Compass

Compass

Faruri de ceață

Curbele pronunțate și accentele elegante transformă blocurile optice ale Noului Compass dintr-un element pur funcțional, într-unul estetic. Pentru a spori siguranța, pentru a vedea mai bine drumul și a fi văzut  de către ceilalți șoferi, activează farurile de ceață atunci când condițiile de drum o cer. Funcția “cornering” este activată în curbe și iluminează interiorul curbei, sporind siguranța în condiții de iluminare scăzută.

Uconnect™ 8.4 NAV

Sistemul Uconnect™ 8.4 NAV de noua generație oferă comunicare hands-free, multimedia și navigație, ușor de utilizat datorită ecranului tactil de 8.4″ care suportă gesturi multi-touch.

Ecran de 7-Inch

Tabloul de bord cu ecran de 7-inch ofera soferului o gama larga de optiuni de personalizare, de la cele simple precum afisarea vitezei la informatii specifice vehiculului si permite soferului sa personalizeze aceste informatii. Ecranul este proiectat pentru a comunica informatiile intr-un mod vizual, folosind grafice si text, rapid si elegant. Folosind butoanele de pe volan, soferii pot personaliza ecranul sa afiseze mai multe sau mai putine informatii, dupa preferintele acestora.

Selec-Terrain®

Sistemul de management al tractiunii Selec-Terrain® optimizeaza actiunea sistemului 4×4 pentru a obtine performante maxime prin orice situatie si pe orice suprafata de rulare. Gestioneaza si optimizeaza pana la 12 sisteme prezente pe vehicul, rezultatul fiind un mai bun control asupra acestuia.

Abordarea obstacolelor

Performantele Jeep® Compass Trailhawk® Trail Rated® se datoreaza si unghiurilor de atac, trecere si degajare neegalate, obtinute prin utilizarea unor bare de protectie specifice si a garzii la sol inaltate, cea mai mare din clasa sa. Acestea sunt ajutate si de scuturile de protectie, Hill Descent Control si jantele din aliaj de 17-inch cu pneuri off-road.

DUCE MAI DEPARTE LIMITELE TEHNOLOGIEI

Bucură-te de experiența smartphone-ului tău și în interiorul Jeep® Compass care îți permite să faci apeluri, să accesezi muzica, să trimiți sau să primești mesaje și multe altele. Descoperă un nou mod de a rămâne conectat cu telefonul tău datorită noilor caracteristici ale sistemului Uconnect™ 8.4 NAV. Apple CarPlay permite posesorilor de iPhone să acceseze Apple Maps, Messages, Phone și Apple Music cu ajutorul comenzilor vocale recunoscute de asistentul Siri.
Android Auto™ permite controlul facil și în siguranță, a aplicațiilor Google Maps™ și Google Play Music™ cu ajutorul ecranului tactil al sistemului Uconnect™ și comenzilor pe volan.
Sistemul Apple CarPlay, Android Auto, Google Play sunt mărci inregistrate ale Google Inc.

Frână acţionată electric

Aceasta utilizează butonul de frână montat pe consola centrală, un motor pe etrier la roţile din spate ṣi un modul de control electronic. Are patru moduri de operare: acţionare statică ṣi eliberare, acţionare dinamică, eliberare la pornire ṣi menţinere de siguranţă.

Keyless Enter-N-Go™

Nu trebuie să mai ai de-a face cu chei sau butoane. Cu telecomanda personalizată în buzunar sau geantă, Noul tău Jeep® Compass se va debloca doar trăgând de mânerul portierelor faţă sau deschizând portbagajul. Odată aflat în interiorul vehiculului, senzorii detectează prezenţa telecomenzii. Prin apăsarea unui buton, vehiculul va porni fără a mai fi nevoie să introduci cheia în butuc.