ASISTENTA RUTIERA

Călătorește în siguranță, fără griji cu asistenta rutiera Jeep

Nu așteptați să rămâneți în pană în mijlocul pustietății pentru a lua decizia achiziționării serviciului de asistență rutieră!

AutoItalia Assistance este un serviciu de asistenţă rutieră dedicat Jeep disponibil 24/24 ore, 7 zile din 7365 zile din an cu acoperire teritorială Europa.

Serviciul Auto Italia Asssistance Jeep este gratuit în primul an de la achiziționarea oricărui autovehicul nou din gama Jeep: Wrangler, Grand Cherokee, Cherokee, Compass, Renegade. După expirarea perioadei de 12 luni, puteți opta pentru prelungirea perioadei de acoperire cu intervale de 12 luni prin alegerea unuia dintre pachetele de asistență:

  • Pachetul Romania Autoturisme
  • Pachetul Europa Autoturisme

Dacă aveți nevoie de asistență pentru Jeep,  apelați cu încredre la 0312.221.221 pe teritoriul Romaniei şi la +36.1.465.36.12 pe teritoriul Europei.

Echipa de profesionişti  vă stă la dispoziţie  pentru a găsi soluţii viabile pentru dumneavoastră în eventualitatea în care va aflaţi în situaţii precum : defecţiuni mecanice sau electrice, accidente rutiere, pneuri tăiate, pană dublă, lipsă curent sau baterie descarcată.

Beneficii asistența rutieră Jeep

Atelier mobil, depanare, tractare, recuperare off road,  asistenţă prin telefon, depozitare autovehicul, autovehicul de curtoazie, acoperirea cheltuieli de transfer, informare cu privind schimburile şi orarul de funcţionare al concesionarilor sunt doar câteva dintre beneficiile oferite prin serviciul de asistență rutieră Jeep, AutoItalia Assistance.

Consultă broșura dedicată AutoItalia Assistance, serviciul de asistentă rutieră Jeep, pentru a afla toate detaliile cu privire la beneficiile pe care le oferă programul și continuă aventura fără limite cu Jeep!

DESCARCĂ BROȘURA DE ASISTENȚĂ RUTIERĂ

Soliciți informații? Scrie-ne