Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid

Noul Wrangler se alătură lumii 4xe Plug-In Hybrid cu un model în ediție limitată pentru a sărbători 80 de ani de istorie Jeep®.

Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid

Noul Wrangler se alătură lumii 4xe Plug-In Hybrid cu un model în ediție limitată pentru a sărbători 80 de ani de istorie Jeep®.

Alimentarea viitorului

Noul Wrangler 4xe Plug-in Hybrid răspunde provocărilor de zi cu zi cu noua tracțiune integrală hibridă 4xe, oferind până la 380 CP de putere combinată și obținând o accelerație de 0-100 km / h în 6,4 secunde.

Trail Rated®

Noul Wrangler 4xe Plug-in Hybrid respectă moștenirea SUV-urilor cu performanțe remarcabile și durabilitate distinctivă a mărcii Jeep®. Insigna Trail Rated® este singura insignă Jeep® care certifică că a trecut testele de tracțiune pe drumuri de pământ și drumuri alunecoase de apă, noroi sau zăpadă și pe pante abrupte.

Era hibridului plug-in

Noul motor Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid se remarcă prin versatilitate.

Motor termic

Motorul 2.0 Turbo pe benzină montat frontal poate furniza până la 272 CP (200 kW) de putere pe cont propriu. Cuplul său maxim atinge până la 400 Nm.

+

Motor electric

Noul Jeep®Wrangler 4xe Plug-in Hybrid are o acționare electrică de înaltă performanță. Dispus înainte de transmisie, acest motor este capabil să furnizeze o putere maximă de până la 107 kW (145 CP) cu un cuplu maxim de 245 Nm chiar și la turații reduse ale motorului. *

* Date referitoare doar la modulul P2

Consum de combustibil combinat Jeep® Wrangler 4xe (l / 100 km): 3,5 – 4,1; consum de energie electrică (kWh / 100km): 23,9 – 22,1; Emisiile de CO2 (g / km): 79 – 94. Valori aprobate pe baza ciclului ponderat WLTP actualizat la 30/04/21 și indicate în scopuri comparative.

SELECTOR MOD HIBRID

Situat în stânga volanului pe noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid, sistemul Hybrid Mode Selector vă permite să selectați stilul de conducere care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Adâncimea de trecere prin apa

Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid poate chiar să traverseze căile de apă pe traseele off-road. Datorită compartimentului sigilat și protejat al bateriei, puteți conta pe o capacitate de trecere prin apa de până la 762 mm.

Transmisie automată cu 8 trepte

Motoarele Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid sunt combinate cu transmisia automată TorqueFlite cu 8 trepte, care ajută la optimizarea performanțelor în timpul conducerii. Ușurința sa de utilizare, reacția ridicată și conducerea mai lină îl fac ideal pentru orice teren.

Capacitatea de remorcare

Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid se potrivește celor mai dinamice și mai aventuroase stiluri de viață. Cu cârligul de remorcare din spate, puteți transporta cu ușurință o varietate de remorci.

Motor plug-in hibrid 2.0L 4xe AT8 de 380 CP

1587 kg

Soliciți informații? Scrie-ne