Mai distractiv, mai capabil, mai Avenger: Vă prezentăm noul Jeep® Avenger 4xe

26 February 2024

 

  • Pentru prima dată, marca Jeep® introduce tehnologia hibridă inovatoare 4xe odată cu noul Avenger 4xe.
  • Integrând sistemul de tracțiune integrală în tehnologia Mild-hybrid de 48V, marca Jeep îmbunătățește capacitatea legendară a modelului Avenger, oferind performanțe electrificate și fără probleme pe diverse tipuri de teren.
  • Noul Jeep Avenger 4xe, asemenea versiunii cu tracțiune față, este eroul B-SUV cu un design compact, dar spațios, care întruchipează spiritul mărcii.
  • Un vehicul ambițios a cărui modernitate și moștenire sunt exprimate prin intermediul unor tehnologii care garantează capacități superioare fără a compromite sustenabilitatea mediului.
  • Jeep Avenger 4xe va putea fi comandat de la sfârșitul anului 2024.

 

Marca Jeep®, renumit pentru istoria sa caracterizată prin aventură și inovație, dezvăluie cu mândrie cea mai recentă apariție în îndrăgita sa gamă, după succesul extraordinar obținut cu versiunea complet electrică: noul Jeep Avenger 4xe. Cu un angajament ferm de a depăși limitele în materie de performanță și electrificare, marca Jeep prezintă noul Avenger 4xe, o dovadă a moștenirii de neegalat a mărcii ca producător de SUV-uri la nivel mondial.

 

La baza noului Avenger 4xe se află tehnologia hibridă inovatoare 4xe. Acest sistem inovator oferă mai mult decât emisii reduse; oferă o experiență de conducere electrificată în toate condițiile de teren.

 

Eric Laforge, directorul mărcii Jeep în Europa, a declarat: ”Noul Jeep Avenger 4xe reprezintă un punct de cotitură pentru marcă. Cea mai recentă versiune a modelului nostru de succes reunește compactitatea și versatilitatea unui Avenger cu performanța sistemului de tracțiune integrală. Rezultatul este o capacitate de neegalat pentru o experiență de condus mai dinamică. Noul Avenger 4xe vine să completeze oferta mărcii Jeep de SUV-uri 4×4 pe toate segmentele”.

 

Ducând capacitatea legendară a modelului Avenger pe noi culmi, varianta 4xe primește un upgrade semnificativ odată cu integrarea sistemului de tracțiune integrală.  Valorificând puterea electrificării, noul Avenger 4xe oferă o tracțiune și performanțe off-road de neegalat. Vehiculul cuplează motorul termic de 136 CP (100 Kw) cu două motoare electrice de 21 kW fiecare, capabile să pună în mișcare ambele punți și să asigure un cuplu disponibil de 1900 Nm la roțile din spate. Datorită tehnologiei ”power looping”, noul Avenger 4xe garantează tracțiunea integrală indiferent de starea de încărcare a bateriei, oferind o experiență de condus lină și sigură pe cele mai dificile terenuri.

Noul sistem Mild Hybrid de 48V al modelului Avenger permite conducerea în modul complet electric la viteze reduse, datorită combinației dintre transmisia automată cu dublu ambreiaj e-DCS6 cu 6 trepte și motorul electric integrat.

 

Gama Avenger reprezintă o dovadă a angajamentului mărcii Jeep de a oferi clienților libertatea de a alege, facilitând și încurajând accesul la vehiculele electrificate și asigurându-se că fiecare călătorie este perfectă. Oferind o gamă variată de opțiuni de motorizări, două transmisii (automată și manuală) și două tracțiuni: cu tracțiune față și tracțiune integrală, Avenger se potrivește nevoilor și preferințelor oricărui conducător auto. Fie că optează pentru tehnologia avansată BEV, pentru sistemul electrificat Mild-hybrid de 48V sau pentru cel tradițional pe benzină, conducătorii auto își pot personaliza propriul Avenger pentru a se conforma cu valorile și cerințele lor de condus.

 

Combinarea tehnologiei Mild-hybrid de 48V cu sistemul de tracțiune integrală la modelul Avenger 4xe reprezintă intenția mărcii Jeep de a oferi o experiență de condus 4×4 sustenabilă, rămânând în același timp incluzivă și accesibilă clienților din Europa. Marca Jeep a urmărit întotdeauna obiectivul de a se deschide către oameni, printr-o gamă completă de vehicule 4×4 adaptate la nevoile fiecărui client. Ca urmare a strategiei de electrificare a mărcii Jeep, care este în concordanță cu o lume care se îndreaptă din ce în ce mai mult spre sustenabilitatea mediului, răspunsul mărcii este o ofertă de vehicule vastă și diversă, acum mai bogată ca niciodată.

 

Emoția crește, deoarece Jeep Avenger 4xe va putea fi comandat de la sfârșitul anului 2024. De la aventurierii urbani la entuziaștii off-road, Avenger 4xe promite să redefinească limitele capacității și sustenabilității.

 

Torino, 26 februarie 2024

Soliciți informații? Scrie-ne