Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid

Noul Wrangler se alătură lumii 4xe Plug-In Hybrid cu un model în ediție limitată pentru a sărbători 80 de ani de istorie Jeep®.

Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid

Noul Wrangler se alătură lumii 4xe Plug-In Hybrid cu un model în ediție limitată pentru a sărbători 80 de ani de istorie Jeep®.

Versiuni echipare

  • Wrangler 4xe 80TH ANNIVERSARY

  • Wrangler 4xe RUBICON

  • Wrangler 4xe SAHARA

Noua eră a mobilității Jeep®

Jeep® Wrangler intră în lumea electrificării cu noua tehnologie 4xe Plug-in Hybrid. Legendara tracțiune integrală Jeep® se combină cu noua propulsie electrică pentru a oferi un nou concept de mobilitate și introduce, de asemenea, un ecosistem de servicii și soluții care evoluează lumea Jeep®.

Servicii Uconnect ™

Cu serviciile Uconnect ™ integrate în sistemul de bord al noului Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid, puteți interacționa cu vehiculul dvs. în moduri simple și intuitive datorită aplicației Jeep®, care poate fi descărcată de pe App Store și Google Play. Exclusivă pentru lumea 4xe, noua funcție My eCharge vă permite să monitorizați și să gestionați încărcarea direct de pe dispozitiv.

Deplasați-vă în libertate

Folosind aplicația Jeep® sau cardul EV, cardul electronic furnizat pentru cei care cumpără o mașină nouă Jeep® 4xe, vă puteți încărca 4xe Plug-In Hybrid de la orice stație din Europa, fără nicio modificare a prețurilor. Iar cu furnizarea serviciilor Uconnect ™ * în sistemul de bord, care poate fi ajustată în funcție de necesități, este ușor să localizați cele mai apropiate puncte de reîncărcare. Există mai mult de 120.000 în toată Europa.

Garanție extinsă

Ritmul rapid al orașului necesită o gândire rapidă și o acțiune chiar mai rapidă. Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid vine cu o baterie de 17,3 kWh, reîncărcabilă oriunde. În plus, bateria are o garanție de 8 ani, echivalentă cu 160.000 km. De asemenea, puteți solicita extinderea garanției vehiculului dvs. cu până la 5 ani cu Mopar® Vehicle Protection.

EASYWALLBOX​

Noul easyWallbox, disponibil opțional, este dispozitivul inteligent care reduce timpul de încărcare la mai puțin de 3 ore. EasyWallbox este capabil să detecteze absorbția de energie a casei dvs. și să adapteze puterea de încărcare pentru a preveni întreruperile. De asemenea, stochează istoricul dvs. de încărcare, prezicând vârfurile obișnuite pentru a vă optimiza încărcarea.

Încărcați acasă și pe drum.

Reîncărcarea noului Plug-in Hybrid Wrangler 4xe este surprinzător de ușoară. În plus față de noul easyWallbox, puteți încărca mașina de acasă de la distanță gestionând Wallbox-ul conectat din aplicația Jeep®.

În plus, puteți încărca noul dvs. Wrangler hibrid în deplasare cu cablul opțional Mode 3 – Type 2 care poate fi utilizat în toate stațiile de încărcare publice.

Încărcați în timp ce conduceți

Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid este capabil să se reîncarce chiar și în timp ce conduceți.

Datorită funcționalității e-Coasting, este posibilă transformarea energiei cinetice produse în timpul frânării, decelerării în energie gata de utilizare.

Chiar mai puternic

Noul Wrangler plug-in Hybrid 4xe face față provocărilor zilnice cu o putere combinată de până la 380 CP și o accelerație de 0-100 km / h în 6,4 secunde. Electrificarea crește nivelul de performanță pentru Wrangler 4xe Plug-in Hybrid. Este mai puternic, asigură o capacitate remarcabilă la trecerea prin apa și rămâne fidel unui vehicul off-road fără compromisuri datorită cuplului maxim la turații mici.

Consum de combustibil combinat Jeep® Wrangler 4xe (l / 100 km): 3,5 – 4,1; consum de energie electrică (kWh / 100km): 23,9 – 22,1; Emisiile de CO2 (g / km): 79 – 94. Valori aprobate pe baza ciclului ponderat WLTP actualizat la 30/04/21 și indicate în scopuri comparative.

Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid

Începeți următoarea aventură

Descoperă mai multe

Rămâi concentrat la drum

Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid vine standard cu peste 65 de caracteristici de siguranță active și pasive. Sistemele de la bord oferă caracteristici pentru deplasarea în trafic, cum ar fi Adaptive Cruise Control și Forward Collision Warning + cu frânare automată. În plus, există sisteme concepute pentru aventuri off-road precum Selec Speed Control, ce controlează viteza în off-road pentru a vă permite să mențineți o călătorie constantă chiar și pe teren accidentat, noroios și pe pante abrupte.


Descoperă mai multe

Conectat cu aventura

Wrangler 4xe Plug-in Hybrid dispune de tehnologia auto care face ca fiecare aventură să fie și mai interesantă și mai conectată. Cu aplicația Jeep® și sistemul de infotainment Uconnect ™, vă puteți conecta la Wrangler intuitiv și de la distanță.

Sistem de infotainment Uconnect ™ NAV de 8,4”

Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid vine standard cu sistemul de infotainment Uconnect ™ NAV de 8,4″, cu ecran tactil de generație a patra, punând la îndemână toate noile caracteristici de conectivitate furnizate de Uconnect Services*.

Noul grup de instrumente digitale de 7 "

Controlul puterii noului Jeep® Wrangler 4xe este și mai ușor cu noul grup de instrumente digitale de 7”. Interfața este complet personalizabilă și arată toți parametrii de conducere, cum ar fi starea bateriei, durata de viață rămasă a bateriei și nivelurile de încărcare.

Aplicația Jeep® cu My eCHARGE

Reîncărcarea bateriei noului Wrangler 4xe Plug-in Hybrid este ușoară cu serviciile My eCharge accesibile din aplicația Jeep®. Această caracteristică oferă informații specifice despre cele mai apropiate stații de încărcare publice, cum ar fi disponibilitatea și tipul de conector, și vă permite să accesați plățile de încărcare anterioare, pentru a vă ajuta să urmăriți istoricul dvs. de încărcare. În plus, My eCharge comunică cu Wallbox-ul conectat, astfel încât să puteți gestiona de la distanță încărcarea și să vă ajustați sursa de alimentare.

Aplicația Jeep® cu My Remote

Comunicați de la distanță cu noul Wrangler 4xe prin intermediul aplicației Jeep®. Puteți găsi cele mai apropiate stații de încărcare, puteți primi avertismente de conducere cu parametri presetați (cum ar fi depășirea vitezei maxime setate) și puteți vizualiza de la distanță poziția vehiculului.

GO 4XE LIVE APP

Noua aplicație GO 4xe compară vehiculele termice tradiționale cu noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid. Acesta analizează obiceiurile de conducere și urmărește același traseu pentru a compara consumul de energie, costurile de funcționare și emisiile produse.

 

Un simbol al stilului

Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid rămâne fidel originilor sale. Formele iconice și definite sunt ridicate de detaliile elegante ale lumii 4xe, cum ar fi profilurile albastre ale logo-urilor sau clapeta de încărcare electrică laterală și o linie de roți dedicată. Wrangler 4xe este definiția versatilității, oferind un parbriz pliabil, diferite configurații de acoperiș și uși detașabile pentru a oferi o experiență pură în aer liber.


Descoperă mai multe

Interior conceput pentru aventură

Versatilitate, spațiu și confort, fără a uita stilul și personalitatea. Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid are scaune încălzite din piele, spațiu generos pentru fiecare pasager și o varietate de compartimente de depozitare care pot fi închise și impermeabile, potrivite pentru aventuri în aer liber.

Soliciți informații? Scrie-ne