Noul Jeep® Compass e-Hybrid 2024

ORICE SCUZĂ PENTRU A TE FACE DISPĂRUT
CONFIGUREAZĂ

Noul Jeep® Compass e-Hybrid 2024

ORICE SCUZĂ PENTRU A TE FACE DISPĂRUT
CONFIGUREAZĂ

Până la
130 CP 240 nm 10″ 193 Km/h
Combinat Cuplu maxim Accelerație 0-100 km/h Viteza maximă

EXTERIOR

ELEGANȚA JEEP®

Noul Jeep® Compass e-Hybrid se caracterizează prin designul legendar al mărcii, cu câteva modificări de stil care îi conferă un caracter și mai unic.

Aspectul distinctiv al modelului este accentuat de noul design al farurilor full-LED, de geamurile fumurii* și de acoperișul negru în două tonuri*.

În plus, gama de jante din aliaj a fost complet restilizată, variind de la 17” la 19” și oferind noi culori unice pentru a ieși în evidență pe orice tip de drum.

*Disponibil ca standard pe Summit.

Interior

CONFORTUL ÎN ROLUL PERSONAJULUI PRINCIPAL

Interiorul noului Compass e-Hybrid reflectă perfect filosofia stilului și confortului care a caracterizat întotdeauna întregul model.
Scaunele oferă un confort maxim datorită reglării electrice în 8 direcții și reglării lombare electrice în 2 direcții, perfecte pentru călătoriile mai lungi.
La bordul noului Compass e-Hybrid, tehnologia joacă un rol fundamental. Sistemul Uconnect™, intuitiv și ușor de utilizat, dispune de un ecran HD și tactil de 10,1”, în timp ce noul ecran Ultra HD de 10,25” vă permite să configurați, să organizați și să personalizați conținutul afișat.

SCAUNE DIN PIELE VENTILATE ȘI ACȚIONATE ELECTRIC

Datorită scaunului șoferului cu reglare electrică în 8 direcții*, la volanul modelului Jeep® Compass e-Hybrid beneficiați de o plăcere sporită în timpul condusului.
*Disponibil ca standard pe Summit.

RADIO CU ECRAN TACTIL DE 10,1”

Bucurați-vă de fiecare călătorie cu sistemul intuitiv și ușor de utilizat Uconnect™, echipat acum cu un ecran HD tactil de 10,1”. Toate acestea cu avantajul suplimentar al sistemului wireless Apple Carplay și Android Auto, care vă însoțește în toate călătoriile.

AFIȘAJ DE 10.25”

Noul afișaj Ultra HD de 10,25” al sistemului de infotainment Uconnect™ vă permite să configurați, să organizați și să personalizați conținutul afișat.

Dimensiuni

Noul Jeep® Compass e-Hybrid vă oferă confortul și spațiul de care aveți nevoie pentru orice călătorie. Inclusiv în cele mai extreme aventuri.

În ceea ce privește dimensiunile, noul Jeep®Compass e-Hybrid are o înălțime de până la 1,62 m, în timp ce lungimea sa este de 4,40 m. Acest Plug-in Hybrid 4×4 are o lățime de 1,87 m. Dimensiunile pot varia ușor în funcție de echipare.

NOUA MOBILITATE CONFORM JEEP®

Mobilitatea e-Hybrid de la Jeep® oferă o nouă experiență de condus. În comparație cu un sistem tradițional Mild Hybrid, tehnologia e-Hybrid de la Jeep® oferă o experiență completă de condus în regim hibrid, cu implicarea motorului electric*, care garantează un cuplu receptiv chiar și la viteze mici. 
*Funcția depinde de starea de încărcare a bateriei.

ÎNTOTDEAUNA CONECTAT

Sprijiniit în aventurile dvs. Bucurați-vă de mai multă siguranță și plăcere de a conduce cu cele mai recente funcții de infotainment datorită serviciilor UconnectTM.

CONNECT ONE

Acest pachet este inclus în mod standard atunci când comandați autovehiculul. Prin activarea acestuia, puteți contacta centrul de apel 24/7 pentru asistență rutieră sau puteți contacta serviciul de asistență pentru clienți al vehiculului direct din aplicația Jeep®. Sistemul furnizează automat poziția vehiculului și numărul VIN către centrul de apel, atunci când nu sunteți în măsură să faceți acest lucru singur. De asemenea, puteți fi informat cu privire la starea de sănătate a vehiculului și multe altele.

CONNECT PLUS

Mai multe servicii oferite pentru a vă însoți în toate călătoriile dvs. Profitați de acest pachet opțional pentru o perioadă de încercare de până la 12 luni* pentru a descoperi potențialul serviciilor of UconnectTM. La bord sau de la distanță de vehiculul dvs., gestionați-vă călătoriile și timpul liber. Navigați fără griji datorită navigației conectate: cu funcția de cartografiere dinamică a razei de acțiune, știți întotdeauna cât de departe puteți conduce. Monitorizați blocarea ușilor din aplicația Jeep®, găsiți cele mai apropiate stații de încărcare și programați încărcarea fără stres. De asemenea, datorită aplicației Jeep® puteți beneficia de sfaturi valoroase privind întreținerea automobilului, puteți gestiona cu ușurință programările la dealer și multe altele.

*6 luni de service gratuit standard și până la 12 luni la Compass 4xe.

CREAȚI CHIAR DVS.

Varietatea extinsă de accesorii originale Jeep®oferite de Mopar® conferă modelului dvs. Compass o notă personală și adaugă tot ce aveți nevoie pentru următoarea aventură.

O echipă dedicată care vine în sprijinul dumneavoastră

Pentru întrebări despre un automobil Jeep achiziționat sau pentru servicii post-vânzare, inclusiv service auto, vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți. Pentru informații despre autovehicul sau asistență completă în timpul procesului de achiziție, atât online, cât și la dealer, vă rugăm să contactați echipă noastră de vânzări.

Contactați un consultant

DECLARAȚIE DE EXONERARE A RĂSPUNDERII

Consum de combustibil Jeep® Compass e-Hybrid (l/100 km): 6,0 – 5,6 ; Emisii de CO2 (g/km): 137-129, conform Directivei UE 1999/94. Valori de omologare de tip determinate conform regimului combinat WLTP, pe baza căruia se actualizează autovehiculele noi de la 1 septembrie 2018, actualizat la 31 ianuarie 2023. Valorile indicate sunt în scopuri comparative. 
Important: consumul real de combustibil și valorile emisiilor de CO₂ pot fi foarte diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diferiți factori precum: echipamente opționale, temperatura ambiantă, stilul de condus, viteza, greutatea totală a autovehiculului, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipurile și starea anvelopelor, condițiile de drum, condițiile climatice exterioare etc.

 

Soliciți informații? Scrie-ne