NOUL JEEP® WRANGLER

NOUL JEEP® WRANGLER

CAPABIL DE ORICE

De la off-road la aventurile urbane, nu este nimic căruia noul Jeep® Wrangler să nu-i poată face față. Dispunând de noi motoare puternice și o gardă la sol ridicată, capacitatea sa unică te va menține întotdeauna ferm pe sol, și-ți va garanta libertatea de aventură.

Motor 2.2L Diesel 200 CP

Motorul diesel 2,2 litri, 200 CP, 450 Nm la 2000 rot/min, cu tehnologie MultiJet de a doua generație, patru supape pe cilindru, injecție Common Rail de 2.000 bari, sistem Start&Stop, transmisie automată cu opt trepte, ce oferă un consum redus și performanțe excelente, atât pe șosea, cât și pe off-road.

Motor 2.0L TURBO 270 CP

Motorul turbo, pe benzină, de 2.0 L, 270 CP, 347 Nm la 4100 rot/min, cu patru cilindri este disponibil pe Jeep® Wrangler și este echipat cu sistemul Start&Stop și trasmisie automată cu opt trepte. Sistemul îmbină performanța cu economia de combustibil, pentru a optimiza eficiența propulsiei.

ROCK TRAC® CEA MAI BUNĂ ADERENȚĂ

Orice pasionat de off-road cunoaște legendarul sistem de tracțiune integrală Rock-Trac®. Standard pentru versiunea Rubicon, sistemul oferă mai mult control și cuplu mărit, având performanțe superioare în condiții de off-road. Cutia de transfer NV241, cu un raport de demultiplicare de 4: 1, diferențialele față și spate Tru-Lok® blocabile electronic și bara stabilizatoare decuplabilă electric sunt întotdeauna pregătite pentru a fi testate.

COMMAND-TRAC® POWER UP

Atunci când este nevoie de tracțiune integrală, ai la dispoziție sistemul de tracțiune integrală Command-Trac® și cutia transfer NV241 GII, care sunt oferite standard pe versiunile Sport și Sahara. Sistemul Command-Trac are un raport de demultiplicare de 2,72: 1, permițându-ți să escaladezi bolovani sau să te plimbi confortabil în jungla urbană. Noul Jeep Wrangler este construit pentru distracția și libertatea de a merge oriunde aventura te poartă.