Noul Compass

Noua gamă Compass își face debutul în echiparea 80th Annivesary, creată pentru a sărbători 80 de ani ai mărcii Jeep®.

Noul Compass

Noua gamă Compass își face debutul în echiparea 80th Annivesary, creată pentru a sărbători 80 de ani ai mărcii Jeep®.

UN NOU DESIGN INTERIOR

Mai mult spațiu

Noul Compass a revizuit întregul interior cu linii mai curate și orizontale, o consolă centrală mai modernă și spații mai mari. Pentru prima dată pe un Jeep®, sistemul inteligent de infotainment Uconnect ™ iese din tabloul de bord.

Capacitatea de stocare este mai mult decât dublată, de la 2,8 L la 7,2 L, perfectă pentru a ține toate lucrurile necesare.

În plus, materialele și finisajele premium de pe bord și scaune definesc stilul său autentic și confortul ridicat.

Vezi diferența?

NOUA FRONTIERĂ A TEHNOLOGIEI

Noul Jeep® Compass continuă să conducă calea către inovație. Experiența de conducere este simplificată datorită celor mai moderne caracteristici tehnologice din întreaga gamă Jeep®.

 

NIVELURI NOI DE SIGURANȚĂ

Un SUV compact cu toate cele mai recente caracteristici de siguranță și securitate, inclusiv cele mai recente tehnologii de asistență pentru șofer (ADAS).

Un aspect inovator

Noul Jeep® Compass reînnoiește designul grilei frontale cu 7 fante, farurilor și barei de protecție față: linii noi și moderne care subliniază și mai mult atitudinea sa urbană.

Forme iconice, linii originale.

Liniile frontale și profilul unității de iluminat se reunesc pentru a oferi un Compass mai modern și mai robust. În plus, iconica grilă frontală cu șapte fante este complet nouă și subliniază caracterul distinctiv al acestui SUV compact.

Un nou design al stopurilor

Noul design inconfundabil al farurilor din față și din spate înfrumusețează liniile sculptate ale noului Jeep® Compass și îi evidențiază profilul. Noile detalii LED sunt atractive și asigură faptul că mașina nu trece neobservată în traficul urban.

Geometrii excusiviste

Printre noutățile exteriorului se află noul design al jantelor cu geometrii exclusive, care conferă mașinii un aspect inconfundabil. Disponibile de la 17 “până la 19” cu diferite finisaje, inclusiv Satin Grey sau Gloss Black, sunt potrivite pentru toate stilurile, chiar și pentru cele mai exigente.

UN NOU NIVEL DE PERFORMANȚĂ

Mai multă putere, consum mai redus

Noul Compass vă permite să alegeți între diferite motoare care reduc consumul de combustibil și emisiile, fără a afecta performanțele tipice Jeep ®. Motoarele FWD pe benzină 1.3 turbo T4 de 130 CP cu cutie de viteze manuală și 150 CP cu cutie de viteze automată DDCT se remarcă prin performanța lor receptivă și eficientă, în deplină conformitate cu standardele Euro 6D. Motorul 1.6 Multijet II Diesel FWD, pe de altă parte, îmbunătățește puterea cu cei 130 CP și reduce emisiile de CO 2 cu 10%.

INTRAȚI ÎN LUMEA 4XE

Lasă-ne să te îndrumăm catre viitor. Noul Jeep® Compass este disponibil și în versiunea 4xe Plug-in Hybrid.

Soliciți informații? Scrie-ne