Noul Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid

CONDUS DE INOVAȚIE

CONFIGUREAZĂ

Noul Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid

CONDUS DE INOVAȚIE

CONFIGUREAZĂ

Până la Până la
240 CP 7.3 “ 4×4 56 KM
Combinat Acceleratie 0-100 km / h Permanent autonomie în modul complet Electric

ALTITUDE

Confort, tehnologie, stil. Aceste atribute definesc perfect experiența de condus la bordul Altitude.

Configurează

OVERLAND

Overland este conceput să vă urmeze în toate aventurile în aer liber, aspect consolidat de husele sale lavabile pentru scaune.

Configurează

CUMPĂRAȚI-VĂ UN JEEP® AȘA CUM ÎL DORIȚI

Alegeți cum să vă cumpărați un Jeep® Compass, de la unul dintre numeroșii noștri dealeri sau convenabil, online, de acasă.

Cumpărați de la dealer

Dacă preferați să cumpărați un Jeep de la un dealer, îl puteți căuta pe cel mai apropiat de dvs. sau puteți contacta  un dealer la alegere.

GĂSIȚI UN DEALER

Aveți nevoie de asistență pentru a vă alege noul Jeep®?

Apelați la unul dintre experții noștri, care vă va ajuta să vă personalizați modelul și să găsiți soluția de achiziție care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs

CONFIGURAȚI ȘI OBȚINEȚI...

Noul design al unei capodopere

Jeep Compass 4xe Plug-In Hybrid are un aspect mai elegant.

Grila cu șapte fante emblematică are linii mai moderne, în timp ce farurile și bara de protecție frontală au fost complet reinventate pentru un aspect unic. Acum, puteți adăuga o notă suplimentară de stil cu plafonul negru în două tonuri*.

Noua emblemă 4xe cromată pe hayon evidențiază stilul său inconfundabil. Emblema Compass, însă, este nouă și este înconjurată de profilul albastru emblematic al universului 4xe.

*Disponibil ca standard pe Summit și Trailhawk®.

INTERIOR REVOLUȚIONAR

Interiorul se laudă cu un nou design simplu și contemporan unde confortul superior, spațiul sporit și tehnologia avansată joacă un rol esențial.

Scaunele oferă confort maxim datorită reglajului lombar electric, spătarului încălzit și ergonomiei perfecte chiar și pentru călătorii mai lungi.

Există și mai mult spațiu la bordul noului Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid datorită noilor compartimente de depozitare în spatele cutiei de viteze, în tunelul central și sub cotieră.

DIMENSIUNI

Jeep Compass 4xe Plug-In Hybrid vă oferă confortul și spațiul de care aveți nevoie pentru orice călătorie. Inclusiv în cele mai extreme aventuri.

REVOLUȚIA JEEP®

Tehnologia 4xe Plug-in Hybrid asociază două propulsoare, un motor electric și unul pe benzină, pentru a asigura legendara propulsie Jeep®.

În cele din urmă, datorită selectorului de mod hibrid, puteți alege până la trei moduri de rulare, bazate pe motorul electric, pe benzină sau pe ambele. Utilizarea combinată a celor două motoare asigură performanțe avansate și consum redus de combustibil.

Servicii Uconnect™ 

Bucurați-vă de libertate. Aplicația Jeep® vă face viața mai ușoară: puteți comunica de la distanță cu automobilul direct de pe smartphone.

 

CREAȚI CHIAR DVS.

Varietatea extinsă de accesorii originale Mopar® oferă autovehiculului Compass o notă personală și adaugă tot ce aveți nevoie pentru următoarea aventură.

O echipă dedicată care vine în sprijinul dumneavoastră

Pentru întrebări despre un automobil Jeep achiziționat sau pentru servicii post-vânzare, inclusiv service auto, vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți. Pentru informații despre autovehicul sau asistență completă în timpul procesului de achiziție, atât online, cât și la dealer, vă rugăm să contactați echipă noastră de vânzări.

Contactați un consultant

DECLARAȚIE DE EXONERARE A RĂSPUNDERII

Consumul de combustibil Jeep® Compass 4xe autonomie (l/100 km): 2,0 – 1,9; Emisii de CO2 (g/km): 47-48, conform Directivei UE 1999/94. Valori de omologare de tip determinate conform regimului combinat WLTP, pe baza căruia se actualizează autovehiculele noi de la 1 septembrie 2018, actualizat la 31 martie 2022. Valorile indicate sunt în scopuri comparative.
Important: consumul real de combustibil și valorile emisiilor de CO₂ pot fi foarte diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diferiți factori precum: echipamente opționale, temperatura ambiantă, stilul de condus, viteza, greutatea totală a autovehiculului, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini, etc.), tipurile și starea anvelopelor, condițiile de drum, condițiile climatice exterioare etc.

Soliciți informații? Scrie-ne