Noul ecran TFT digital

Ecranul TFT de 7” cu o grafică nouă oferă actualizări constante asupra vehiculului și stilului dumneavoastră de condus. Noul layout și conexiunile USB îl fac și mai accesibil și intuitiv. Acum, nimic nu vă poate opri.

Mobilitate îmbunătățită

Aveți încredere în tehnologiile de ultimă generație care însoțesc noul Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid. Datorită sistemului de infotainment, precum și a diferitelor funcții de asistență și divertisment, veți descoperi viitorul mărcii Jeep®.

Uconnect™ Nav cu ecran de 8,4’’

Testați inteligența Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid. Cea de-a patra generație de sisteme interactive Uconnect™, cu un ecran tactil de înaltă definiție de 8,4”, vă permite să accesați orice funcție prin comenzile volanului, precum și comenzile tactile și vocale. Conectați-vă la smartphone și rezolvați orice problemă fără a vă lua ochii de la drum.

e-Coasting

Noul sistem e-Coasting vă permite să încărcați bateria în timpul mersului. Această nouă tehnologie, atunci când este activă, optimizează cuplul negativ generat de frâna de motor pentru încărcarea bateriei.

Conectați-vă la lumea 4xe PHEV

Descoperiți potențialul noului Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid. Descărcați aplicația My Uconnect din App Store și Google Play, și începeți să interacționați cu vehiculul dumneavoastră în orice moment.

Sinergie perfectă

Datorită funcțiilor din Apple CarPlay și Android Auto™ integrate în sistemul de infotainment, vă simțiți în lumea dumneavoastră, oriunde vă aflați. Contactele, muzica, itinerariul și multe altele rămân conectate și vă însoțesc în călătorie.

Apple CarPlay – Continuați să vă gestionați întâlnirile, apelurile și activitățile de divertisment, chiar și atunci când sunteți la volan. Conectați-vă iPhone-ul la sistemul Uconnect™ cu ecran de 8,4”. Apple CarPlay® vă permite să accesați Apple Maps, iMessage, telefonul și Apple Music prin Siri, asistentul vocal.

Android Android Auto™ –  vă permite să accesați cu ușurință comenzile vocale, Google maps și Google Play Music™ prin intermediul ecranului tactil Uconnect™ și al comenzilor volanului. Datorită recunoașterii vocale, vă puteți concentra asupra condusului, fără a vă lua ochii de la drum.

Înconjurați de protecție

Există 70 de sisteme de securitate active și pasive de ultimă generație instalate la bordul noului Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid. Cabina vă protejează pe dumneavoastră și pe pasageri, în timp ce sistemele vă oferă asistență în timpul călătoriei, protejându-vă de toate obstacolele sau dificultățile neașteptate care ar putea apărea pe drum.

Adaptive Cruise Control (sistem de control al vitezei de croazieră)

Acest sistem îi permite șoferului să seteze și să mențină o viteză de croazieră și, în același timp, să păstreze o distanță de siguranță față de vehiculul dinainte. Sistemul poate activa frânarea automată în caz de urgență, fără intervenția șoferului.

Park View® cu linii dinamice

Camera video posterioară Park View® oferă o vizibilitate perfectă în timpul deplasării în marșarier și poate ghida șoferul, sugerând direcția vehiculului cu linii dinamice și alerte sonore.

Blind Spot Monitoring (sistem de monitorizare a punctului mort)

Lane Departure Warning Plus (sistem de avertizare la trecerea involuntară peste liniile de separare a benzilor de circulație)

Acest sistem de siguranță, care este o dotare standard pe noul Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid, monitorizează poziția vehiculului în interiorul benzii sale de circulație. Dacă vehiculul iese de pe banda de circulație, sistemul trimite o avertizare, și împreună cu sistemul Lane Keeping Assist, corectează poziția vehiculului, readucându-l în interiorul benzii de circulație.

Automatic Headlamps (sistem de aprindere/stingere automată a farurilor)

Automatic Headlamps vă permite să luminați drumul dinainte, chiar și pe timp de noapte. Dacă sunt setate la modul de luminare corect, farurile se pot aprinde și stinge automat în funcție de condițiile de afară.

Drowsy Driver Detection (sistem de detectare a stării de somnolență a șoferului)

Un sistem exclusiv pentru modelul 4xe Plug-In Hybrid de la Jeep®, care detectează nivelul de oboseală al șoferului. Un mesaj text dedicat este trimis pentru a-i sugera șoferului să se odihnească atunci când este nevoie. De asemenea, este adăugată o pictogramă pentru întregul ciclu cheie, chiar după înlăturarea mesajului de pe TFT. Această pictogramă va dispărea numai dacă șoferul oprește vehiculul și se odihnește.

Forward Collision Warning Plus (sistem de avertizare în caz de coliziune frontală)

Acest sistem avertizează șoferul atunci când se apropie prea mult sau prea repede de vehiculul din fața sa sau de un obstacol, și activează automat frâna. Datorită acestor funcții, este posibil să evitați un accident sau să atenuați impactul.

PARCAȚI CU ÎNCREDERE

Parcarea devine ușoară și sigură, datorită sistemelor de siguranță și asistență de la bordul noului Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid.

Park Sense (sistem de senzori de parcare) – Chiar și cele mai dificile situații de parcare sunt acum floare la ureche. Datorită sistemului Park Sense, care utilizează patru senzori integrați în spatele vehiculului, șoferul primește alerte sonore atunci când se apropie prea mult de alte vehicule sau obiecte. Senzorii frontali sunt de asemenea disponibili ca dotare opțională în Park Pack.

Rear Cross Path Detection (sistem de detectare a obstacolelor din direcție perpendiculară) – Acest sistem ajută șoferul în situații în care vizibilitatea din spate este redusă, cum ar fi ieșirea din spațiile de parcare. Sistemul se activează automat atunci când vehiculul este în marșarier și avertizează șoferul prin alerte sonore și pictograme pe oglinzile laterale, evitând orice posibil impact cu vehiculele sau persoanele din apropiere. Acest sistem se integrează perfect cu sistemul de asistență pentru parcare paralelă și perpendiculară care găsește manevrele potrivite în funcție de spațiul de parcare.

Uconnect™ Services

Descoperiți un nou mod de a experimenta vehiculul dumneavoastră. Uconnect™ Services îmbunătățește modul în care interacționați cu lumea Jeep®. Conectați-vă la vehicul dumneavoastră de la distanță folosind aplicația My Uconnect™ pentru a monitoriza parametrii, a obține date importante și a utiliza sistemele de asistență în orice moment.

Soliciți informații? Scrie-ne