NOUL JEEP® CHEROKEE

NOUL JEEP® CHEROKEE

MAȘINA VIITORULUI, DISPONIBILĂ AZI


Controlează informațiile și datele vehicului, împreună cu jurnalul călătoriilor, cu ajutorul sistemului UconnectTM. Pentru a te relaxa în timpul șofatului este suficient să mărești volumul și să conectezi dispozitivul media compatibil și vei reda muzică folosind ecranul UconnectTM prin portul USB, cardul SD sau portul auxiliar. Cu noul Jeep® Cherokee, tehnologia nu a fost niciodată atât de funcțională și distractivă.

SISTEM DE SONORIZARE PREMIUM ALPINE® 

Acest sistem profesional de sunet are trei boxe de 90 cm, patru difuzoare 15 x 23 cm (2 la ușile din față, 2 în spate), două difuzoare pentru ușile din spate de 90 cm, un subwoofer de 20 cm “infinite battle” și un amplificator cu 12 canale.

BLUETOOTH® & HANDS FREE

Bluetooth® streaming îți permite să asculți muzică direct din dispozitivul media. Interfața Bluetooth® te ajută să gestionezi apeluri, dar și să asculți și să dictezi mesaje text, fără ca tu să-ți distragi atenția de la drum sau volan.

7" TFT DISPLAY

Ecranul de bord digital de 7″, standard pentru Limited și Overland, vă permite să personalizați setările personale și grafica, în același timp afișând informații despre vehicul, cum ar fi navigația, Selec-Terrain ™ sau caracteristicile de siguranță. Datorită Sistemului de Asistență la Parcarea Laterală și Perpendiculară (ParkSense Parallel & Perpendicular Park Assist), ce se afișează în centrul ecranului, puteți urmări manevrele de parcare.

SIGURANȚĂ EXTREMĂ

Structura robustă a caroseriei este realizată din oțel cu o rezistență ridicată, care maximizează protecția împotriva accidentelor și optimizează dinamica și greutatea vehicului. Opt airbag-uri standard, inclusiv airbag-uri cortină pe întreaga lungime a mașinii și airbaguri pentru genunchii șoferului și ai pasagerului, lucrează în tandem pentru a oferi protecția necesară. Noul Jeep® Cherokee beneficiază de sistemul Electronic Stability Control (ESC), care utilizează o rețea de senzori pentru siguranță, ce ajută la menținerea controlului autovehicului.

Sistemul Unghi Mort

Sistemul de avertizare a unghiului mort monitorizează spațiul dintre dvs. și ceilalți șoferi. Senzorii radarului detectează când un alt vehicul intră într-una dintre zonele fără vizibilitate, transmițând o avertizare sonoră și vizuală, pe oglinda exterioară corespunzătoare.

Avertizare Părăsire Bandă

Jeep® Cherokee beneficiază standard de Sistemul LaneSense® cu Lane Keep Assist, ce alertează șoferul cu semnale vizuale și auditive în timpul deplasărilor de sens neintenționate. Dacă șoferul nu răspunde, LaneSense corectează vehiculul înapoi în banda sa.

SISTEMUL DE PREVENIRE A COLIZIUNII FRONTALE CU SISTEM DE FRÂNARE ACTIVĂ

Sistemul de Prevenire a Coliziunii Frontale dispune de un Sistem de Frânare Activă și utilizează senzori radar pentru a detecta dacă Cherokee se apropie prea rapid de un alt vehicul, avertizând șoferul cu un semnal sonor și un avertisment vizual. Asistența Avansată la Frânare crește presiunea de frânare dacă simte că șoferul nu acționează frâna suficient.