Jante de origine Jeep

Jantele de origine Mopar sunt create să răspundă tuturor caracteristicilor tehnice solicitate de constructor astfel încât roțile autovehiculului tău să asigure siguranța ta și a celorlalti pasageri la trafic.

Roțile sunt singurele  zone de  contact   pe  care  autovehiculul  îl  are  cu suprafaţa carosabilă , motiv pentru care la designul și construcția unei jante de origine producătorul urmărește ca acestea:

  • să se potrivească perfect butucului de roată și sistemului de prindere prevenind astfel potențialele vibrații la rularea în viteză pe autostradă
  • să aibă Factorul de echilibru ET-ul (offset) mulat perfect  sistemului de suspensie al autovehiculului astfel încât autovehiculul să beneficieze de o ținută de drum excelentă . O valoare necorespunzatoare a acestui factor de echilibru poate determina multe probleme de ordin tehnic precum vibrații în roți la frânarea  la viteze mari, suspensii care reactionează greșit, direcție greoaie sau dimpotrivă, ușoară dar instabilă și nu în ultimul rând lovirea unor elemente ale caroseriei în timpul virajelor sau la încărcarea mașinii la capacitate maximă.
  • să minimalizeze greutatea inutilă a anvelopei și să se potrivească Sistemului TPMS (Tire Pressure Monitoring Sensors – Senzor de Monitorizare Presiune Anvelope)
  • să reziste la cele mai dure teste de durabilitate și rezistență
  • să răspundă caracteristicilor tehnice solicitate de constructorul auto privitoare la perioada de viață a jantelor și ușurința întreținerii acestora.

În timpul proiectării și dezvoltării janta de origine Jeep este supusă la mii de kilometri de testare.  Janta de origine dedicata modelelor Jeep este protejată împotriva așchiilor de piatră și a coroziunii  prin tratarea cu o peliculă protectoare de vopsea specială multi-strat.

Jantele de origine Jeep sunt disponibile la comandă timp de mulți ani după ce modelul Jeep pentru care a fost produsă a ieșit din fabricație, beneficiind astfel de posibiltatea de a găsi întotdeauna o rezervă identică.

Jante Grand Cherokee

Nava amiral a gamei beneficiază de o ofertă cuprinzătoare jante de aliaj Jeep Grand Cherokee pe 18” sau 20” cu inisaje argintiu deschis, gri metalic închis, negru, bicolor sau cromat . Totodată Grand Cherokee beneficiază de jante ediție specială 75 ani.

 

Jante Cheorkee

Dezvoltat din ADN-ul original Jeep, Cheorkee poate fi personalizat cu jante din aliaj cu design variat. Poți alege dintre jantele din aliaj Mopar cu diametru de 17″ sau 18″.

Jante Compass

Profilul sculptat al Jeep Compass, îl poți pune în valoare și prin alegerea unor jante dedicate. Poti alege  jante din aliaj sau din oțel cu dimensiuni de 16″, 18″ sau 19″.

Jante WRANGLER

Pentru legendarul Jeep® Wrangler, producătorul a conceput o gamă specială de jante cu un design concav pentru extra protecție împotriva zgârieturilor în condiții de off-road astfel încât să te bucuri de fiecare aventură.

Jante Renegade

Renegade se bucură de diversitate în materie de design, al jantelor origine.

Jeep Renegade se bucură de jante dedicate fiecarei versiuni de echipare. Poti alege fie jante de oțel Renegade, fie jante din aliaj  argintii, negre sau bicolore.

Dorești ofertă personalizată roată pentru modelul tău Jeep? Alege janta dorită din catalogul de jante Jeep și contactează direct cel mai apropriat dealer autorizat dealer pentru ofertă set roată completă Jeep. Prin set de roată se înțelege ansamblul montat și echilibrat ce conține: jantă de origine Jeep + capac janta Jeep+ senzor presiune anvelopă+ anvelopă.