Noul Jeep® Renegade 4xe Plug-in Hybrid

SPIRIT DUAL

CONFIGUREAZĂ

Noul Jeep® Renegade 4xe Plug-in Hybrid

SPIRIT DUAL

CONFIGUREAZĂ

Până la Până la
240 CP 7.1 “ <120′ 50 KM
Combinat Acceleratie 0-100 km / h timp de încărcare cu 7,4 kWh autonomie în modul complet Electric

EXTERIOR

Viitorul tradiției

Liniile iconice și surprinzătoare ale Renegade se îmbină cu noua tehnologie 4xe Plug-In Hybrid. Inovația în mobilitate se bazează pe tradiția designului. Noua emblemă 4xe și detaliile albastre exclusive subliniază stilul exterior al tuturor accesoriilor disponibile.

Interior

Nivelul de confort

Interioarele autovehiculelor Jeep Renegade 4xe sunt concepute pentru a vă oferi dvs. și celor patru pasageri spațiul și confortul necesare pentru a călători confortabil.
Liniile sinuoase ale bordului, volanul și diferitele combinații de tapițerii vă întâmpină într-un mediu funcțional în care latura estetică întâlnește ergonomia premium și cele mai bune tehnologii la bord.
Compartimentele de depozitare generoase vă permit să luați cu dvs. nu numai lucrurile esențiale, în timp ce capacitatea portbagajului vă oferă tot spațiul de care aveți nevoie pentru a aborda orice aventură, fie că este vorba de cumpărături în timpul săptămânii sau de o călătorie de vacanță.

DIMENSIUNI

Dimensiunile modelului Jeep Renegade 4xe Plug-in Hybrid vă oferă confortul și spațiul de care aveți nevoie pentru a profita la maximum de fiecare călătorie. Inclusiv în cele mai extreme aventuri.

SERVICII UCONNECT™

Bucurați-vă de libertate. Aplicația Jeep® vă face viața mai ușoară: puteți comunica de la distanță cu automobilul direct de pe smartphone.

CELE MAI BUNE SOLUȚII DE ÎNCĂRCARE

Încărcați-vă Jeep-ul Renegade electric acasă sau în deplasare. Cu eSolutions Charging, aveți un dispozitiv de încărcare acasă, eProWallbox, care operează până la 22 kW. Și cu aplicația eSolutions Charging, puteți accesa peste 300.000 de puncte de încărcare în toată Europa.

CREAȚI CHIAR DVS.

Varietatea extinsă de accesorii originale Mopar® oferă modelului Renegade o notă personală și adaugă tot ce aveți nevoie pentru următoarea aventură.

ALTE ACCESORII

O echipă dedicată care vine în sprijinul dumneavoastră

Pentru întrebări despre un automobil Jeep achiziționat sau pentru servicii post-vânzare, inclusiv service auto, vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți. Pentru informații despre autovehicul sau asistență completă în timpul procesului de achiziție, atât online, cât și la dealer, vă rugăm să contactați echipă noastră de vânzări.

Contactați un consultant

Consum de combustibil Jeep® Renegade 4xe Plug-in Hybrid (l/100 km): 2,1 – 1,8; Emisii de CO2 (g/km): 47-41, conform Directivei UE 1999/94. Valori de omologare de tip determinate conform regimului combinat WLTP, pe baza căruia se actualizează autovehiculele noi de la 31 martie 2022. Valorile indicate sunt în scopuri comparative. Important: consumul real de combustibil și valorile emisiilor de CO₂ pot fi foarte diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diferiți factori precum: dotări opționale, temperatura ambiantă, stilul de condus, viteza, greutatea totală a autovehiculului, utilizarea anumitor dotări (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipurile și starea anvelopelor, condițiile de drum, condițiile climatice exterioare, etc.

Soliciți informații? Scrie-ne