Atunci cand iti doresti sa te umpli de energie pozitiva si buna dispozitie, natura, muzica si sportul sunt cateva dintre ingredientele cheie care te ajuta foarte mult. Daca esti si un impatimit al off-road-ului si iti place adrenalina, atunci Outdoorz Fest este cu siguranta genul de eveniment care iti asigura pachetul complet pentru relaxare si distractie alaturi de familie si prieteni, deoarece acest festival este dedicat in special iubitorilor de vacante 4×4. Anul acesta Outdoorz Fest s-a desfasurat la Fundata, in judetul Brasov, la cele mai mari altitudini, 1400 m, intr-o locatie de vis inconjurata de masivele Piatra Craiului si Bucegi. In acest decor si in ambianta minunata a festivalului, a avut loc Jeep X-Perience, primul eveniment de off-road, din acest an, dedicat exclusiv posesorilor de modele Jeep, organizat de catre Auto Italia Vest si Colentina, in colaborare cu Revolt 4×4. Astfel in data de 29 iulie 2023, echipa de profesionisti off-road, Revolt 4×4 a condus grupul de modele Jeep participante, pe un traseu special ales, pentru a evidentia capacitatile 4×4, ale modelelor Jeep, dar si indemanarea si spiritul de aventura al celor ce au raspuns invitatiei de a participa la Jeep X-Perience.

Toti participantii ce au luat parte la aceasta drumetie, au beneficiat de informatii practice cu privire la tehnicile de conducere in off-road si s-au bucurat de peisaje salbatice si spectaculoase, care si-au pus amprenta asupra intregii experiente. Traseul parcurs in 4 ore a oferit satisfactie tuturor participantilor, prin fiecare kilometru de drum parcurs. Totodata, cum era de asteptat intr-o experienta de off-road autentica, au fost testate atat priceperea cat si indemanarea participantilor si a echipajului, in depasirea anumitor provocari aparute pe parcursul calatoriei, precum portiuni de drum cu urcari alunecoase, pentru care a fost necesara trolierea de siguranta, prilej cu care a fost explicata practic tehnica trolierii.

La final, ajungand la destinatie pe platoul Curmatura Fiarelor, entuziasmul tuturor a atins cote maxime, datorita peisajului superb dar si datorita satisfactiei resimtita in urma unei zile intense de off-road la volanul propriilor modele Jeep.

Daca si tu esti pasionat de off-road si vrei sa faci parte din urmatoarea experienta Jeep X-Perience, scrie-ne pe adresa ramona.frunza@autoitalia.ro si cu siguranta vei avea parte de o experienta off-road inedita.