JEEP®WRANGLER RUBICON CÂȘTIGĂ PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN SUV DE FAMILIE

23 January 2024

JEEP®WRANGLER RUBICON CÂȘTIGĂ PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN SUV DE FAMILIE PENTRU OFF-ROAD LA EDIȚIA 2024 A PREMIILOR WHAT CAR? CAR OF THE YEAR

 

  • Jeep® Wrangler Rubicon a câștigat premiul What Car? Car of the Year pentru cel mai bun SUV de familie pentru off-road
  • Modelul a fost lăudat pentru capacitățile sale de neclintit în ceea ce privește off-road-ul

 

Modelul Jeep® Wrangler Rubicon a triumfat la categoria Cel mai bun SUV de familie pentru off-road la ediția 2024 a premiilor What Car?Car of the Year.

 

Modelul emblematic Jeep Wrangler Rubicon, a fost foarte apreciat pentru capacitatea sa extraordinară de a menține reputația de off-road a mărcii, depășindu-și cu ușurință rivalii.

 

”În timp ce anumite mărci își pierd pedigree-ul în timp, Wrangler Rubicon arată că off-roading-ul este încă elementul esențial al mărcii Jeep”, a declarat Steve Huntingford, editor la What Car?Magazine.

 

”În cel mai recent mega-test 4×4, Rubicon s-a dovedit aproape de nestăvilit, urcând, trecând peste și traversând cu ușurință cele mai dificile obstacole pe care le-am putut găsi și depășindu-și toți rivalii. Este un off-roader care poate merge într-adevăr aproape oriunde.”

 

Unul dintre cele mai prestigioase premii auto din Marea Britanie este oferit de What Car?Magazine care este renumită pentru recenziile sale de specialitate și pentru jurnalismul auto exemplar. Pe parcursul anului, experții de la What Car? testează sute de mașini, alegând cele mai bune vehicule din fiecare categorie la sfârșitul celor 12 luni.

 

Wrangler Rubicon este campionul off-roading al mărcii Jeep, reprezentând moștenirea mărcii ca off-roader suprem, stăpânind manevrabilitatea, articulațiile și garda la sol, precum și tracțiunea și trecerea prin vaduri de apă. Performanțele modelului sunt definite de motorul turbo cu patru cilindri în linie de 2,0 litri, care dezvoltă 272 CP și un cuplu de 400 Nm la 3.000 rpm, echipat cu sistemul Auto Start Stop și transmisie automată cu opt trepte.

 

La performanțele sale se adaugă faptul că Wrangler este pregătit pentru orice călătorie cu ajutorul sistemelor avansate de asistență a conducătorului auto (ADAS), a parbrizului Gorilla Glass și a airbag-urilor cortină. Sistemul de infotainment Uconnect asigură o călătorie confortabilă și plăcută, indiferent de distanță.

 

Pentru a afla mai multe despre Jeep Wrangler Rubicon sau despre gama Jeep, vizitați www.jeep.ro.

Soliciți informații? Scrie-ne