Compass

Compass

GRĂBEȘTE-TE SĂ ÎL CONDUCI

Fii primul care conduce cel mai așteptat SUV al anului. Descoperă ediția de lansare Opening Edition pentru Jeep® Compass, tot ceea ce avem mai bun de oferit în termen de design, tehnologie și performanțe în segmentul compact. 

FRUMUSEȚE CONTEMPORANĂ

Tradiția și inovația își dau întâlnire în noul Jeep® Compass, reînnoind cea mai iconică trăsătură care transformă design-ul mărcii Jeep® într-o legendă. Urmărește-i profilul sculptat și aerodinamic, fii atent la toate detaliile, de la linia cromată care profilează luneta, până la grila cu 7 fante, și lasă-te cucerit de semnătura distinctivă a farurilor LED. 

EXPERIMENTEAZĂ REALITATEA AUGMENTATĂ

Vrei să fii primul care îl conduce? Pentru început, poți fi primul care îl vede, grație tehnologiei 360°. Te așteaptă o experiență interactivă cu Lenovo Phab2 Pro și tehnologia realității augmentate. Rezervă-ți locul la unul dintre dealerii Jeep unde kit-ul Augmented Reality este disponibil.

FORMIDABILA CALE CĂTRE OFF-ROAD

Noul Jeep® Compass te scoate de pe drumurile convenționale și te invită să descoperi cum arată viața în off-road. Ia drumul călătoriei în Design, User Experience, Tehnologie și Performanță, alături de patru figuri iconice care au modificat paradigma și au inspirat o lume întreagă.