Modelul pick-up de la Jeep®

Noul Jeep® Gladiator
Jeep® Gladiator ajunge pentru prima dată în Europa. Capabilităţile 4x4 legendare ale Jeep® au fost transformate într-o versiune pick-up cu trăsături distinctive: capabilitate, spaţiu şi forţă.  

Modelul pick-up de la Jeep®

Noul Jeep® Gladiator
Jeep® Gladiator ajunge pentru prima dată în Europa. Capabilităţile 4x4 legendare ale Jeep® au fost transformate într-o versiune pick-up cu trăsături distinctive: capabilitate, spaţiu şi forţă.  

Tehnologie de ultimă generaţie

Modelul Gladiator este echipat cu tehnologie de ultimă generaţie şi funcţii premium, precum cameră frontală şi difuzor wireless amovibil.

Cameră integrată pentru off-road

Modelul Gladiator poate ajunge pe culmi nemaivăzute datorită tehnologiilor care vă însoţesc în orice călătorie. Cu ajutorul camerei frontale vă sunt afişate pe ecran imagini HD ale drumului pe care vă deplasaţi, având astfel o imagine completă a traseului şi posibilitatea de a evita gropile sau obstacolele. Camera este prevăzută cu funcţie de auto-curăţare pentru a asigura vizibilitate maximă în orice moment. Camera este utilă pentru toate tipurile de drumuri parcurse în mod zilnic şi este indispensabilă pentru off-road.

Următoarea generaţie de sunet

Alegeţi lista de melodii potrivită fiecărei aventuri. Opţional, puteţi opta pentru sistemul Alpine Premium Sound cu 9 difuzoare, un subwoofer în spate şi amplificator 552W cu 12 canale. Astfel, vă veţi bucura de o sonorizare echilibrată şi completă.

Difuzor wireless Alpine

Modelul Gladiator este echipat cu difuzor wireless Alpine situat în spatele scaunului din spate şi poate fi scos cu uşurinţă la coborârea din maşină. Design-ul său este în linie cu aspectul inconfundabil al Jeep®. Difuzorul rezistent la apă şi la praf se încarcă în timpul mersului. Difuzorul poate fi scufundat în apă de cel mult 90 cm timp de 30 de minute. Poate fi utilizat şi ca baterie externă pentru a încărca dispozitive externe şi se poate conecta la alte difuzoare wireless Alpine pentru a obţine un adevărat efect stereo.

Tehnologie auto de ultimă generaţie

Modelul Gladiator vă pune la dispoziţie tehnologie auto de ultimă generaţie pentru a vă oferi cea mai bună experienţă de condus. Ecranul digital TFT 7” pentru instrumentele de bord, cu posibilitate de personalizare a interfeţei, afişează toţi parametrii de condus iar sistemul de navigaţie Uconnect™ din generaţia a patra vă aduce toate Serviciile* Uconnect™  disponibile prin aplicaţia Jeep®. Astfel, veţi fi relaxat în timpul condusului fără a fi distras.

*disponibil începând cu martie 2021

Sistem Keyless Entry şi Keyless Go

Comoditatea este una dintre caracteristicile modelului Gladiator. Sistemul Keyless Entry şi Keyless Go vă permite să gestionaţi închiderea centralizată şi pornirea motorului fără a scoate cheile din buzunar.

Apple CarPlay

Rămâneţi conectat la telefonul dumneavoastră (smartphone) fără a fi distras de la drum datorită funcţiilor disponibile pe sistemul de navigaţie Uconnect ™. Apple CarPlay permite utilizatorilor de iPhone acces la hărţile Apple, mesaje, telefon şi Apple Music cu ajutorul comenzilor vocale Siri.

CarPlay, iPhone şi Siri sunt mărci Apple.

Android Auto™ 

Android Auto™ vă oferă acces facil şi sigur la comenzi vocale, hărţi Google şi Google Play Music prin intermediul comenzilor de pe volan care vă permit să navigaţi pe ecranul tactil al sistemului Uconnect ™. Cu ajutorul acestei funcţii simple de navigare şi comenzi vocale veţi ajunge la destinaţie în siguranţă fără a fi distras de la drum.

Android Auto, Google Play şi alte mărci sunt mărci înregistrate ale Google Inc.

Siguranţă

Modelul Gladiator dispune de toate funcţiile esenţiale ale unui Jeep®, inclusiv când vine vorba de siguranţă. Puteţi adăuga următoarele sisteme de siguranţă: sistem de monitorizare şi avertizare unghi mort – opţional (Blind Spot Monitoring), pachetul Cruise Control adaptativ, sistem de avertizare şi prevenire a coliziunii frontale (Auto-Brake Forward Collision Warning+) şi sistem de comutare automată între fază lungă şi fază scurtă  (Auto High Beam).

Sisteme de siguranţă active şi pasive

Modelul Gladiator dispune de peste 65 de sisteme de siguranţă, active şi pasive, pentru siguranţa dumneavoastră şi a pasagerilor.

Sistem de comutare automată între fază lungă şi fază scurtă

Dotarea standard a modelului Gladiator include un senzor de lumină care aprinde farurile automat. Opţional, puteţi opta pentru sistemul de comutare automată între fază lungă şi fază scurtă. Tehnologia inteligentă a acestui sistem detectează modificările de lumină ambientală şi ajustează intensitatea luminii astfel încât să aveţi întotdeauna cea mai bună vedere.

Sistem de monitorizare şi avertizare unghi mort şi Sistem de avertizare coliziune frontală

La cerere, se poate instala sistemul de monitorizare şi avertizare a unghiului mort şi funcţie  Rear Cross Path Detection pentru monitorizarea unghiurilor moarte şi pentru a vă avertiza, prevenind astfel impactul. În plus, sistemul de avertizare a coliziunii frontale avertizează şoferul prin avertismente vizuale şi sonore atunci când se apropie de un obstacol sau alt vehicul.

Sistem Cruise Control adaptativ

Setaţi viteza şi continuaţi-vă drumul. Sistemul inteligent Cruise Control adaptează viteza la autovehiculul din faţă, fără intervenţia şoferului.

Cameră pentru marşarier Parkview®

Camera pentru marşarier vă ajută să manevraţi autovehiculul cu încredere. Camera pentru marşarier ParkView® afişează imagini HD din spatele vehiculului direct pe display-ul cu ecran tactil al sistemului de navigaţie Uconnect™ şi, datorită marcajelor sale dinamice, chiar şi cele mai complicate manevre devin uşoare.

Funcţie Rear Cross Path Detection şi Senzori de parcare spate

Atunci când transmisia este cuplată în marşarier, senzorii detectează automat vehiculele şi obiectele din calea dumneavoastră.

Funcţia Rear Cross Path Detection vă avertizează cu privire la obstacolele aflate în unghiul mort din spatele vehiculului, atunci când transmisia este cuplată în marşarier.

Soliciți informații? Scrie-ne