Noua eră a mobilității de la Jeep®

Jeep® schimbă paradigma, aducând o nouă tehnologie 4xe în lumea electrificării. Tracțiunea integrală de la Jeep® este acum combinată cu energia electrică. Un concept nou în mobilitate care stă la baza unui nou ecosistem de servicii și soluții de mobilitate ce îi permit lumii Jeep® să fie într-o evoluție constantă.

Încărcare mai ușoară

Noul Jeep® 4xe Plug-In Hybrid este echipat standard cu cabluri de încărcare care vă permit să încărcați bateria printr-o simplă conectare la o priză de uz casnic. Realizați o încărcare completă chiar mai rapid cu noul easyWallbox, priza inteligentă pe care o puteți instala cu ușurință acasă. Disponibilă opțional, împreună cu cablu de încărcare detașat (modul 3) pentru stațiile de încărcare publice, aceasta își adaptează automat capacitatea de încărcare pentru a evita o eventuală pană de curent.

Garanții care contează

Bateriile de până la 11,4 kWh, de la bordul 4xe Plug-In Hybrid beneficiază cea mai bună garanție din categoria lor: 8 ani și 160.000 km parcurși. În plus, garanția poate fi prelungită până la 5 ani.

Evoluția performanței

Jeep® a reinventat tracțiunea integrală prin combinarea unui sistem tipic 4×4 cu un motor electric, oferind performanțe ridicate, confort total pe drum și, în același timp, consum de combustibil și emisii reduse.

Motor electric: eMotor Jeep  

Transmite putere către puntea din spate – 60 CP

Motor cu ardere internă: 1.3 T4 Turbo GSE 

Transmite putere către puntea din față. – 130 CP sau 180 CP

MOTOR ELECTRIC I MOTOR CU ARDERE INTERNĂ

Putere combinată de până la 240 CP             

Accelerație 0-100 km/h. 7,4 s

Timp de încărcare240 de minute cu easyWallbox

Autonomie până la 50 km, în regim complet electric.

Soliciți informații? Scrie-ne