Noul Jeep® Compass e-Hybrid

Un hibrid între stil și eficiență.
Noua gamă Jeep® Compass e-Hybrid debutează cu un nou sistem de propulsie hibrid, care înglobează puterea unui motor electric alături de motorulul pe benzină, pentru a oferi experiența condusului hibrid cu mod de rulare pur electric la viteze mici sau la rularea cu viteze constante.​
Cere o ofertă   

Noul Jeep® Compass e-Hybrid

Un hibrid între stil și eficiență.
Noua gamă Jeep® Compass e-Hybrid debutează cu un nou sistem de propulsie hibrid, care înglobează puterea unui motor electric alături de motorulul pe benzină, pentru a oferi experiența condusului hibrid cu mod de rulare pur electric la viteze mici sau la rularea cu viteze constante.​
Cere o ofertă   

Până la
130 CP 240 nm 10″ 193 Km/h
Combinat Cuplu maxim Accelerație 0-100 km/h Viteza maximă

 • UPLAND
  UPLAND
 • LONGITUDE
  LONGITUDE
 • NIGHT EAGLE
  NIGHT EAGLE
 • LIMITED
  LIMITED
 • S Trim
  S

UPLAND

Noul Compass Upland are suflet, dezvăluit printr-un stil unic și fără precedent. Această serie specială prezintă interioare specifice, realizate din materiale de a doua generație, cum ar fi materialul textil Seaqual, realizat din deșeuri recuperate din oceane, aplicat pe scaune, panourile ușilor și bord. Stilul și personalitatea sunt în schimb evidențiate prin detaliile din bronz, jantele din aliaj negru lucios, plafonul negru și noua vopsea-semnătură Matter Azur. Totodată, sistemul de propulsie e-Hybrid cuplat cu noua transmisie cu dublu ambreiaj cu 7 trepte asigură confort și performanță, reducând în același timp emisiile și consumul de combustibil.


Începând de la:

33.529 €

Cere o ofertă    • Jante negre din aliaj de 18 inch
  Descoperiți mai multe • Detalii în culoarea bronzului
  Descoperiți mai multe • Finisaje interioare din materiale reciclate
  Descoperiți mai multe • Plafon negru
  Descoperiți mai multe

LONGITUDE

Noul Jeep Compass Longitude prezintă o gamă de caracteristici standard, cum ar fi noile jante din aliaj de 17 inchi, climatizarea automată cu două zone și senzorii de parcare. Inovația este, de asemenea, o trăsătură definitorie a clusterului TFT complet digital, bazat pe un ecran Full HD de 10,25”.


Începând de la:

29.791 €

Cere o ofertă    • Climatizare automată cu două zone
  Descoperiți mai multe • Frânare autonomă cu recunoașterea pietonilor
  Descoperiți mai multe • Cluster digital de 10,25”
  Descoperiți mai multe • Jante aliaj de 17 inchi
  Descoperiți mai multe

NIGHT EAGLE

Farmecul și un comportament ferm se amestecă în noapte. Noul Jeep® Compass Night Eagle se remarcă prin caracteristicile și detaliile sale extraordinare. Această versiune combină caracteristicile de marcă ale modelului Compass cu dotări surprinzătoare, precum finisajele în negru lucios și jantele din aliaj de 18 inchi Gloss Black. Lăsați-vă fermecați de întuneric, pe măsură ce vă aventurați în noapte, cu stil și confort.


Începând de la:
Cere o ofertă   

LIMITED

Versiunea Limited sporește și mai mult eleganța, oferind finisaje premium. Tabloul de bord a fost total reproiectat, pentru a găzdui noul sistem de infotainment Uconnect, având un ecran de 10,1 inchi Ultra HD și noul încărcător wireless. Jantele reproiectate din aliaj de 18 inchi, geamurile fumurii și farurile full LED cu DRL integrat fac parte de asemenea din dotările standard.


Începând de la:

32.422 €

Cere o ofertă    • Sistemul de infotainment Uconnect, de 10,1 inch
  Descoperiți mai multe • Încărcător wireless
  Descoperiți mai multe • Cruise Control adaptiv
  Descoperiți mai multe • Noile lumini LED
  Descoperiți mai multe

S

Versiunea S combină tehnologia de ultimă oră cu detaliile de top în privința stilului. Printre caracteristicile standard remarcabile ale modelului, noul sistem de infotainment de 10,1” Uconnect cu navigație prin satelit, plafon negru, bare inferioare de protecție de culoare asortată, hayon automat electric acționat hands-free, jante din aliaj de 19 inchi reproiectate, lumini LED cu design inovator, scaune din piele cu cusături gri și scaunul șoferului reglabil electric, sunt toate demne de menționat.


Începând de la:

35.223 €

Cere o ofertă    • Scaune din piele
  Descoperiți mai multe • Hayon automat
  Descoperiți mai multe • Culoarea părților inferioare
  Descoperiți mai multe • Jante din aliaj negru lucios de 19 inch
  Descoperiți mai multe

CUMPĂRAȚI-VĂ UN JEEP® AȘA CUM ÎL DORIȚI

Alegeți cum să vă cumpărați un Jeep® Compass, de la unul dintre numeroșii noștri dealeri sau convenabil, online, de acasă.

Cumpărați de la dealer

Dacă preferați să cumpărați un Jeep de la un dealer, Îl puteți căuta pe cel mai apropiat de dvs. sau puteți contacta un dealer la alegere.

GĂSIȚI UN DEALER

Aveți nevoie de asistență pentru a vă alege noul Jeep®?

Apelați la unul dintre consultanții noștri, care vă va ajuta să personalizați modelul și să găsiți soluția de achiziție care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

CONFIGURAȚI ȘI OBȚINEȚI...

Exterior
ELEGANȚĂ MARCA JEEP®

Jeep® Compass e-Hybrid se caracterizează prin stilul emblematic al mărcii, cu detalii în plus care îl fac și mai elegant.

Liniile îndrăznețe ale modelului sunt evidențiate de noul design al grilei frontale și de farurile din față și spate. Acum, puteți adăuga o notă suplimentară de stil cu acoperișul negru în două tonuri*.

Grila emblematică prevăzută cu șapte fante are un design și culori noi și se evidențiază prin prezența inserțiilor negre, un detaliu stilat care accentuează personalitatea unei trăsături legendare.

*Disponibil ca standard pe Summit.

 

Interior
DIMENSIUNI LA INTERIOR

Interiorul Compass e-Hybrid reflectă perfect filosofia stilului și confortului care caracterizează întregul automobil.

Scaunele oferă confort maxim datorită reglajului lombar electric, spătarului încălzit și ergonomiei perfecte chiar și pentru călătorii mai lungi.

Noile compartimente de depozitare, situate în spatele cutiei de viteze, în tunelul central și sub cotieră, vă permit să luați mai mult decât doar strictul necesar.

DIMENSIUNI

Jeep Compass e-Hybrid vă oferă confortul și spațiul de care aveți nevoie pentru orice călătorie. Inclusiv în cele mai extreme aventuri.

NOUA MOBILITATE MARCA JEEP®

Mobilitatea e-Hybrid de la Jeep® oferă o nouă experiență de condus. În comparație cu un sistem tradițional Mild Hybrid, tehnologia e-Hybrid de la Jeep® oferă o experiență completă de condus hibrid, la care participă motorul electric*, garantând un cuplu receptiv chiar și la viteze mici. 

*Funcția depinde de starea de încărcare a bateriei.

Servicii Uconnect™ 

Bucurați-vă de libertate. Aplicația Jeep® vă face viața mai ușoară: puteți comunica de la distanță cu automobilul direct de pe smartphone.

CREAȚI CHIAR DVS.

Varietatea extinsă de accesorii originale Mopar® oferă autovehiculului Compass o notă personală și adaugă tot ce aveți nevoie pentru următoarea aventură.

O echipă dedicată care vine în sprijinul dumneavoastră

Pentru întrebări despre un automobil Jeep achiziționat sau pentru servicii post-vânzare, inclusiv service auto, vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți. Pentru informații despre autovehicul sau asistență completă în timpul procesului de achiziție, atât online, cât și la dealer, vă rugăm să contactați echipă noastră de vânzări.

Contactați un consultant

DECLARAȚIE DE EXONERARE A RĂSPUNDERII

Consum de combustibil Jeep® Compass e-Hybrid (l/100 km): 6,0 – 5,6 ; Emisii de CO2 (g/km): 137-129, conform Directivei UE 1999/94. Valori de omologare de tip determinate conform regimului combinat WLTP, pe baza căruia se actualizează autovehiculele noi de la 1 septembrie 2018, actualizat la 31 ianuarie 2023. Valorile indicate sunt în scopuri comparative. 
Important: consumul real de combustibil și valorile emisiilor de CO₂ pot fi foarte diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diferiți factori precum: echipamente opționale, temperatura ambiantă, stilul de condus, viteza, greutatea totală a autovehiculului, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipurile și starea anvelopelor, condițiile de drum, condițiile climatice exterioare etc.

 

Soliciți informații? Scrie-ne