NOUL JEEP® RENEGADE

NOUL JEEP® RENEGADE

NOUL JEEP® RENEGADE. PERFORMANȚĂ LA ÎNDEMÂNĂ

UCONNECT™ 8.4’’ NAV DAB RADIO

UCONNECT™ 8.4’’ NAV DAB RADIO bucură-te de muzica preferată în diverse formate, calitate superioară și sunet impecabil. Conectivitate pentru iPod, Mp3 players, USB și Radio Digital.

UCONNECT™ 7”

UCONNECT™ 7” DAB RADIO este compatibil cu Apple CarPlay®  și iPod, Mp3 players și USB, pentru ca tu să poți aculta muzica indiferent de format.

UCONNECT™ 5”

Display color de 5” perfect integrat și ușor controlabil prin comenzile de pe volan.  Porturile Aux-in și  USB compatibile cu iPod, Mp3 players și USB. Interfața Bluetooth® permite folosirea telefonului fără a-ți distrage atenția de la drum.

Fii relaxat când conduci

O experiență reușită la volan depinde și de starea de siguranță pe care o simți. Noul Jeep® Renegade are peste 60 de sisteme active de asistență și siguranță pentru șofer.

Traffic Sign Recognition

Traffic Sign Recognition – un sistem inovator ce folosește o cameră video frontală pentru recunoșterea limitelor de viteză și a semnelor de circulație, atenționându-l pe șofer.

Intelligent Speed Assist

Noul Renegade va fi limitat la viteza setată de sistemul Traffic Sign Recognition (TSR) – Sistemul de recunoaștere a Semnelor de Trafic – setarile fiind controlate din opțiuniile volanului.