Noul Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid 80th Anniversary

O versiune specială care sărbătorește 80 de ani de istorie a mărcii cu detalii exclusive, precum schema de culori speciale Urban Green și Mimetic Green și insigna 80th Anniversary. Amestecul perfect de stil unic Jeep® și evoluția mobilității hibride.

Noul Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid 80th Anniversary

O versiune specială care sărbătorește 80 de ani de istorie a mărcii cu detalii exclusive, precum schema de culori speciale Urban Green și Mimetic Green și insigna 80th Anniversary. Amestecul perfect de stil unic Jeep® și evoluția mobilității hibride.

 • NOUL COMPASS 4xe 80TH ANNIVERSARY

 • NOUL COMPASS 4xe LIMITED

 • NOUL COMPASS 4xe S

 • NOUL COMPASS 4xe TRAILHAWK

 • NOUL COMPASS 4xe LONGITUDE

Noul design interior

Noul interior este prezentat cu un design avangardist care pune accentul pe estetică și confort.

EVOLUȚIA DESIGNULUI

Noul Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid a revizuit întregul interior cu linii mai curate și orizontale, o consolă centrală mai modernă și spații mai mari. Capacitatea de stocare este mai mult decât dublată, de la 2,8 L la 7,2 L, ideal pentru a face față provocărilor de zi cu zi. Și nu numai asta, materialele premium și finisajele bordului și scaunelor conferă acestui SUV compact un stil unic.

NOUA FRONTIERĂ A TEHNOLOGIEI

Pentru a trăi o experiență de condus mai distractivă, sigură și captivantă, Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid evoluează în termeni de conectivitate și aduce tehnologii de vârf la bord, precum noul sistem de infotainment inteligent 10.1” Uconnect™ si asistentul vocal „Hey Jeep®”

 • NOUL SISTEM DE INFOTAINMENT UCONNECT™ de 10,1″

  Noul ecran tactil de 10,1 inch al noului sistem de infotainment inteligent Uconnect™ apare din noul tablou de bord al Compass 4xe Plug-In Hybrid, cu 30% mai mare decât generația anterioară și cu rezoluție Ultra HD.

  Noul sistem de operare garantează navigarea de până la cinci ori mai rapid și oferă posibilitatea de a personaliza interfața, de a accesa aplicațiile preferate și de a crea până la 6 profiluri de utilizator diferite.

 • ASISTENT VOCAL HEY JEEP®

  Noul Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid este echipat cu un asistent vocal integrat în noul sistem inteligent de infotainment Uconnect ™. Spuneți „Hei Jeep®” pentru a începe să vorbiți cu mașina.

  Puteți regla aerul condiționat, puteți gestiona muzica sau puteți seta destinația cu usurinta prin comanda vocala.

 • INCARCARE WIRELESS AL TELEFONULUI

  Cu noul Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid vă puteți încărca telefonul mobil cu ajutorul pad-ului de incarcare wireless, un sistem de încărcare de ultimă generație pentru smartphone-uri care se încarcă fără a folosi cabluri. Lumina albastră indică faptul că dispozitivul se încarcă, iar lumina verde indică faptul că dispozitivul este complet încărcat.

  * compatibil cu dispozitivele care permit încărcarea fără fir

 • E-COASTING

  Sistemul e-Coasting intervine pentru a înlocui frâna motorului atunci când pedala de accelerație este eliberată, permițând recuperarea energiei în timpul încetinirii, chiar și cu pedala de frână eliberată.

  Frânarea regenerativă maximizează recuperarea energiei la eliberarea pedalelor de accelerație și de frână. Această funcție vă permite să generați mai multă energie electrică pentru incarcarea acumulatorilor.

Descoperă Tehnologia

PERFORMANȚĂ FĂRĂ COMPROMIS

Jeep ® reinventează tracțiunea integrală, combinând tracțiunea tipică 4×4 cu propulsia electrică. Performanța este îmbunătățită și în același timp, consumul de combustibil și emisiile sunt reduse.

 

ALEGE-ȚI STILUL

Trei moduri diferite de conducere: Hybrid – folosește ambele motoare, Electric – utilizează doar motorul electric, E-Save menține încărcarea bateriei, sporind eficiența sistemelor de încărcare autonome.

 • 240 CP

  Combinat

 • 7.3 ‘

  Acceleratie 0-100 km / h

 • 4×4

  Garantat

 • 49 km

  autonomie în modul full-Electric

Descoperă Performanta

NIVELURI NOI DE SIGURANȚĂ

Noul Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid este echipat cu toate cele mai recente caracteristici de siguranță și securitate, inclusiv cele mai recente tehnologii de asistență pentru șofer (ADAS).

UN ASPECT INOVATOR

Linii noi și moderne care subliniază și mai mult atitudinea sa urbană.

NOUA ERA A MOBILITĂȚII JEEP®

Jeep ® Compass intră în lumea electrificării cu noua tehnologie 4xe. Inegalabila tracțiune integrală Jeep ® este combinată cu o propulsie electrică excepțională. Un nou concept de mobilitate, un ecosistem de servicii și soluții care evoluează lumea Jeep ®.

ÎNCĂRCAREA FACILĂ

Standard pe fiecare Jeep® 4xe Plug-In Hybrid, cablul de alimentare pentru uz casnic vă permite să reîncărcați bateria pur și simplu conectându-vă la rețea.
Opțional, pe lângă cablul mode 3 necesar pentru reîncărcarea publică, este disponibil noul easyWallbox, un dispozitiv intuitiv, inteligent și conectat, ușor de instalat acasă, care se mândrește cu tehnologia plug and play și permite o reducere semnificativă a timpului de încărcare.
easyWallbox detectează absorbția de energie a casei dvs. și optimizează automat puterea furnizată, prevenind întreruperile.

8 ANI GARANTIE SAU 160.000 KM

Bateriile de 11,4 kWh ale vehiculelor cu tehnologie 4xe Plug-In Hybrid au cea mai bună garanție in acest segment:
8 ani și 160.000 km.
Mai mult decat atat, este posibil să solicitați extinderea garanției vehiculului până la 5 ani datorită Mopar® Vehicle Protection.

EASYWALLBOX

Noul easyWallbox, disponibil opțional, este dispozitivul inteligent care vă permite să reduceți timpul de încărcare. easyWallbox este capabil să detecteze absorbția de energie a casei dvs. și să adapteze puterea de încărcare pentru a preveni întreruperile. În plus, stochează istoricul reîncărcărilor prin prezicerea vârfurilor obișnuite pentru a optimiza reîncărcarea.

Afla mai multe

Soliciți informații? Scrie-ne