NOUL JEEP® CHEROKEE

NOUL JEEP® CHEROKEE

EVOLUȚIA LA ÎNDEMÂNĂ

Designul impresionant, manevrabilitatea legendară și tehnologia de ultimă generație fac ca noul Jeep® Cherokee să fie cea mai bună alegere pentru cei care caută perfecțiune. Confortabil pe orice vreme și pe orice suprafață, noul Cherokee îmbină tracțiunea și manevrabilitatea legendară a mărcii cu o dinamica superioară a șofatului

DESIGN EXTERIOR ÎMBUNĂTĂȚIT

Noul Jeep® Cherokee are un design exterior revizuit, o mască frontală și un hayon îndrăzneț. Faruri LED premium și faruri de ceață îmbunătățite, lumini de zi și grila frontală cu șapte fante reînnoită,  pentru a-i oferi modelului Cherokee un stil dinamic, rafinat și unic. Noua capotă ușoară din aluminiu aliniază designul cu stilul inconfundabil Jeep.

FUMUSEȚEA VINE DIN INTERIOR

Interiorul noului Cherokee este unul plin de stil și rafinament, până la ultimul detaliu. Volanul încălzit din piele  este bine venit în timpul lunilor de iarna, iar accentele metalice cromate elevează stilul interior, evidențiind  volanul, consola centrală, schimbătorul de viteze și mânerele ușilor.

TEHNOLOGIA DE MÂINE, AZI

Controlați parametrii vehiculului și detaliile călătoriilor cu ajutorul sistemului UconnectTM, activați volumul și conectați dispozitivul media favorit, redați muzică pe ecranul UconnectTM prin portul USB, cardul SD sau portul auxiliar. Cu Jeep® Cherokee tehnologia nu a fost niciodată atât de amuzantă.

SIGURANȚĂ

Peste 80 de caracteristici de siguranță și securitate îți asigură aventura. Dispozitiv de monitorizare a unghiului mort, Sistem de Asistență la parcarea laterală și perpendiculară, Intrare pasivă ;i Pornire fără cheie sunt doar câteva dintre dotările noului Jeep® Cherokee 2019.

MĂRIME MEDIE, CAPACITATE URIAȘĂ

Noul Jeep® Cherokee este SUV-ul de dimensiuni medii, perfect adaptat condițiilor de off-road, grație suspensiilor independente față și spate. Confortabil pe orice vreme și tip de suprafață, duce mai departe cu succes legendarele abilități de tracțiune și manevrabilitate ale mărcii. Sistemul de control al tracțiunii Jeep® Selec-Terrain dispune de patru moduri: Auto, Snow, Sport și Sand / Mud. Nivelul Trailhawk® va oferi, de asemenea, un mod Rock pentru a aborda cele mai dificile aventuri din off-road.