Noul Jeep SUV

MODELAREA UNUI VIITOR
ELECTRIFICAT
Încă de la începuturile sale, Jeep® a întruchipat întotdeauna valori specifice: libertate,
aventură, autenticitate și pasiune, devenind principala referință atunci când vine vorba de 4×4.
Acum, ne modelăm viitorul cu o misiune specifică: crearea unei game de SUV-uri complet electrificate,
inspirate de moștenirea noastră emblematică.

VIITOAREA NOASTRĂ GAMĂ DE SUV-URI ELECTRIFICATE

Următorul capitol al evoluției vehiculelor mărcii Jeep® este aici. Creat pentru viitoarele generații de șoferi ai automobilelor marca Jeep®.

 

VIITORUL JEEP® WAGONEER S 4xe 100% ELECTRIC

Performanțe de top marca Jeep, tehnologie de ultimă generație, materiale premium și confort unic: este Noul Jeep® Wagoneer S, 100% electric. Datorită capacității sale de a se adapta la toate condițiile meteo și de drum, vă veți bucura de o experiență de conducere excepțională. Vehiculul va fi disponibil pe piețele europene aproximativ în 2026.

 

Ține-mă la Curent

Modelul de preproducție prezentat nu este încă disponibil pe piețele europene, deoarece este un model de preproducție neomologat încă.
Comercializarea în țările europene este preconizată aproximativ pentru anul 2026. Consumul de energie electrică, emisiile de CO2 și valorile de autonomie, precum și informații suplimentare despre versiunea pentru piețele europene vor fi disponibile pe site-ul Jeep atunci când vehiculul va fi omologat și comercializat.
Modelul de producție real (inclusiv culorile, detaliile, accesoriile și/sau dotările) poate varia. Caracteristicile și produsele prezentate sunt doar în scop ilustrativ.

Soliciți informații? Scrie-ne