GARANTIE JEEP

GARANTIE JEEP

Autovehiculele Jeep sunt garantate comercial pentru orice defecțiune constatată ca atare în unitățile service autorizate Jeep și recunoscută de către Producător ca fiindu-i imputabilă.

Garanţia Comercială Jeep se aplică autovehiculului aflat în perioada de garanție, în condițiile specificate în Carnetul de Garanție.

Clientul beneficiază de remedierea cu titlu gratuit a tuturor defecțiunilor de material, de montaj sau de fabricație, constatate ca atare în unitățile service autorizate Jeep din țară și din străinătate şi recunoscute de către Producător ca fiindu-iimputabile.

Garanţia Comercială intră în vigoare începând cu data livrării autovehiculului către primul Client (inclusiv Utilizator).

Transferul de proprietate asupra autovehiculului nu modifică durata şi condițiile Garanţiei comerciale Jeep.

Autovehiculele Jeep beneficiază de o garanție comercială oferită de constructor de 2 ani fără limită de kilometri.

Această Garanţie comercială Jeep încetează la atingerea celor 2 ani şi/sau conform condițiilor de scoatere din garanție stipulate în Carnetul de Garanție.


Operații în garanție
Operațiile în garanție sunt efectuate gratuit de unități service autorizate Jeep® și includ:

  • repararea sau înlocuirea componentei/componentelor defecte folosind piese de schimb originale sau recondiţionate Mopar
  • timpul de muncă necesar pentru înlocuirea sau repararea pieselor
  • furnizarea de materiale consumabile necesare pentru efectuarea reparației în cadrul Garanției

Garanția vopselei
Autovehiculul tău este garantat împotriva defectelor de fabricaţie ale vopsirii pentru o perioada de 24 luni începând cu data livrării.

Garanţia constă în revopsirea totală sau parţială a autovehicului astfel încât să se elimine anomalia constatată dupa condiţiile standard ale Constructorului


Garantia anticoroziune Jeep
Elementele structurale ale caroseriei autovehiculelor marca Jeep sunt garantate împotriva perforărilor produse de rugină, atunci când aceasta se face in interior spre exterior.

Garanţia acoperă reparaţiile şi/sau înlocuirea oricărui element original, element structural al caroseriei ce este deteriorat de rugina perforantă şi este valabilă 7 ani ( 7 ani pentru panourile metalice exterioare ale caroseriei, 2 ani pentru panourile metalice) de la data livrării.

Soliciți informații? Scrie-ne