Compass

Compass

Grilă neagră, cromată

Vopsită în negru lucios și echilibrată de finisaje cromate pe fiecare dintre cele 7 fante, estetica legendarei grile Jeep® transmite deopotrivă sportivitate și eleganță pe noul Jeep® Compass.

Profil cromat

Geamurile sunt protejate de un cheder superior cromat, care urmărește profilul mașinii și îl împodobește cu eleganță. Aceste detalii fac din Jeep® Compass o mașină greu de ratat în trafic.

Sticker de protecție

Sticker-ul negru de pe capota Noului Jeep® Compass Trailhawk® distinge modelul și îl protejează.

EXTERIOR ATRĂGĂTOR

Un profil sofisticat și agresiv care se distinge în mulțime. Jeep® Compass are postură încrezătoare, datorită design-ului său aerodinamic. Plafonul negru opțional și profilul cromat care urmărește fiecare linie de pe partea posterioară și de pe laterale îl identifică imediat în trafic. Vei fi ușor de remarcat în Jeep® Compass. 

DETALII RAFINATE

• Volan îmbrăcat în piele
• Sistem Uconnect™ 8.4 NAV
• Sistem Selec-Terrain®
• Transmisie automată

Volan îmbrăcat în piele

Îndemânarea, precizia şi materialele de înaltă calitate se remarcă la volanul îmbrăcat în piele al Noului Jeep Compass cu comenzi integrate pentru sistemul audio, hands-free şi siguranţă, care permite şoferilor să îşi menţină mâinile pe volan şi atenţia la drum.

Acoperiș amovibil acționat electric

Noul Jeep® Compass poate fi echipat cu multe dotări importante,  inclusiv acoperișul acționat electric, cu deschidere largă, pentru a vă bucura de aer proaspăt și soare.

Stopuri cu LED

Noul Jeep® Compass este dotat cu stopuri care îmbină forma cu utilitatea. Stopurile se contopesc în mod perfect cu formele vehiculului, oferind o imagine distinctă, remarcabilă. Ȋn echiparea standard intră stopuri de ceaţă şi stopuri cu LED.

Bare longitudinale pe plafon

Indiferent daca iţi place sa mergi cu bicicleta, să faci surf, să te dai cu kayak-ul sau cu skiurile, sau pur și simplu să explorezi noi teritorii, Noul Jeep® Compass include bare pe plafon pe care se pot monta cutii de transport sau suporturi pentru echipamente sportive.