Noul Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid 80th Anniversary

O versiune specială care sărbătorește 80 de ani de istorie a mărcii cu detalii exclusive, precum schema de culori speciale Urban Green și Mimetic Green și insigna 80th Anniversary. Amestecul perfect de stil unic Jeep® și evoluția mobilității hibride.

Noul Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid 80th Anniversary

O versiune specială care sărbătorește 80 de ani de istorie a mărcii cu detalii exclusive, precum schema de culori speciale Urban Green și Mimetic Green și insigna 80th Anniversary. Amestecul perfect de stil unic Jeep® și evoluția mobilității hibride.

 • NOUL COMPASS 4xe 80TH ANNIVERSARY

 • NOUL COMPASS 4xe LIMITED

 • NOUL COMPASS 4xe S

 • NOUL COMPASS 4xe TRAILHAWK

 • NOUL COMPASS 4xe LONGITUDE

Noul design interior

Noul interior este prezentat cu un design avangardist care pune accentul pe estetică și confort.

EVOLUȚIA DESIGNULUI

Noul Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid a revizuit întregul interior cu linii mai curate și orizontale, o consolă centrală mai modernă și spații mai mari. Capacitatea de stocare este mai mult decât dublată, de la 2,8 L la 7,2 L, ideal pentru a face față provocărilor de zi cu zi. Și nu numai asta, materialele premium și finisajele bordului și scaunelor conferă acestui SUV compact un stil unic.

NOUA FRONTIERĂ A TEHNOLOGIEI

Pentru a trăi o experiență de condus mai distractivă, sigură și captivantă, Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid evoluează în termeni de conectivitate și aduce tehnologii de vârf la bord, precum noul sistem de infotainment inteligent 10.1” Uconnect™, asistentul vocal „Hey Jeep®” și integrarea asistentului vocal în pachetul My Wi-Fi.

 • NOUL SISTEM DE INFOTAINMENT UCONNECT™ de 10,1″

  Noul ecran tactil de 10,1 inch al noului sistem de infotainment inteligent Uconnect™ apare din noul tablou de bord al Compass 4xe Plug-In Hybrid, cu 30% mai mare decât generația anterioară și cu rezoluție Ultra HD.

  Noul sistem de operare garantează navigarea de până la cinci ori mai rapid și oferă posibilitatea de a personaliza interfața, de a accesa aplicațiile preferate și de a crea până la 6 profiluri de utilizator diferite.

 • SERVICII UCONNECT™ CU INTEGRARE ALEXA VOICE SERVICE

  Cu serviciile Uconnect™ și aplicația My Uconnect™ puteți rămâne în contact cu mașina dvs. chiar și de la distanță. Noi caracteristici sunt integrate pe noul Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid: pachetul My Wi-Fi *, de exemplu, vă permite să comunicați direct din mașină cu serviciul Alexa Voice * și să creați liste de cumparaturi să comandați mâncare, și să gestionați automatizarea casei din mașină și în siguranță totală **.

  * My Wi-Fi – este un serviciu de abonament
  ** este necesar să aveți acasă și asistentul vocal Amazon Alexa

 • ASISTENT VOCAL HEY JEEP®

  Noul Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid este echipat cu un asistent vocal integrat în noul sistem inteligent de infotainment Uconnect ™. Spuneți „Hei Jeep®” pentru a începe să vorbiți cu mașina.

  Puteți regla aerul condiționat, puteți gestiona muzica sau puteți seta destinația cu usurinta prin comanda vocala.

 • ACTUALIZĂRI AUTOMATE ALE SOFTWARE-ULUI PRIN SATELIT

  Noul sistem de infotainment inteligent Uconnect ™ al noului Jeep® Compass 4xe plug-in Hybrid se actualizează automat și direct din aplicația My Uconnect ™, datorită noii funcții Over the Air*.

  * Serviciu disponibil prin abonament

 • INCARCARE WIRELESS AL TELEFONULUI

  Cu noul Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid vă puteți încărca telefonul mobil cu ajutorul pad-ului de incarcare wireless, un sistem de încărcare de ultimă generație pentru smartphone-uri care se încarcă fără a folosi cabluri. Lumina albastră indică faptul că dispozitivul se încarcă, iar lumina verde indică faptul că dispozitivul este complet încărcat.

  * compatibil cu dispozitivele care permit încărcarea fără fir

 • E-COASTING

  Sistemul e-Coasting intervine pentru a înlocui frâna motorului atunci când pedala de accelerație este eliberată, permițând recuperarea energiei în timpul încetinirii, chiar și cu pedala de frână eliberată.

  Frânarea regenerativă maximizează recuperarea energiei la eliberarea pedalelor de accelerație și de frână. Această funcție vă permite să generați mai multă energie electrică pentru incarcarea acumulatorilor.

Soliciți informații? Scrie-ne