GRAND CHEROKEE

GRAND CHEROKEE

EFICIENȚĂ ALL - WEATHER

3.0L V6 MULTIJET II DIESEL

Motorul turbodiesel V6 de 3 litri dispune de tehnologii eco pentru emisii scăzute de CO2. Acest propulsor este unul eco și rafinat, ce livrează un nivel optim de economie de combustibil și performanțe extraordinare. Echipat cu transmisia automată cu 8 rapoarte, Jeep® Grand Cherokee poate tracta până la 3.500 kg astfel că acum poți lua cu tine orice vrei, oriunde îți dictează inima ta de aventurier.

SUSPENSIE PNEUMATICĂ QUADRA-LIFT®

Acest sistem revoluționar vă oferă control total asupra suspensiei prin ridicarea gărzii la sol cu până la 275 mm, cu 55 mai mult decât setarea standard. Pentru a ușura încărcarea și accesul, garda la sol poate de asemenea fi coborâtă cu până la 40 mm. Sistemul permite de asemenea ridicarea independentă față-spate, pentru a menține farurile orientate către șosea.

TRANSMISIE AUTOMATĂ CU 8 RAPOARTE

Eficiența de top și experiența de condus vizibil mai bună sunt acum posibile datorită direcției asistate electric cu diferite setări care modifică răspunsul în funcție de preferințele utilizatorului – Sport, Normal și Comfort. Toate motoarele sunt cuplate cu transmisia automată cu 8 rapoarte iar unitățile 3 litri Multijet II și 3,6 litri Pentastar dispun și de funcția standard Start/Stop.

MODUL ECO

Acest mod îmbunătățește economia de combustibil prin ajustarea comportamentului cutiei de viteze, a vitezei motorului la relanti și a alimentării cu combustibil în timpul decelerărilor. Activat automat la pornirea motorului, modul Eco controlează și suspensia pneumatică opțională Quadra-Lift® și coboară garda la sol la viteze de peste 88 km/h. Pe modelele 4×4, în modul 4H, funcția Eco gestionează livrarea de cuplu motor între cele două punți pentru a diminua consumul de combustibil.

CONTROLUL TRACȚIUNII SELEC-TERRAIN®

Abilitatea legendară Jeep® devine și mai bună prin sistem de control al tracțiunii Selec-Terrain®, ce oferă cinci moduri diferite pentru cele mai diverse condiții de vreme, inclusiv zăpadă. Tracțiunea este de asemenea îmbunătățită de sistemele 4×4 opționale Quadra-Trac II® și Quadra-Drive® II. Suspensia pneumatică opțională Quadra-Lift® adaugă cinci setări diferite care modifică garda la sol, pentru un comportament dinamic exemplar.

ALEGE UN SISTEM 4X4

• Quadra-Trac II® oferă un sistem de control al tracțiunii la orice viteză, pentru a vă menține pe trasa ideală. Dacă una din roți derapează, cuplul motor poate fi redirecționat către axa cu cea mai bună aderență. Modul Low ajută la un comportament de top pe trasee off-road cu stânci sau bolovani.
• Quadra-Drive® II oferă abilitate excelentă pe toate tipurile de teren grație diferențialului electronic cu alunecare limitată, care transferă până la 100% din cuplul motor către (una din) roți, garantând astfel tracțiune constantă pe suprafețe uscate sau ude.