Jeep® câștigă “Creativity Award” la Salonul Auto de le Geneva

21 March 2018

Jeep® câștigă premiul pentru “cel mai creativ stand” în cadrul evenimentului  elvețian. Aprecierea a venit în mare parte datorită gamei largi de materiale folosite în crearea standului, animației ce a oferit un spectacol vizual interesant , dar și datorită fuziunii perfecte a mediului sălbatic natural  cu un context urban sofisticat.

Marca Jeep® câștigă  “Creativity Award”  –  “Premiul pentru Creativitate” pentru cel mai bun stand prezent la  Salonul Auto Internațional de la Geneva din 2018, unul dintre cele mai renumite evenimente de expunere din lume, unde Jeep® a pregătit o dezvăluire spectaculoasă, lansând astfel două premiere pentru EMEA: noul Jeep® Wrangler, a patra generație a legendarului  Jeep,  și noul Cherokee 2019, cea mai recentă evoluție a SUV-ului, care a făcut istorie în categoria sa.

Vizitatorii au putut  admira uimitorul set-up  Jeep®, complet reînnoit și dublat ca dimensiune în comparație cu edițiile anterioare. Acest design impresionant a câștigat admirația și a cucerit Juriul Clubului de Publicitate și Comunicare de la Geneva (CPG), care acordă în fiecare an (din 2004) râvnitul “Premiu al Creativității”, după ce timp de două zile standurile prezente în cadrul salonului au fost  examinate și evaluate cu atenție după o varietate de criterii.

Juriul a fost impresionat de designul  standului Jeep®, care subliniază dualitatea mărcii americane.  Vizitatorii au fost inspirați de utilizarea generoasă a materialelor naturale, cum ar fi lemnul, și de imaginile captivante proiectate pe ecranele de mari dimensiuni, ilustrând spiritul aventuros al modelelor Jeep și abilitățile extraordinare de off-road. Aceast set-up “natural & sălbătic” s-a continuat  într-o fuziune perfectă  spre un context metropolitan – cu texturi atractive ce imită piatra și cu o suprafață neagră lucioasă – ideală pentru prezentarea modelelor exclusiviste și rafinate. Cele două spații  au fost delimitate printr-un drum diagonal din sticlă, cu lămpi LED integrate. Prezentarea irezistibilă din acest an demonstrează originea fermă a brandului, incorporată, de asemenea,  în modelul  Willys-Overland MB 1941, vehiculul universal recunoscut ca primul Jeep® și modelul care a născut legenda brandului Jeep.

Standul premiat cu “Creativity Award 2018” a găzduit și alte lansări majore ale Jeep®, printre care s-au  numărat noul Grand Cherokee Trackhawk, cel mai puternic  SUV Jeep® creat  vreodată, noua Ediție Specială Jeep® Compass “Night Eagle”  și cele mai recente versiuni ale modelelor  Renegade și Grand Cherokee. Patru autovehicule Jeep® echipate cu accesorii Mopar® completează line-up-ul, inclusiv noul Wrangler Sahara în patru uși, beneficiind de o personalizare unică, ce evidențiază performanțele sale off-road.

Soliciți informații? Scrie-ne