Noul Jeep® Renegade e-Hybrid

Experiența hybrid de top
Noul Jeep® Renegade e-Hybrid debutează cu un nou sistem de propulsie hibrid ce înglobează puterea unui motor electric alături de tradiționalul propulsor pe benzină pentru a oferi experiența condusului hybrid cu mod de rulare pur electric la viteze mici sau la rularea cu viteze constante.

Mai multe informații   

Noul Jeep® Renegade e-Hybrid

Experiența hybrid de top
Noul Jeep® Renegade e-Hybrid debutează cu un nou sistem de propulsie hibrid ce înglobează puterea unui motor electric alături de tradiționalul propulsor pe benzină pentru a oferi experiența condusului hybrid cu mod de rulare pur electric la viteze mici sau la rularea cu viteze constante.

Mai multe informații   

Până la
130 CP 240 nm 191 Km/h 6,1 - 5,7
Cuplu maxim Viteza maximă Consum de combustibil

LONGITUDE

Pășiți pe calea către aventură. Jeep Longitude oferă confort, siguranță și tehnologiile esențiale.


Începând de la: 25.200 € (fara TVA)

Configurează

ALTITUDE

Perfect pentru aventurile de zi cu zi. Noul Jeep® Renegade Altitude vine cu jante din aliaj de 17” și faruri full LED. Dispune de sistemul de infotainment Uconnect de 8,4” cu navigație încorporată și cameră posterioară pentru parcare pentru mai multă siguranță la volan.


Începând de la:  € (fara TVA)

Configurează

EXTERIOR

INCONFUNDABIL, DESIGUR

Liniile îndrăznețe și formele inconfundabile însoțesc debutul modelului Renegade în lumea mobilității hibride. Formele pătrățoase și hotărâte ale acestui SUV hibrid, combinate cu liniile ascuțite, îmbunătățesc stilul emblematic Jeep, precum și grila frontală cu șapte fante cu lumini circulare sau pasajele trapezoidale ale roților.

Interior

Nivelul de confort

Habitaclul se distinge prin spațiu, confort și tehnologie. Interiorul acestui Jeep Renegade combină funcționalitatea și versatilitatea, datorită banchetei din spate rabatabile 40-20-40, podelei reconfigurabile a portbagajului și numeroaselor compartimente de depozitare. Materialele de înaltă calitate și moi la atingere sunt combinate cu echipamente premium, cum ar fi scaune încălzite și volan cu inserții din piele sau scaune față reglabile electric.

DIMENSIUNI

Dimensiunile modelului Jeep Renegade e-Hybrid vă oferă confortul și spațiul de care aveți nevoie pentru a profita la maximum de fiecare călătorie. Inclusiv în cele mai extreme aventuri.

SERVICII UCONNECT™

Bucurați-vă de libertate. Aplicația Jeep® vă face viața mai ușoară: puteți comunica de la distanță cu automobilul direct de pe smartphone.

CREAȚI CHIAR DVS.

Varietatea extinsă de accesorii originale Mopar® oferă modelului Renegade o notă personală și adaugă tot ce aveți nevoie pentru următoarea aventură.

ALTE ACCESORII

O echipă dedicată care vine în sprijinul dumneavoastră

Pentru întrebări despre un automobil Jeep achiziționat sau pentru servicii post-vânzare, inclusiv service auto, vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți. Pentru informații despre autovehicul sau asistență completă în timpul procesului de achiziție, atât online, cât și la dealer, vă rugăm să contactați echipă noastră de vânzări.

Contactați un consultant

Consum de combustibil Jeep® Renegade e-Hybrid (l/100 km): 6,1 – 5,7; Emisii de CO2 (g/km): 139-130, conform Directivei UE 1999/94. Valori de omologare de tip determinate conform regimului combinat WLTP, pe baza căruia se actualizează autovehiculele noi de la 31 martie 2022. Valorile indicate sunt în scopuri comparative. Important: consumul real de combustibil și valorile emisiilor de CO₂ pot fi foarte diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diferiți factori precum: echipamente opționale, temperatura ambiantă, stilul de condus, viteza, greutatea totală a autovehiculului, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipurile și starea anvelopelor, condițiile de drum, condițiile climatice exterioare etc.

Soliciți informații? Scrie-ne