Noul Jeep® Avenger

CONSTRUIT PENTRU LUMEA REALĂ
Noul Jeep® Avenger, vine acum cu opțiunile electric, e-Hybrid și benzină. Un design unic și distinctiv cu cele mai noi tehnologii conectate. Descoperiți mai multe și profitați de
libertatea totală de a alege.


Cere o ofertă  

Noul Jeep® Avenger

CONSTRUIT PENTRU LUMEA REALĂ
Noul Jeep® Avenger, vine acum cu opțiunile electric, e-Hybrid și benzină. Un design unic și distinctiv cu cele mai noi tehnologii conectate. Descoperiți mai multe și profitați de
libertatea totală de a alege.


Cere o ofertă  

ESENȚA LIBERTĂȚII

Noul Jeep® Avenger întruchipează ADN-ul mărcii datorită combinației sale unice de stil, funcționalitate, tehnologie și capacității de rulare indiferent de vreme și teren. Și, mai presus de toate, este disponibil cu trei grupuri motopropulsoare diferite pentru a vă oferi libertatea de care aveți nevoie în călătorii.

PERFORMANȚA RECUNOSCUTĂ A MĂRCII JEEP®

Iese în evidență: noul Jeep® Avenger știe bine cum să facă asta. De la determinare la spiritul său de aventură, modelul este partenerul perfect atât pentru weekend, cât și pentru provocările de zi cu zi.

DESIGN PRACTIC

Un stil îndrăzneț cu ADN 100% Jeep®: noul Jeep® Avenger poartă esența emblematică a mărcii pe orice drum. Dar niciun element nu este doar pentru estetică: designul său funcțional cu protecție la 360º a caroseriei este menit să evite zgârieturile și loviturile, păstrând un aspect fresh în timp.

CALEA CĂTRE LIBERTATE

Atunci când căutăm un autovehicul, nu îl alegem doar pe cel care ne place, ci și pe cel care ni se potrivește.

Cu noul Jeep® Avenger, aveți libertate de alegere totală, oferită de diferitele grupuri motopropulsoare disponibile.

LIBERTATEA DE ALEGERE

FULL-ELECTRIC

 • INTERVAL DE AUTONOMIE: PÂNĂ LA 600 KM AUTONOMIE WLTP ÎN ORAȘ, PÂNĂ LA 400 KM AUTONOMIE WLTP ÎN REGIM COMBINAT
 • 20%-80% ÎNCĂRCARE ÎN 24 MINUTE
 • EMISII CO2: 0 G/KM
 • O PUTERE ELECTRICĂ DE 156 CP
 • CUPLU MAXIM 260 Nm

MAI MULTĂ DISTRACȚIE LA BORD
Accelerarea rapidă și dinamică are ca rezultat performanțe îmbunătățite, de neegalat.

LIBERTATEA ESTE ÎN ADN 
Profitați de călătorii mai lungi, cu mai puține reîncărcări.

FĂRĂ GRIJI
Bateriile EV sunt concepute pentru a rezista pe toată durata de viață planificată a modelului Avenger. Jeep® adăugă o garanție de 8 ani* pe lângă cei 2 ani de service incluși.
*Până la 160.000 km.

E-HYBRID

 • TRANSMISIE AUTOMATĂ CU 6 VITEZE E-HYBRID 1,2 TURBO
 • O PUTERE TOTALĂ DE 100 CP
 • CUPLU MAXIM 205 Nm
 • Consum de combustibil 4,9-5,0 L/100 KM

SILENȚIOZITATE
Pornire în modul electric, deplasare cu zero emisii la viteză redusă.

EXPERIENȚĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ LA VOLAN
e-Parking pentru manevre de parcare simplificate, e-Queueing pentru deplasare în traficul „bară la bară”, e-Creeping pentru deplasare la viteză redusă fără emisii.

UN IMPULS PENTRU PERFORMANȚĂ
Motorul electric oferă putere suplimentară atunci când aveți nevoie și contribuie la recuperarea energiei atunci când frânați.

BENZINĂ

 • TRANSMISIE MANUALĂ 1,2 TURBO
 • O PUTERE TOTALĂ DE 100 CP
 • CUPLU MAXIM 205 Nm
 • CONSUM DE COMBUSTIBIL 5,6-5,8 L/100 KM

CONDUCEȚI DUPĂ DORINȚĂ
Bazați-vă pe o livrare consecventă a puterii, ideală atât pentru deplasarea pe autostradă, cât și pe străzile din oraș.

EFICIENȚĂ SPORITĂ
Flexibilitatea de a aborda cu ușurință atât mediul urban, cât și cel rural.

CONFORTUL ESTE ESENȚIAL
Conceput pentru a oferi un confort de neegalat cu o transmisie manuală cu 6 trepte.

CE SIMȚIȚI

Interiorul digital modern al noului Jeep® Avenger se potrivește cu libertatea experienței la volan prin funcționalitatea sa excelentă.

Nu o să vă vină să credeți câte lucruri încap în noul dvs. SUV: spațiul nostru de depozitare poate găzdui tot conținutul unui bagaj de mână.

Fiecare călătorie devine o aventură care trebuie trăită. Lăsați-vă purtați de val în călătorii datorită scaunelor încălzite și confortabile,

accentelor colorate ale planșei de bord și luminilor ambientale multicolore, care vă transpun emoțiile în culori.

CARACTERISTICI UIMITOARE

Aventura înseamnă a depăși granițele, a explora și a te regăsi într-o lume complet nouă. Noul Jeep® Avenger are un stil îndrăzneț, caracterizat prin forme solide, bine-definite și vine cu protecție a caroseriei la 360°.

În plus, grila prevăzută cu șapte fante specifică și farurile full-LED oferă posibilitatea de a recunoaște un Avenger dintr-o privire, în timp ce scuturile de protecție turnate amintesc de personalitatea emblematică a unui Jeep®.

 

ALEGEȚI-VĂ NIVELUL DE ECHIPARE

DIMENSIUNI

Noul Jeep® Avenger vă oferă confortul și spațiul de care aveți nevoie pentru orice călătorie. Inclusiv în cele mai extreme aventuri.

În ceea ce privește dimensiunile, noul Jeep® Avenger are o înălțime de până la 1,53 m și o lungime de 4,08 m. Acest model are o lățime de 1,72 m. Dimensiunile pot varia ușor în funcție de nivelul de echipare.

EXPERIENȚA DVS.

ÎNVINGEȚI ORICE PROVOCĂRI

Noul Avenger oferă performanțele caracteristice mărcii Jeep®și libertatea de deplasare în orice condiții, datorită capacității sale de utilizare pe orice vreme și pe toate tipurile de teren. Agil și reactiv, modelul este echipat cu sistemul Selec-Terrain® și Hill Descent Control, oferind o capacitate off-road exxcepțională. De asemenea, garda sa generoasă la sol vă permite să vă bucurați de aventuri chiar și în condiții extreme.

ÎNTOTDEAUNA CONECTAT

Alături în orice aventură. Profitați de mai multă siguranță și de plăcerea de a conduce cu cele mai recente funcții de infotainment oferite de sistemul UconnectTM Services.

CONNECT ONE

Acest pachet este inclus în mod standard atunci când comandați autovehiculul. Prin activarea sa, puteți contacta centrul de apeluri 24/7 pentru asistență rutieră sau puteți contacta serviciul clienți al autovehiculului direct din aplicația Jeep®. Sistemul furnizează automat centrului de apeluri poziția autovehiculului și numărul VIN, atunci când dvs. nu puteți face acest lucru. De asemenea, puteți obține informații cu privire la starea autovehiculului și multe altele.

CONNECT PLUS

Mai multe servicii oferite pentru a vă însoți în toate călătoriile. Profitați de acest pachet opțional pentru o perioadă de încercare de până la 12 luni* pentru a descoperi potențialul UconnectTM Services. Gestionați-vă călătoriile și timpul liber la bordul autovehiculului sau de la distanță. Navigați liniștiți datorită navigației conectate: cu ajutorul funcției de cartografiere dinamică a autonomiei, știți întotdeauna cât de departe puteți conduce. Monitorizați încuierea portierelor din aplicația Jeep®, găsiți cele mai apropiate stații de încărcare și programați-vă încărcarea fără stres. Grație aplicației Jeep® puteți beneficia de sfaturi valoroase privind întreținerea automobilului, vă puteți gestiona cu ușurință programările la dealer și multe altele.

*Serviciul este disponibil pentru o perioadă de 12 luni pe Electric Avenger  e și de 6 luni pentru versiunile de Avenger e-Hybrid și pe benzină.

LIBERTATEA DE MIȘCARE

Noul Jeep® Avenger vă va face călătoriile și mai ușoare și vă va îmbunătăți experiența de condus datorită sistemelor combinate de asistență avansată pentru șofer, care crează un plus de confort și control în toate călătoriile.

TRAFFIC SIGN RECOGNITION (RECUNOAȘTEREA INDICATOARELOR RUTIERE)

Păstrați viteza corectă indiferent de drum. Comunicând direct cu Intelligent Speed Assist (sistemul de asistență inteligentă pentru controlul vitezei, ISA), noul sistem Traffic Sign Recognition (recunoaștere a indicatoarelor rutiere, TSR) este capabil să citească indicatoarele rutiere și să emită un avertisment dacă autovehiculul depășește limita de viteză sau dacă observă orice alte posibile restricții.

CONDUCERE ASISTATĂ DE NIVEL 2

Noul Avenger vă simplifică călătoriile și vă îmbunătățește experiența la volan. Conducerea asistată de nivel 2* vă ajută să mențineți
distanța corectă de autovehiculul din față și să rămâneți în centrul benzii de rulare datorită intervenției active asupra volanului.

*Disponibil numai pentru versiunile de Avenger e-Hybrid și Avenger Electric.

CELE MAI BUNE SOLUȚII DE ÎNCĂRCARE

Experimentează modul ușor și inteligent de a reîncărca noua mașina electrică atât acasă, cât și în deplasare.
eProWallbox este un dispozitiv de încărcare ușor de utilizat, flexibil și conectat, care funcționează până la 22 kW.
Și mai mult, datorită aplicației eSolutions Charging, ai acces la peste 300.000 de puncte de încărcare din toată Europa.

DESCOPERĂ MAI MULT

ACCESORII POTRIVITE ÎN ORICE SITUAȚIE

Noul Jeep® Avenger este o concentrare de stil, tehnologie și libertate emblematică Jeep®. În plus, este foarte personalizabil. Datorită gamei de accesorii autentice Jeep® de la Mopar®, este mult mai ușor să oferi vehiculului tău o notă personală – precum și să asiguri tot ce ai nevoie pentru următoarele aventuri. Este timpul să începi să te bucuri de călătoria ta. Lăsați Jeep® și Mopar® să vă conducă.

GRAFICA GRILĂ FRONTALĂ

Grila frontală emblematică a modelui Jeep® Avenger a devenit inconfundabilă. Adăugă o grafică X-camo captivantă și poți începe să întorci privirile pe stradă.

JANTE DE 18 inchi

Oferă-ți un Jeep® Avenger un aspect electric și jante de 18 inchi de culoare negru glossu, cu accente albastre elegante. Disponibil doar pentru cei mai noi membri ai gamei Jeep®, vei fi sigur că te vei remarca din mulțime.

AUTOCOLANT EXTERIOR

Oferă modelului tău Jeep® Avenger o notă estetică personală cu combinații exclusive de autocolante pentru capotă, plafon și părțile laterale. Alegeți dintr-o gamă largă de posibilități, cum ar fi dungi negre dinamice pe plafon și capotă, dungi laterale elegante și modele unice X-camo. Este timpul să îți arăți pasiunea pentru Jeep pe deplin.

PROTECȚIE PENTRU PORTBAGAJ

Protejază partea din spate a vehiculului cu o protecție pentru portbagaj cu sigla Jeep®. Protecția modelată la comandă cu o suprafață antiderapantă se potrivește cu dimensiunea exactă a spațiului de încărcare al vehiculului. Are o buză înălțată care ajută la protejarea încărcăturii și a scurgerilor. Ușor de instalat și de îndepărtat pentru a face curățarea rapidă și facilă.

O echipă dedicată care vine în sprijinul dvs.

Pentru întrebări despre un automobil Jeep® achiziționat sau pentru servicii post-vânzare, inclusiv service auto, vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți.
Pentru informații despre autovehicul sau asistență completă în timpul procesului de achiziție, atât online, cât și la dealer, vă rugăm să contactați experimentata noastră echipă de vânzări.

Contactați un expert

DECLARAȚIE DE EXONERARE A RĂSPUNDERII

Consum de combustibil Jeep® Avenger autonomie pe benzină (l/100 km): 5,6 – 5,5; emisii de CO2 (g/km): 126-124, conform Directivei UE 1999/94. Valori de omologare de tip determinate conform regimului combinat WLTP, pe baza căruia se aprobă autovehiculele noi de la 1 septembrie 2018, actualizate la 6 decembrie 2022. Valorile indicate sunt oferite în scopuri comparative.

Consumul de energie electrică Jeep® Avenger autonomie Full-Electric (kWh/100 km): 15,9 – 15,4; emisii de CO2 (g/km): 0. Jeep® Avenger autonomie Full-Electric: 400 – 394 km. Valori de omologare de tip determinate pe baza regimului combinat WLTP, actualizate în martie 2023. Valorile indicate sunt oferite în scopuri comparative.

Soliciți informații? Scrie-ne