Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid

Noul Wrangler se alătură lumii 4xe Plug-In Hybrid cu un model în ediție limitată pentru a sărbători 80 de ani de istorie Jeep®.

Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid

Noul Wrangler se alătură lumii 4xe Plug-In Hybrid cu un model în ediție limitată pentru a sărbători 80 de ani de istorie Jeep®.

Un simbol al stilului

Insignele exclusive 4xe, autocolantele de profil albastru, noile linii de roți și finisajele premium sporesc și mai mult caracterul și personalitatea noului Wrangler 4xe Plug-in Hybrid.

O aventură în aer liber

Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid își păstrează spiritul de aventură și este pregătit pentru noi experiențe în aer liber.

Parbriz pliabil

Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid păstrează toate caracteristicile iconice ale Wrangler, cum ar fi parbrizul ușor pliabil. Comparativ cu modelele anterioare, îl puteți coborî și mai ușor cu mai puține șuruburi.

Acoperiș și uși detașabile

Hard top, soft top, no top sau exclusiv Sky One-Touch ™ Power Top. Cu toate ușile sau fără uși deloc. La bordul Wrangler 4xe Plug-in Hybrid vă puteți bucura de o adevărată experiență în aer liber datorită diferitelor configurații disponibile. Sistemul unic de tije articulate de diferite lungimi este conceput pentru a facilita fiecare demontare.

Design nou al roțiilor

Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid are roți specifice gata să se adapteze provocărilor din oraș sau pe trasee neexplorate. Rubicon vine standard cu anvelope off-road de 32 ”și roți de 17”
Sahara are jante din aliaj de 18 ”, în două tonuri, cu finisaje Tech Grey pentru un aspect mai elegant și rafinat

Declinare de responsabilitate: Imagini computerizată în scopuri pur ilustrative pentru caracteristicile produsului.

Sufletul incomparabil al lui Wrangler

Interiorul noului Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid se distinge prin capacitatea sa de încărcare, confortul și o gamă largă de opțiuni de tapițerie disponibile, pentru a se adapta nevoilor diferite.

Stilul fiecărei aventuri

La bordul noului Wrangler 4xe Plug-in Hybrid, fiecare călătorie se transformă într-o aventură extraordinară. Scaune și volan față încălzite, articole de finisare din satin, comenzi ergonomice, spațiu sporit pentru picioare pentru pasageri, cotiere confortabile și mult spațiu de depozitare pentru confort și vivacitate chiar și în timpul celor mai dificile provocări.

Mânere interioare

Concepute pentru un stil de conducere fără uși, mânerul tabloului de bord și mânerele de prindere de pe stâlpi sunt una dintre caracteristicile cheie ale Wrangler care rezumă cel mai bine atitudinea off-road a acestui vehicul.

Compartiment blocabil

La bordul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid, mici obiecte de valoare pot fi depozitate în torpedo și în compartimentele din consola centrală blocabilă – un loc protejat chiar și atunci când conduceți în aer liber.

Aer liber

Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid este conceput pentru a vă permite să experimentați aerul liber. Alegeți dintre hard topul Freedom Top® cu panouri detașabile sau topul Sunrider® fără balamale pentru vederi uimitoare.

CAPACITATE DE INCARCARE

Robust, versatil și cu o capacitate de încărcare generoasă de 533 litri într-o configurație cu 5 locuri. Noul 4xe Plug-in Hybrid Wrangler se adaptează stilului tău de viață și te însoțește în oraș sau în aventuri off-road.

Interior lavabil

Interiorul noului Jeep® Wrangler 4xe plug-in Hybrid este complet lavabil cu dopuri de scurgere pentru a permite drenarea apei.

Soliciți informații? Scrie-ne