NOUL JEEP® RENEGADE

NOUL JEEP® RENEGADE

PREGĂTIT PENTRU AVENTURA VIEȚII TALE

SPORT

Un design proaspăt și o serie de dotări standard: de la instrumentele de bord personalizabile, până la scaune premium, Uconnect™ 5.0” DAB Radio și Bluetooth®, Lane Departure Warning Plus, noul Traffic Sign Recognition și Inteligent Speed Assist.

LONGITUDE

Bucură-te de libertate cu Noul Jeep® Renegade Longitude și descoperă confortul și performanțele unui Jeep® autentic. Fii pregătit pentru orice având la dispoziție proiectoarele de ceață cu funcție cornering, barele longitudinale pe plafon, senzori de parcare posterior și portul USB pentru bancheta spate.

LIMITED

Confort și siguranță fără egal cu o serie de dotări precum: Sistemul Multimedia și de Navigație cu ecran de 8,4″, CarPlay/AndroidAuto, Climatizare automată cu 2 zone, Senzori de Parcare anterior și posteriori, Display color de 7 ” integrat în instrumentele de bord. Farurile full-LED de ultimă generație oferă cea mai bună vizibilitate în orice condiții.

Trailhawk

Pregătit pentru orice provocare, pentru o experiență originală 4×4: gardă la sol mărită,unghiuri de atac, trecere și degajare generoase, sistem de tracțiune integrală JEEP® ACTIVE DRIVE LOW, sistem de control al tracțiunii SELEC-TERRAIN cu mod Rock, ce oferă un raport de demultiplicare la roată de 20:1, pachet de scuturi.