GRAND CHEROKEE

GRAND CHEROKEE

PESTE 70 DE TEHNOLOGII DE ASISTENŢĂ ȘI SIGURANŢĂ

AIRBAG- PROTECȚIE DE JUR ÎMPREJUR

Cu peste 70 de sisteme și funcții de siguranță și confort, Grand Cherokee 2017 oferă în standard airbag-uri multistage frontale pentru șofer și pasager precum și airbag-uri laterale de tip cortină. Zonele de impact din fața autovehiculului și protecțiile laterale din dreptul portierelor (integrate în designul exterior) absorb excesul de energie și diminuează transferul acestuia către pasageri.

MONITORIZAREA UNGHIULUI MORT

Sistemul Blind Spot Monitoring (BSM) folosește senzori radar dubli pentru a verifica unghiul mort și a monitoriza constant spațiul dintre autovehiculul Jeep® Grand Cherokee și celelalte vehicule aflate în lateral. Când sistemul detectează că un vehicul este prea aproape, un semnal sonor va fi activat împreună cu semnalele luminoase de pe oglinzile laterale, pentru a-l face atent pe șofer.

CAMERĂ PENTRU MARȘARIER PARKVIEW®

Jeep® Grand Cherokee 2017 dispune de două sisteme care lucrează în tandem pentru a vă ajuta să parcați simplu și în siguranță. Noua cameră pentru marșarier ParkView® împreună cu sistemul de asistență la parcare față/spate ParkSense® vă semnalează potențialele obstacole, ușurând parcarea și mersul înapoi. Camera afișează o imagine video a părții din spate cu marcaje dinamice atunci când vehiculul se află în marșarier. În timpul parcării sau a manevrelor similare, aceste sisteme ajută la identificarea potențialelor obiecte ascunse și atenționarea utilizatorului printr-un semnal sonor ce îi permite acestuia să reacționeze la timp.

ASISTENȚĂ LA PARCAREA PERPENDICULARĂ

Sistemul de asistență la parcarea paralelă și perpendiculară disponibil acum pe Jeep® Grand Cherokee ușurează drastic procesul de parcare. Odată identificat un spațiu de parcare, sistemul îl ghidează pe utilizator cu instrucțiuni audio care sunt afișate și pe ecranul din instrumentarul de bord. Cel de la volan controlează treapta de viteză, frâna și pedala de accelerație, în timp ce sistemul de ghidare preia controlul asupra volanului.

LANE DEPARTURE WARNING

Această funcție nouă monitorizează poziția autovehiculului pe banda sa, între două marcaje. Dacă sistemul detectează o deplasare neintenționată în afara benzii, va atenționa utilizatorul și va interveni automat pentru a repune autovehiculul în interiorul benzii.

SISTEME DE EVITARE A ACCIDENTELOR

Chiar și cei mai atenți utilizatori vor aprecia utilitatea acestor sisteme de atenționare opționale. La apropierea prea rapidă de un obiect din față, Forward Collision Warning (FCW) cu funcție Crash Mitigation vă va alerta sonor și vizual și va acționa automat frânele dacă un impact este iminent. Sistemul Cruise Control adaptiv reglează automat viteza de deplasare pentru a menține o distanță presetată față de autovehiculele din față.