Noul Jeep® Wrangler 2024

ICONUL EVOLUEAZĂ


Preț de listă începând de la €

Solicită Oferta

Noul Jeep® Wrangler 2024

ICONUL EVOLUEAZĂ


Preț de listă începând de la €

Solicită Oferta

O putere totală de
12.3″ 18” >85 272 CP
Sistem de infotainment UconnectTM Jante din aliaj sisteme de siguranță

Sahara

Noul Sahara este dotat standard cu noi sisteme ADAS concepute pentru a te ajuta să te bucuri de plăcerea de a conduce, așa cum demonstrează Drowsy driver detection (detectarea stării de somnolență a conducătorului auto) și Lane Departure Warning (sistemul de avertizare la părăsirea benzii de rulare).

Obțineți o ofertă

Rubicon

Noul Wrangler Rubicon întruchipează adevăratul ADN al mărcii Jeep®, reprezentând off-roader-ul suprem, deoarece excelează în materie de manevrabilitate, gardă la sol, articulație, tracțiune și traversarea prin vad de apă. 

Obțineți o ofertă

EXTERIOR

Un icon al stilului

Noul Jeep® Wrangler rămâne fidel originilor sale. Formele emblematice și bine definite sunt puse în valoare de noua grilă frontală regândită și de personalitatea jantelor.
Wrangler este definiția versatilității, având un parbriz pliabil, diferite configurații ale acoperișului și uși detașabile pentru a oferi o experiență în aer liber autentică.

Interior

Un suflet legendar

Versatilitate, spațiu și confort, fără a uita de stil și personalitate. Noul Jeep® Wrangler dispune de scaune premium încălzite cu inserții din piele*, spațiu generos pentru fiecare pasager, compartimente de depozitare cu încuietoare și impermeabile, potrivite pentru aventurile în aer liber.

*Scaune realizate din vinilin cu următoarele componente din piele: partea superioară a spătarului scaunului (SAHARA)

*Scaune realizate din vinilin, cu următoarele componente din piele: partea superioară a spătarului/scut, inserție suport interior pernă față, chingă înclinare scut lateral, inserție al doilea rând de scaune, inserția pernei din față a celui de-al doilea rând, mânerul de înclinare a scaunului și zonei lombare (RUBICON)

DIMENSIUNI

Noul Jeep® Wrangler vă oferă confortul și spațiul de care aveți nevoie pentru a vă bucura de fiecare călătorie. Inclusiv în cele mai extreme aventuri.

Performanță și Tehnologie

ACUM ȘI MAI PUTERNIC

Servicii Uconnect™ 

Bucurați-vă de libertate. Aplicația Jeep® vă ușurează viața: puteți comunica de la distanță cu automobilul dvs. direct de pe smartphone.

ACCESORII POTRIVITE ÎN ORICE SITUAȚIE

Gama largă de accesorii Mopar® autentice conferă o notă personală modelului dvs. Wrangler și adaugă tot ce aveți nevoie pentru următoarea aventură.

ACCESORII MOPAR®

Fiecare aventură necesită echipamentul potrivit. Personalizați noul Wrangler 4xe Plug-in Hybrid cu accesorii proiectate de Mopar®.

Accesorii Mopar

O echipă dedicată care vine în sprijinul dumneavoastră

Pentru întrebări despre un automobil Jeep achiziționat sau pentru servicii post-vânzare, inclusiv service auto, vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți. Pentru informații despre autovehicul sau asistență completă în timpul procesului de achiziție, atât online, cât și la dealer, vă rugăm să contactați echipă noastră de vânzări.

Contactați un consultant

DECLARAȚIE DE EXONERARE A RĂSPUNDERII
Date de preomologare: Consum de combustibil Jeep® Wrangler Benzină (l/100 km): 10,4 – 11,4; Emisii de CO2 (g/km): 269-250, în conformitate cu Directiva UE 1999/94. Valori de omologare de tip determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP, pe baza căruia se actualizează vehiculele noi începând cu 31 martie 2023. Valorile indicate sunt în scopuri comparative.

Soliciți informații? Scrie-ne