Pregătiți-vă să urcați la bordul noului Jeep® Wagoneer S

18 January 2024

Stil, viteză și eleganță în mișcare: Pregătiți-vă să urcați la bordul noului Jeep® Wagoneer S, complet electric

18 ianuarie 2024, Auburn Hills, Michigan – Marca Jeep® sărbătorește un alt an al premierelor în 2024, pregătindu-se să lanseze primul său vehicul electric cu baterie (BEV) la nivel global și extinzându-și gama de SUV-uri legendare. Faceți cunoștință cu noul Jeep Wagoneer S premium, complet electric, care va fi vândut în SUA în toamna anului 2024 și apoi pe piețele principale din întreaga lume.

Urmăriți video teaser aici: https://youtube.com/Jeep-Wagoneer-S

Oferit exclusiv în varianta BEV, Jeep Wagoneer S prezintă în mod standard capacitatea 4xe cu all-terrain management, tehnologie avansată specifică mărcii Jeep și performanțe impresionante, inclusiv 600 de cai putere și un timp extrem de rapid de la 0 la 100 km/h de aproximativ 3,5 secunde. Susținut de eficiența aerodinamică, designul său exterior elegant este evidențiat în mod unic de o grilă regândită cu șapte fante, în exclusivitate în clasă, cu iluminare LED, marca Jeep.

Noul Jeep Wagoneer S se înscrie în cadrul inițiativei globale de electrificare a mărcii Jeep, care transformă 4xe în noul 4×4, urmărind viziunea mărcii de a atinge obiectivul de a realiza ”Libertatea cu zero emisii”.  Planul sprijină pe deplin obiectivele de emisii nete de carbon zero stabilite de Stellantis în cadrul planului strategic pe termen lung Dare Forward 2030.

Urmăriți paginile noastre și fiți la curent cu toate noutățile despre noul Jeep Wagoneer S și despre gama electrificată a mărcii Jeep.

Jeep Wagoneer
Soliciți informații? Scrie-ne