Noua eră a mobilității de la Jeep®

Jeep® intră în lumea electrificării cu o nouă tehnologie 4xe care combină tracțiunea integrală cu un sistem inovator de propulsie electrică. Un nou mod de a experimenta mobilitatea bazată pe un ecosistem de servicii și soluții care evoluează alături de legendara lume Jeep®.

Încărcare mai ușoară

Noul Jeep® 4xe Plug-In Hybrid este echipat standard cu cabluri de încărcare care vă permit să încărcați bateria de 11,4 kWh folosind o priză simplă de uz casnic. Realizați o încărcare completă chiar mai rapid cu noul easyWallbox, priza inteligentă pe care o puteți instala cu ușurință acasă. Disponibilă opțional, aceasta își adaptează capacitatea de încărcare pentru a evita o eventuală pană de curent.

Garanții care contează.

Noua tehnologie de la bordul Jeep Renegade 4xe Plug-In Hybrid are o garanție standard de 8 ani pentru bateria de 11,4 kWh, cea mai bună disponibilă din categoria sa. În plus, garanția pentru vehicul poate fi prelungită până la 5 ani. Uitați de griji și continuați-vă drumul.

Evoluția performanței

Jeep® a reinventat tracțiunea integrală prin combinarea unui sistem tipic 4×4 cu un motor electric, oferind performanțe ridicate, confort total pe drum și, în același timp, consum de combustibil și emisii reduse.

Motor electric → eMotor Jeep 

Transmite putere către puntea din spate 60 CP

Motor cu ardere internă 1.3 T4 Turbo GSE

Transmite putere către puntea din față.
130 CP sau 180 CP

MOTOR ELECTRIC I MOTOR CU ARDERE INTERNĂ

Putere combinată de până la 240 CP

Accelerație 0-100 km/h. 7,1 s

Timp de încărcare <120 minute cu easyWallbox (la 6,6 kWh)

Autonomie până la 50 km, în regim complet electric.

Tehnologie

Noul Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid pune la dispoziție tehnologii de ultimă generație în ceea ce privește conectivitatea și sistemul de infotainment. Experimentați un stil de condus mai distractiv, mai sigur și mai captivant.

Tehnologie la îndemână

Monitorizați parametrii vehiculului dumneavoastră, programați și alegeți puterea de încărcare, găsiți cea mai apropiată stație de încărcare, toate pe un singur display. Sistemul de infotainment de la bordul noului Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid integrează cele mai noi funcții pentru a beneficia la maxim de mobilitatea hibridă.

Siguranță

Revoluția mobilității Jeep® poate fi definită și prin importanța funcțiilor de siguranță de pe noul Hybrid Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid. Nivelul înalt de protecție este specific Jeep®.

Nu lăsați niciodată garda jos

Noul Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid este dotat cu peste 60 de sisteme de siguranță activă și pasivă, cum ar fi Forward Collision Warning Plus, Emergency Braking, Lane Departure Warning Plus, Blind Spot Monitoring și Rear Cross Path Detection, Rear Camera with Dynamic Grid, Automatic Park Assist și Drowsy Driver Detection.

Exterior

Liniile iconice și surprinzătoare ale Renegade se îmbină cu noua tehnologie 4xe Plug-In Hybrid. Inovația în mobilitate se bazează pe tradiția designului.

Viitorul tradiției

Noul Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid este un vehicul plin de personalitate. Noua emblemă exclusivă 4xe și detaliile albastre subliniază stilul exterior al tuturor modelelor. În plus, accesoriile Mopar® se bucură de cel mai înalt nivel de personalizare.

Interior

Atingeți cu mâinile volanul și intrați în noua lume Jeep 4xe. Noul Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid poate să ofere confortul și spațiul necesar pentru a vă bucura la maxim de fiecare călătorie, chiar și de cea mai aventuroasă.

O lume a confortului.

Interiorul a fost proiectat pentru a asigura confort șoferului și tuturor celor patru pasageri, în orice condiție. Găsiți spațiu și versatilitate peste tot datorită spațiilor de depozitare practice și a unui portbagaj încăpător. Diferitele combinații de culori ale interioarelor sunt modalitatea perfectă de a vă prezenta stilul dumneavoastră.

Soliciți informații? Scrie-ne