Wrangler

Wrangler

SCAUNE PREMIUM

Jeep® Wrangler dispune de cel mai confortabil interior din clasa sa. Te vei bucura de scaunele premium cu tapițerie textilă Sedoso sau de cele îmbrăcate în piele McKinley. Jeep® Wrangler oferă și beneficiile unor scaune față încălzite (disponibile opțional), suporturi de pahare iluminate și multe altele.

Piele neagră și cusături contrastante

Vine la pachet cu panoul de bord de culoare neagră. Jeep® Wrangler oferă un interior robust dar rafinat cu mult dotări pentru un nivel neașteptat de confort, ce includ scaune din piele încălzite și suporturi pentru pahare iluminate.

McKinley Olive Green

McKinley Olive Green cu cusături contrastante Cattle Tan
Această nouă culoare este exclusiv dedicată versiunii Jeep® Wrangler Sahara. Vine la pachet cu panoul de bord de culoare neagră. Scaunele de tip scoică îmbrăcate în piele Olive Green afișează logo-ul Sahara pe spătar.

SEDOSO/RIVET

Sedoso/Rivet de culoare neagră și interior Dark Saddle
Vine la pachet cu partea superioară a panoului de bord de culoare neagră și Dark Saddle pentru cea inferioară. Scaunele din material textil Sedoso de culoare neagră cu inserții Rivet oferă cusături contrastante Dark Saddle și se asortează cu cromatica oferită de panoul de bord.

SEDOSO/JEEP® HEX

Sedoso/Jeep® HEX de culoare neagră și cusături contrastante gri deschis

Vine la pachet cu panoul de bord de culoare neagră. Scaunele din material textil Sedoso cu inserții hexagonale Jeep® Hex se asortează cu cromatica oferită de panoul de bord.

FORMĂ CU FUNCȚIONALITATE

• Volan îmbrăcat în piele și comenzi audio și EVIC
• Scaune încălzite
• Consolă centrală cu spațiu de stocare cu posibiliate de închidere
• Prize

MAI MULTĂ LIBERTATE PENTRU DISTRACȚIE

Cu sistemul de infotainment Uconnect™ poți gestiona orice funcții media. Voice Command ușurează experiența de condus pentru că acum poți selecta postul preferat de radio sau iniția apeluri telefonice prin comandă vocală, fără să îți iei ochii de la drum. Uconnect™ Navigation oferă navigație GPS și introducere a destinației prin comandă vocală, prin Voice Command. Mai mult, poți vorbi la telefon fără să iei mâinile de pe volan și poți asculta melodiile tale preferate de pe CD-uri/DVD-uri sau alte medii de stocare cu ajutorul porturilor USB, Jack și a funcției Bluetooth®.

INTERIOR REZISTENT LA APĂ

Fiecare Jeep® Wrangler este dotat în standard cu un interior durabil și rezistent la apă, dotat cu orificii de scurgere. Așa că nu mai sta pe gânduri și distrează-te murdar.

SPAȚIU GENEROS

Wrangler oferă spații de stocare ample cu ajutorul scaunelor pliabile. Obiectele tale de valoare sunt în siguranță datorită spațiului de stocare din consola centrală (cu acces facil și posibilitate de închidere).

UN INTERIOR ROBUST, DAR RAFINAT

În habitaclul modelului Wrangler 2017 vei găsi spații de stocare generoase, o ergonomie deosebită și o izolare fonică de excepție. În plus, primește o serie de dotări opționale create pentru confortul tău – scaune față din piele încălzite, suporturi pentru pahare iluminate, lumini ambientale și o oglindă retrovizoare electrocromatică cu lumini LED integrate.