Noul Jeep® Grand Cherokee 4xe

Jeep® Grand Cherokee 2024

CARACTERUL DISTINCTIV
AL MĂRCII JEEP®

CERE O OFERTĂ

Noul Jeep® Grand Cherokee 4xe

Jeep® Grand Cherokee 2024

CARACTERUL DISTINCTIV
AL MĂRCII JEEP®

CERE O OFERTĂ

TEHNOLOGIA 4xe

Grand Cherokee 4xe oferă performanțe și capacități îmbunătățite datorită utilizării a două grupuri motopropulsoare, oferind o accelerație receptivă și îmbunătățită,
reducând în același timp consumul de combustibil. În plus, stați fără griji cu bateriile EV concepute pentru a rezista pe tot parcursul duratei de viață a automobilului dvs. Grand Cherokee.

O NOUĂ PUTERE

Puterea noului Jeep® Grand Cherokee 4xe 2024 provine din cele două grupuri motopropulsoare de înaltă performanță: un motor turbo I-4 pe benzină de 2L, care poate dezvolta până la 272 CP; și noul motor electric, care oferă până la 145 CP, permițând deplasarea într-un confort total, cu o autonomie electrică de până la 51 km. În regim de utilizare combinată, puterea modelului Jeep® Grand Cherokee 4xe poate ajunge până la 380 CP.

ÎNCĂRCAȚI ORIUNDE, CHIAR ȘI ÎN DEPLASARE

Reîncărcarea unui Jeep®Grand Cherokee 4xe 2024 este și mai ușoară. Puteți reîncărca de acasă cu ajutorul cablului standard furnizat (4 ore pentru o încărcare completă la o capacitate de 2,3 Kwh) sau de la majoritatea stațiilor de încărcare publice cu ajutorul cablului Mod 3 (1 oră și 40 de minute pentru o încărcare completă la o capacitate de 7,4 Kwh).
De asemenea, funcția e-Coasting transformă energia produsă în timpul decelerării, frânării și navigației în energie utilizabilă.

SELECTOR DE MOD HIBRID

Alegeți dintre trei moduri de condus pentru a găsi stilul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră la bordul noului Jeep® Grand Cherokee 4xe.
• Modul electric vă oferă o călătorie cu zero emisii de CO2 și mobilitate silențioasă ca niciodată până acum.
• Modul hibrid optimizează automat utilizarea ambelor grupuri motopropulsoare.
• Modul e-Save vă permite să reîncărcați bateria în timpul deplasării, folosind motorul termic.

INTERIOR

SPAȚIU PENTRU VIITOR

Noul Jeep® Grand Cherokee 2024 oferă o nouă clasă de confort, utilizând materiale premium pentru a crea un interior spațios, cu cele mai avansate tehnologii.
Scaunele elegante, cu detalii unice, oferă până la 16 poziții diferite* pentru a vă oferi un confort maxim, în timp ce sistemul de climatizare cu 4 zone, iluminarea ambientală personalizabilă, finisajele rafinate din piele și inserțiile din lemn oferă o experiență elegantă în orice condiții meteo sau de drum.

La bordul Noului Grand Cherokee, veți beneficia de asemenea și de o tehnologie avansată, datorită noului sistem de infotainment UconnectTM cu ecran tactil de 10,1` și conectivitate.

*Disponibil ca dotare standard pe modelul Summit Reserve.

ILUMINARE AMBIENTALĂ MULTICOLORĂ

Creați o atmosferă personalizată. Datorită luminilor ambientale cu LED* reglabile în 5 culori diferite, acum puteți crea o atmosferă care să se potrivească călătoriei.
*Disponibil ca dotare standard pe modelul Summit Reserve.

SCAUNE REGLABILE ÎN 16 POZIȚII DIFERITE

Scaunele Noului Jeep® Grand Cherokee se caracterizează prin 16 poziții de condus diferite* pentru a vă oferi un confort maxim.
*Disponibil ca dotare standard pe modelul Summit Reserve.

AFIȘAJ DE 10,25” PENTRU PASAGERI

Exclusiv în acest segment, toți pasagerii de la bordul Noului Grand Cherokee pot interacționa cu o simplă căutare tactilă și pot oferi destinații șoferului sau își pot conecta căștile wireless și se pot bucura de un divertisment captivant*.
*Disponibil ca dotare standard pe modelul Summit Reserve.

SISTEM AUDIO PREMIUM MCINTOSH®

Mulțumită sistemului audio premium McIntosh®, vă puteți bucura pe deplin de muzica perfectă pe parcursul aventurilor dumneavoastră. Sistemul oferă o amplificare cu 17 canale care garantează o putere de până la 950 W și 19 difuzoare special concepute, inclusiv un subwoofer de 10 inci.

EXTERIOR

CAPTIVANT ÎN FIECARE DETALIU

Noul Jeep® Grand Cherokee 2024 dispune de un design elegant și captivant, care iese în evidență oriunde ar merge.
Înfruntați acum toate obstacolele cu mai multă încredere datorită luminilor premium cu reflectoare LED și jantelor din aliaj de aluminiu de 20” și 21”, care contribuie,
de asemenea, la accentuarea aspectului elegant și legendar al modelului.
Sigla 4xe cu detalii albastre evidențiază designul iconic al acestui SUV de lux.

ÎNTR-UN MARE STIL

Atât eleganța, cât și personalitatea noului Jeep® Grand Cherokee 4xe 2024 sunt evidente în fiecare detaliu. Noul design onorează semnele distinctive Jeep®. Grila iconică cu șapte fante accentuează
formele sculptate și musculoase și se îmbină perfect cu alte elemente de stil, cum ar fi acoperișul panoramic acționat electric.

DETALII 4xe

Noul Jeep® Grand Cherokee 2024 își reafirmă statutul de icon, alăturându-se gamei 4xe și afișând emblema albastră distinctivă: profilul logo-ului Jeep® de pe partea frontală și de pe hayon,
denumirea Grand Cherokee de pe uși și logo-ul 4xe de pe partea din spate se caracterizează prin emblema albastră 4xe.

ALEGEȚI NIVELUL DE ECHIPARE

DIMENSIUNI

Noul Jeep® Grand Cherokee vă oferă confortul și spațiul de care aveți nevoie pentru fiecare aventură.
Cu o înălțime de până la 1,80 m, măsurând 4,91 m în lungime și 2,15 m în lățime. Dimensiunile pot varia ușor în funcție de versiune.

MEMORABIL ȘI PUTERNIC

FIȚI CONECTAT ORIUNDE V-AȚI AFLA

Rămâneți conectat și bucurați-vă de mai multă siguranță și plăcere de a conduce cu cele mai recente funcții de infotainment datorită serviciilor UconnectTM.

Jeep Cherokee MY24 Connect Plus

Connect ONE

Acest pachet este inclus în mod standard pentru autovehiculul dvs. Prin activarea acestuia, puteți primi sprijin de la centrul de apel 24/7 pentru asistență rutieră sau de la serviciul de asistență pentru clienți al vehiculului. Fiți mereu informat cu privire la starea de sănătate a vehiculului dumneavoastră, primind un raport lunar și multe altele.

Jeep Cherokee MY24 Connect Plus

Connect PLUS

Pachet opțional pentru a vă face viața mai ușoară la bord și chiar și în afara sa, datorită aplicației Jeep. Bucurați-vă de întregul potențial al serviciilor Uconnect activând perioada de încercare de 6 luni.
Navigați fără griji datorită sistemului de navigație conectat și știți întotdeauna cât de departe puteți conduce cu ajutorul funcției Dynamic Range Mapping. Monitorizați de la distanță blocarea ușilor din aplicația Jeep®, găsiți cele mai apropiate stații de încărcare și programați încărcarea fără stres și multe altele.

CELE MAI BUNE SOLUȚII DE ÎNCĂRCARE

Reîncărcați-vă modelul Grand Cherokee de acasă sau în deplasare. Cu eSolutions Charging, dispuneți de un dispozitiv de încărcare la domiciliu eProWallbox, care funcționează până la 22 kW. Iar cu aplicația eSolutions Charging, puteți accesa peste 300.000 de puncte de încărcare din întreaga Europă.

ACCESORII POTRIVITE ÎN ORICE SITUAȚIE

Varietatea extinsă de accesorii originale Jeep®oferite de Mopar® conferă modelului dvs. Grand Cherokee o notă personală și adaugă tot ce aveți nevoie pentru următoarea aventură.

JANTE DIN ALIAJ DE 21” CU FINISAJ GRANITE CRYSTAL

Elevați stilul modelului dvs. Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid cu jante din aliaj de 21” cu un captivant finisaj Granite crystal.

HUSĂ AUTO PENTRU INTERIOR

Protejeați-vă autovehiculul de praf și zgârieturi cu o husă special concepută cu logo-urile Jeep® și Grand Cherokee.

BARE TRANSVERSALE

Baza solidă necesară pentru toate elementele de prindere pentru portbagajul de plafon. Barele transversale se atașează cu ușurință la șinele laterale standard.

COVORAȘE PENTRU TOATE CONDIȚIILE METEO

Protejați-vă interiorul de ploaie, zăpadă, noroi și nisip cu covorașele foarte rezistente.

CUTIE PORTBAGAJ PENTRU PLAFON

Mai multe bagaje, mai multă protecție. Portbagajul pentru plafon THULE din plastic rigid de înaltă calitate vă păstrează bunurile în siguranță împotriva intemperiilor și dispune de un sistem de blocare anti-furt.

COVORAȘ PENTRU PORTBAGAJ

Adăugați un strat de protecție care se extinde pentru a acoperi întreaga parte din spate a vehiculului cu ajutorul covorașului pentru portbagaj rezistent.

O echipă dedicată care vine în sprijinul dumneavoastră

Pentru întrebări despre un automobil Jeep achiziționat sau pentru servicii post-vânzare, inclusiv service auto, vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți. Pentru informații despre autovehicul sau asistență completă în timpul procesului de achiziție, atât online, cât și la dealer, vă rugăm să contactați echipă noastră de vânzări.

Contactați un consultant

DECLARAȚIE DE EXONERARE A RĂSPUNDERII
“Jeep® Grand Cherokee 4xe Emisii de CO2 (ponderat, mixt) (g/km): 72 – 60. Consumul de combustibil (ponderat, mixt) (l/100 km): 3,2-2,6.
Valori de pre-omologare calculate pe baza procedurii WLTP (Regulamentul (UE) 2018/1832).
Cifrele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt furnizate doar în scopuri comparative și este posibil să nu reflecte rezultatele obținute în condiții de condus reale, care vor depinde de o serie de factori, inclusiv de accesoriile montate (după înmatriculare), de condițiile meteorologice, de stilul de conducere și de sarcina vehiculului. Comparați cifrele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 doar cu cele ale altor autovehicule testate conform aceleiași proceduri tehnice.”

Soliciți informații? Scrie-ne