NOUL JEEP® WRANGLER UNLIMITED

NOUL JEEP® WRANGLER UNLIMITED

FREEDOM LOVERS

CEL MAI PERFORMANT WRANGLER CREAT VREODATĂ

Noul Jeep® Wrangler Rubicon duce la un alt nivel capacitatea legendară pentru off-road a mărcii Jeep®,  datorită anvelopelor de teren de 32 inch, a raportului de demultiplicare de 77.2:1 cu noul motor turbo pe benzină, a transmisiei automate și a unghiurilor îmbunătățite, pentru o capacitate off-road superioară. Niciodată nu a existat un Jeep® Wrangler mai capabil!

WRANGLER SAHARA

Noul Jeep® Wrangler Sahara te va uimi cu un interior elegant și rafinat, dar și prin design-ul iconic al exteriorului Jeep® Wrangler. O mașină unică, ce poate face față oricărei provocari. Un interior premium și cea mai nouă generație de sisteme Uconnect ™.

WRANGLER SPORT

Noul Jeep® Wrangler Sport este pentru cei care aventura continuă. A primit distincția Trail Rated®, pentru capacitatea sa de a aborda trasee dificile. Autentic în esență, ideal pentru cei care doresc să-l personalizeze.

Selec-Trac® 4x4 System

Sistemul Command-Trac® 4×4 dispune de un mod complet nou, de trecere automată de la 2WD la 4WD, atunci când este necesar. Bazându-se pe senzorii de turație a roților și de control al tracțiunii, acest nou sistem, numit Selec-Trac, face ca șofatul pe terenuri accidentate și în orice condiții meteorologice să fie sigur și confortabil, oferind în același timp o eficiență superioară atunci când nu este necesară tracțiunea integrală. Sistemul Command-Trac® 4×4 dispune și de sistemul Selectable Part-Time, care distribuie cuplul în mod egal, 50/50, către axele față și spate, pentru o remarcabilă tracțiune care a făcut din vehiculele Jeep®, mașini 4×4 legendare.

Soliciți informații? Scrie-ne