Modelul pick-up de la Jeep®

Noul Jeep® Gladiator
Jeep® Gladiator ajunge pentru prima dată în Europa. Capabilităţile 4x4 legendare ale Jeep® au fost transformate într-o versiune pick-up cu trăsături distinctive: capabilitate, spaţiu şi forţă.  

Modelul pick-up de la Jeep®

Noul Jeep® Gladiator
Jeep® Gladiator ajunge pentru prima dată în Europa. Capabilităţile 4x4 legendare ale Jeep® au fost transformate într-o versiune pick-up cu trăsături distinctive: capabilitate, spaţiu şi forţă.  

Un pick-up în stilul Jeep®.

Linii sculptate, aspect robust şi detalii cum doar cei de la Jeep® ştiu. Modelul Gladiator se remarcă prin design-ul său caracteristic şi, totodată, prin platforma sa de încărcare practică.

Experienţă în aer liber

Bucură-te de experienţa în aer liber* pe care doar Gladiator ţi-o poate oferi. Acoperişul poate fi scos, parbrizul poate fi coborât complet iar uşile se pot scoate cu uşurinţă. Opţiuni acoperiş; Uşi detaşabile; Parbriz rabatabil;  Plafon metalic cu trei panouri Freedom Top®; Plafon din pânză Premium Sunrider®; Fără acoperiş

*contraindicat pe drumuri cu trafic.

Capacitate mare de încărcare

Platforma de încărcare a Gladiator măsoară 1531 mm în lungime şi până la 1442 mm în lăţime. Capacitatea de încărcare este de 613 kg. Modelul Gladiator oferă diferite soluţii de personalizare astfel încât transportul să fie uşor şi flexibil atât pentru aventuri în timpul liber dar şi pentru activităţile zilnice.

Încărcaţi ce doriţi

Modelul Gladiator se remarcă prin capacitatea sa considerabilă de încărcare şi prin versatilitate datorită platformei sale de încărcare şi, astfel, vă permite să încărcaţi inclusiv obiecte voluminoase. În plus, platforma de încărcare rămâne protejată datorită învelişului anti-zgârieturi şi rezistent la şocuri.

Protecţie maximă

Platforma de încărcare, realizată complet din oţel, este protejată de un înveliş aplicat prin pulverizare care adaugă un strat de protecţie mai puternic.

Cu toate acestea, prelatele asigură protecţie şi confidenţialitate maxime.

Obiecte esenţiale

Modelul Gladiator este echipat cu iluminare exterioară cu LED a caroseriei şi cârlige de prindere la fiecare colţ. De asemenea, puteţi solicita pachetul Cargo Management Group care include invertorul de 400W şi priza electrică de 230V AC rezistentă la intemperii şi la apă.

Sentiment puternic de apartenenţă

Gladiator ne aminteşte de trăsăturile distincte ale familiei Wrangler la care se adaugă utilitatea şi design-ul părţii din spate a unui model pick-up. Design-ul celebru este definit de grila cu şapte sloturi, din faţa farurilor rotunde şi a apărătorilor bombate. Noul Jeep® Gladiator nu ar putea trece neobservat.

INTERIOR

Stil, utilitate şi spaţiu.

Interiorul modelului Gladiator se distinge prin spaţiu mare şi atenţie incredibilă la detalii. Dacă optaţi pentru un acoperiş modular, vă puteţi bucura de o adevărată experienţă în aer liber.

Cabina de comandă

Interiorul a fost conceput astfel încât să asigure confort păstrând totodată stilul autentic şi distinct al autovehiculelor Jeep®. Interiorul din piele şi cusăturile de contrast de pe bord evocă un stil elegant. Scaunele încălzite din faţă şi volanul încălzit adaugă un plus de confort iar sistemul automat de climatizare pe două zone vă permite să setaţi două temperaturi diferite în cabina de pasageri din faţă.

Spaţiu pentru picioare

Noul Jeep® Gladiator oferă cel mai mult spaţiu pentru picioare din clasa sa (până la 966 mm), pentru a vă asigura că pasagerii stau confortabil.

Spaţiu de depozitare securizat

Sub scaunul din spate şi în spatele spătarului sunt prevăzute compartimente de depozitare spaţioase şi ascunse.

Scaun spate rabatabil

Valorificaţi la maxim modularitatea autovehiculului prin rabatarea 60:40 a scaunelor din spate. Încărcaţi tot ce vă trebuie în modelul Gladiator, este spaţiu suficient.

Interior lavabil

Interiorul modelului Gladiator este durabil şi lavabil şi este echipat cu dopuri de scurgere pentru a facilita scurgerea apei.

Buton Push-Start

Butonul de pornire/oprire al autovehiculului este protejat de o apărătoare rezistentă la apă care vă permite să porniţi cu uşurinţă autovehiculul inclusiv pe ploaie şi în aer liber.

Protecţie din cauciuc

Protejat dar perfect vizibil. Ecranul sistemului de navigaţie Uconnect™ este echipat cu protecţie din cauciuc făcându-l astfel complet rezistent la apă.

Media Hub

Pe consolă sunt prevăzute două porturi USB (unul tip A şi unul tip C) şi un al treilea port pe cotiera din mijloc.

Confort maxim zi de zi

Modelul Gladiator a fost conceput pentru a face faţă activităţilor zilnice dar şi aventurilor, fără a sacrifica confortul.

Soliciți informații? Scrie-ne