FORȚEAZĂ LIMITELE

Orice viitor se naște dintr-o revoluție. Jeep® a reinventat mobilitatea, îmbunătățind fiecare aspect: responsabilitate, eficiență și performanță. Cu noul Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid, puterea și durabilitatea urmează în sfârșit aceeași cale. Respectarea mediului înconjurător și mobilitate ecologică sunt spiritul Jeep®, motorul său fiind adevărata revoluție. Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid a fost reinventat pentru a-și asuma noile provocări ale mobilității. Atunci când cele două motoare funcționează împreună, impactul lor asupra mediului este redus vizibil, în timp ce în modul Electric nu generează emisii de CO2.

Performanță excelentă

Noua generație de motoare garantează un nivel fără precedent de consum de combustibil. Atunci când utilizați modul Electric, vehiculul este alimentat de bateria de 11,4 kWh și puteți să conduceți până la 50 km folosind doar bateria. Astfel, vă asigurați că cea mai mare parte a deplasării dumneavoastră zilnice cu vehiculul poate să se facă fără a genera emisii de CO2, reducând considerabil consumul de combustibil. Noul Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid își îmbunătățește performanțele și mai mult datorită puterii combinate de 190 CP sau 240 CP. Accelerați de la 0 la 100 km/h în doar 7,4 secunde, cu o viteză maximă de 130 km/h în modul electric și 200 km/h în modul hibrid.

Confort în timpul condusului

Gestionarea automată a motorului electric și a motorului cu ardere internă, cuplate cu o nouă transmisie automată cu 6 trepte, vă permite să vă bucurați de o experiență de condus îmbunătățită. Performanțele se reunesc într-un mod puternic și ușor de utilizat, datorită confortului unui mecanism de cuplare lin, silențios și rapid. O distribuție a cuplului constant garantează un răspuns mai bun și o accelerare mai rapidă pentru o deplasare mai ușoară, atât prin oraș, cât și la drum lung.

Un pas spre viitor

Noul Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid vă permite să alegeți între trei moduri de condus diferite: Hibrid, care folosește ambele motoare, Electric, care folosește doar motorul electric ce reduce emisiile de CO2 la zero, și E-Save, care ajută la menținerea nivelului de încărcare a bateriei prin sistemul autonom de încărcare. Dacă doriți să vă bucurați de o experiență de condus și mai sportivă, puteți conta pe modul Sport de la Selec-Terrain®.

Liniște, sosește Compass!

Pregătiți-vă să redescoperiți orașul. O putere de până la 240 CP și o accelerație de 0-100 km/h în doar 7,4 secunde este tot ceea ce aveți nevoie pe orice drum. În plus, atunci când utilizați doar motorul electric, aveți o autonomie până la 50 km folosind doar bateria, cu impact zero asupra mediului în ceea ce privește emisiile și o senzație incredibilă atunci când conduceți în liniște totală.

Motor cu ardere internă I Motor electric

Motor turbo pe benzină, de 1,3 litri, în 4 cilindri

Motorul turbo pe benzină, de 1,3 litri, în 4 cilindri este disponibil în două trepte de putere, 130 CP sau 180 CP. Puternice pe cont propriu, dar perfecte atunci când sunt combinate.

FCA eMotor cu 60 CP

Modul Electric oferă o experiență de condus cu totul nouă: impact zero asupra mediului în ceea ce privește emisiile de CO2, autonomie de până la 50 km și o mobilitate complet nouă.

Sinteza performanței

Un mod și mai sustenabil de a conduce.

 

Consum 00 CO2                                     Emisii 00 g/km                                  Clasificare energetică    Euro 6D Final

Libertate de alegere

Mecanica și tehnicile din spatele noului Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid au un singur obiectiv: să vă permită să alegeți când să vă mândriți cu capacitățile sale. În oraș sau off-road? În ambele situații.

Soliciți informații? Scrie-ne