Noul Jeep® Avenger întruchipează valorile mărcii: Libertate, Aventură, Autenticitate și Pasiune

04 December 2023

  • Marca Jeep® prezintă o nouă serie web (LINK), lansată pe canalele oficiale YouTube ale mărcii Jeep, care ne invită să urmărim călătoria noului Jeep Avenger sub forma unui set de patru materiale video care relatează poveștile din viața reală a oamenilor.
  • Patru personaje, fiecare dintre acestea întruchipând una dintre valorile brandului: Libertate, Aventură, Autenticitate și Pasiune, sunt protagoniștii principali ai fiecărui episod.
  • Noul Jeep Avenger este primul SUV complet electric al mărcii și este acum disponibil și în versiunea e-Hybrid. Acesta combină caracteristicile și capacitățile tehnice remarcabile cu grija față de mediu, încapsulând perfect cele patru valori ale mărcii.

 

Marca Jeep® s-a născut în urmă cu mai bine de 80 de ani, în vremuri dificile, iar ca urmare, identitatea sa a fost făurită pe baza celor patru valori: Libertate, Aventură, Autenticitate și Pasiune. Acestea sunt valorile universale care definesc ceea ce este astăzi marca Jeep, și care continuă să călăuzească pașii mărcii spre viitor.

Noul Avenger – primul vehicul Jeep complet electric din istorie – s-a născut cu intenția de a ieși în evidență și de a reflecta valorile acestei mărci.

Lansat în urmă cu un an, la Salonul Auto de la Paris, noul Jeep Avenger, îmbină modernitatea cu tradiția, datorită tehnologiilor care asigură performanțe superioare, respectând totodată sustenabilitatea mediului, în timp ce designul se concentrează atât pe compactitate, cât și pe spațialitate, întruchipând esența mărcii și luând formă unui vehicul ambițios, conceput în spiritul valorilor fundamentale ale mărcii: Libertate, Aventură, Autenticitate și Pasiune.

Pentru a prezenta aceste caracteristici, marca Jeep distribuie în prezent o nouă serie web alcătuită din patru episoade video de un minut, postate pe YouTube. Fiecare episod se va axa pe una dintre cele patru valori fundamentale ale mărcii și va cuprinde anecdote autentice și personale ale celor patru protagoniști italieni care îi vor însoți pe telespectatori într-o călătorie prin care vor descoperi mesajul pe care marca Jeep îl transmite prin intermediul vehiculelor sale, în concordanță cu aspirațiile și ambițiile celor care aleg să aibă încredere în SUV-ul lor marca Jeep.

Primul episod ne poartă către cer alături de Sandro Beni, în căutarea sensului Libertății (LINK). Ca parașutist, Sandro găsește un sentiment de libertate imposibil de descris în contopirea cu mediul înconjurător și în conectarea la natură. Un sentiment pe care marca Jeep își propune să îl asigure și să acorde prioritate proprietarilor, datorită accentului pe mediu al noului Avenger. Echipat cu un motor electric de 400 de volți și o baterie de 54 kWh, noul Avenger 100% electric îmbină performanțele de top cu zero emisii de carbon. Pentru a oferi libertatea pe care șoferii și-o doresc, marca Jeep a echipat primul său SUV 100% electric cu un încărcător rapid de 100 kW, care permite parcurgerea unei distanțe minime de 30 km după doar trei minute de încărcare, și o reîncărcare a bateriei de la 20% la 80% în doar 24 de minute.

Al doilea episod se concentrează pe Aventură (LINK) și se desfășoară în peisajul pitoresc montan al ”Gole della Valserra”, în Umbria. Protagonista este Szilvia Rados, o femeie în vârstă de 44 de ani, care este pasionată de explorarea frumuseților naturii. Szilvia explică modul în care înțelege aventura, care se compară cu sentimentul de a ne îndrăgosti: ceva care ne poate face inimile să bată mai repede și să evoce emoții unice. Ne demonstrează de ce Avenger-ul său este un partener de călătorie absolut indispensabil, de la sistemul de navigație integrat – care include oglindirea wireless a ecranului smartphone-ului pentru a seta instrucțiunile de navigare pe hartă – până la funcțiile tehnice, precum funcțiile ”Selec-Terrain®” și ”Hill Descent Control”, care fac experiența de condus chiar mai sigură și mai plăcută, permițându-i să aibă acces la destinațiile care o animă în ciuda condițiilor dificile, conducând pe drumuri neasfaltate în același mod în care se descurcă pe marginile abrupte ale canionului.

Una dintre cele mai importante valori ale mărcii Jeep este, fără îndoială, Autenticitatea, care are la bază o tradiție îndelungată izvorâtă din poziția de pionier al SUV-urilor 4×4, permițând ca ”frumusețea ideii să devină realitate”, pentru a-l cita pe Umberto Dattola, designerul implicat în cel de-al treilea episod al seriei (LINK). Bărbatul în vârstă de 53 de ani le oferă telespectatorilor o perspectivă exclusivă asupra profesiei sale, în timp ce îi poartă într-un tur al atelierului său, arătând cu cât de multă dedicare lucrează în numele excelenței și respectului pentru natură. Acesta transformă materiile prime în ceva inegalabil și cu adevărat remarcabil, ceea ce se potrivește cu angajamentul mărcii Jeep față de calitate și etica profesională a mărcii, așa cum a fost exprimată de designerul noului Avenger, Daniele Calonaci, care este co-protagonistul episodului.

În cele din urmă, episodul dedicat Pasiunii ne duce la Roma, unde o întâlnim pe Francesca Santamaria  (LINK), dansatoare de dans contemporan și protagonista acestui episod. Francesca a explicat această valoare ca fiind ”forța motrice a tuturor lucrurilor”, un punct de vedere împărtășit în totalitate de marca Jeep. Pe străzile Romei, Francesca conduce fără griji noul Avenger și, urmând ritmul și pasiunea playlist-ului său, ajunge la sala de dans. Acest lucru arată modul în care vehiculul și șoferul său pot forma o conexiune profundă, ajutând-o în viața de zi cu zi datorită tehnologiei noului Avenger, care include iluminare ambientală multicoloră și o cameră video posterioară pentru parcare cu vedere de tip dronă, și permite asistența vocală integrată a telefonului prin Android Auto și CarPlay, reflectând astfel ecranul smartphone-ului pe ecranul radio Uconnect Infotainment de 10,25 inch, care este combinat cu un grup de instrumente complet digital. În plus, deschiderea portbagajului cu funcția hands-free este o chestiune de confort esențială pentru tânăra dansatoare, noul Jeep Avenger dovedindu-se un mare susținător al pasiunii sale.

Seria ne poartă într-o călătorie pentru a descoperi noul Jeep Avenger prin intermediul celor patru valori fundamentale, prezentând povești din viața reală a oamenilor care contribuie în fiecare zi la țelul mărcii. Aceștia sunt aceiași oameni care își împart visele și ambițiile cu marca, demonstrând că SUV-urile Jeep sunt făcute pentru oamenii ambițioși, care își urmează visele.

 

Noul Avenger

Jeep Avenger, Mașina Anului în Europa 2023, este un SUV compact și întruchipează esența mărcii Jeep, combinând capacitatea, stilul, funcționalitatea și tehnologia într-un pachet unic. Acesta reprezintă întruchiparea ”libertății pure într-o formă compactă”, oferind performanțele renumite ale mărcii Jeep în diverse condiții, fie pe carosabil, fie în condiții de off-road. Noul Avenger este disponibil în trei versiuni de motorizare diferite – 100% electric, e-Hybrid și pe benzină – în conformitate cu angajamentul de durată al mărcii față de libertatea de alegere și pentru a oferi clienților flexibilitatea de a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile acestora.

Versiunea 100% electrică este dotată cu un motor electric de 400 de volți, care asigură o autonomie de până la 600 km fără griji, conform standardelor WLTP pentru deplasarea în mediul urban. În plus, capacitatea sa de încărcare rapidă oferă o creștere a autonomiei zilnice cu 30 de kilometri în doar trei minute.

Versiunea e-Hybrid oferă, de asemenea, o experiență de condus fără cusur, combinând tehnologiile electrice și cele ale motorului cu ardere internă. Performanțele mașinii sunt activate de un motor cu ardere internă de 1,2 litri și 3 cilindri, o baterie litiu-ion de 48 de volți și o cutie de viteze electrică automată cu dublu ambreiaj și 6 trepte. Mașina este proiectată pentru o eficiență optimă din punct de vedere al consumului de combustibil, ceea ce duce la o reducere cu 15% a emisiilor de CO2 în comparație cu motoarele convenționale cu transmisie automată.

Versiunea pe benzină este echipată cu un motor pe benzină de 1,2 litri, capabil să dezvolte o putere maximă de 100 de cai putere la 5500 rpm și un cuplu de 205 Nm la 1750 rpm, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte de viteză.

 

Marca Jeep®

Clădită pe mai bine de 80 de ani de istorie legendară, Jeep® este marca autentică de SUV-uri care oferă capabilități off-road legendare, rafinament la interior, dotări de înaltă tehnologie și versatilitate oamenilor care sunt în căutarea unor călătorii extraordinare.Marca Jeep® lansează o invitație deschisă de a trăi viața la maxim, oferind un portofoliu vast de vehicule care continuă să ofere posesorilor săi un sentiment de siguranță și securitate pentru a face față cu încredere oricărei călătorii.Jeep® Wave, un program premium de fidelizare a proprietarilor și de asistență pentru clienți, disponibil pentru întreaga gamă Jeep® 4×4, este un program cu numeroase beneficii și avantaje exclusive care oferă proprietarilor vehiculelor marca Jeep® cea mai mare atenție și asistență dedicată 24/7.Capacitatea off-road a legendarei mărci Jeep® este îmbunătățită prin intermediul unei inițiative globale de electrificare, care transformă 4xe în noul 4×4, în urmărirea viziunii mărcii de a realiza inițiativa ”Libertate cu zero emisii” și o capacitate 4×4 sporită.Toate vehiculele mărcii Jeep® vor oferi o variantă electrificată până în 2025.

 

Torino, 24 noiembrie 2023

avenger electric
jeep avenger
Soliciți informații? Scrie-ne