (soft top) şi varianta fără acoperiş. Bucuraţi-vă de libertate maximă la fiecare drum, în fiecare anotimp.

Capacitate de până la 613 kg

Configuraţia modelului Gladiator prevede o cabină dublă şi o platformă de încărcare din oţel cu dimensiunile 1531 mm x 1442 mm, cu priză de curent rezistentă la apă, iluminat cu LED şi înveliş protectiv aplicat prin pulverizare.

Sistem Trail Rail

Platforma de încărcare a modelului Gladiator este echipată cu sistemul de depozitare Trail Rail şi sistem de ancorare uşor de reglat.

Personalizare maximă

Platforma de încărcare este prevăzută cu un înveliş protector robust şi durabil. Indiferent ce veţi încărca pe platformă, există trei opţiuni de acoperire în siguranţă a încărcăturii: rulou, pânză cu trei panouri sau placă dură cu trei panouri.

Accesorii Mopar®

Mopar® oferă o gamă de accesorii potrivite pentru cele mai dinamice stiluri de viaţă, precum bare de suport pentru platforma de încărcare şi sisteme de gestionare a încărcăturii precum sistem sertar, suport pentru bicicletă, suport pentru kayak, suport pentru placa de surf sau suport pentru skiuri.

Mai mult spaţiu şi mai multă utilitate

Interiorul modelului Gladiator este conceput pentru a oferi mai mult spaţiu şi cel mai înalt nivel de confort. Toate acestea într-un stil inconfundabil al celor de la Jeep®.  Profitaţi din plin de un interior complet lavabil, volan şi scaune încălzite şi două spaţii mari de depozitare: unul sub scaunul din spate şi celălalt în spatele spătarului scaunului din spate.

Interior

Mai mult spaţiu şi mai multă utilitate

Tehnologie

La bordul modelului Gladiator veţi regăsi tehnologii de ultimă generaţie care îmbunătăţesc fiecare aspect al condusului zilnic.

Cameră off-road integrată

Singura din categoria sa*
*la modelele pick-up din Europa

Difuzor wireless Alpine

Modelul Gladiator este echipat cu difuzor wireless Alpine. Situat în spatele scaunului din spate, difuzorul wireless Alpine se poate scoate cu uşurinţă, având astfel libertatea de a vă bucura de muzica preferată oriunde doriţi. De asemenea, îl puteţi conecta la alte difuzoare wireless Alpine pentru un efect stereo. În plus, difuzorul poate fi utilizat şi ca baterie externă având astfel posibilitatea de vă încărca dispozitivele prin USB.

Servicii Uconnect™

Sistemul de info-divertisment este conceput să funcţioneze fără probleme cu Serviciile Uconnect™ care vă permit să comunicaţi cu autovehiculul dumneavoastră de la distanţă prin smartphone/smartwatch.

*disponibil începând din martie 2021

Performanţă

Unul dintre punctele forte ale autovehiculului este motorul diesel 3.0L V6 Multijet cu o putere de 264 CP, care oferă performanţă de primă clasă. Cuplul incredibil de 600 Nm este atins la doar 1.400 rpm. Şi să nu uităm de renumitul Jeep®  4×4 care funcţionează în armonie perfectă cu transmisia automată cu 8 trepte.

Siguranţă

Modelul Gladiator are peste 65 de sisteme de siguranţă active şi pasive. Acestea includ sistemul de monitorizare şi avertizare a unghiului mort (Blind Spot Monitoring), sistemul Cruise Control adaptativ care adaptează viteza la autovehiculul din faţă, sistemul de avertizare a coliziunii frontale care vă avertizează cu privire la obstacolele din calea dumneavoastră şi sistemul de comutare automată între faza lungă şi faza scurtă care ajustează intensitatea luminii în funcţie de lumina ambientală.

Soliciți informații? Scrie-ne