Camp Jeep® 2019: un eveniment eco-sustenabil și o ediție record!

28 August 2019

  • În perioada 12-14 iulie a avut loc cel mai important eveniment al Jeep® Owners Group (J.O.G.) la San Martino di Castrozza, Italia.
  • Eco-durabil: Zona Camp Jeep a fost realizată folosind 100 de metri cubi de lemn, însumând 250 de tone, toate provenind din copacii care s-au prăbușit în pădurile vecine în timpul furtunilor din octombrie.
  • Cel de-al șaselea Camp Jeep a înregistrat un mare succes: au fost prezente peste 700 de SUV-uri Jeep și peste 1.500 de persoane, dovadă a legăturii speciale dintre Jeep și entuziaștii acestei mărci.
  • Vizitatorii Camp Jeep au avut ocazia să admire noul Jeep Gladiator, cel mai capabil pick-up de dimensiuni medii.
  • Noul model Jeep Wrangler 1941, proiectat de Mopar®, a debutat la Camp Jeep.
  • Pe parcursul weekend-ului, participanții s-au bucurat de activitățile oferite în cadrul Camp-ului. Acestea au inclus aventuri off-road cu instructori de la Jeep Academy, precum și sporturi în aer liber, grătare, activități pentru copii, concerte live, dar și spectaculoasa Paradă Jeep, care a ajuns la Passo Rolle, la o altitudine de 2.000 de metri.

Camp Jeep® din acest an a fost un eveniment spectaculos și a reușit să implice cel mai mare număr de participanți din istoria Camp Jeep®: peste 700 de automobile Jeep și peste 1.500 de entuziaști, inclusiv participanți care au venit alături de familiile lor, copii și grupuri din întreaga Europă, chiar și din Japonia. Un melanj de culturi și limbi diferite, dar o pasiune comună pentru aventuri în stil autentic Jeep.


Prin utilizarea playerului Youtube, dumneavoastră, în calitate de utilizator al acestui site web, vă supuneți condițiilor suplimentare de utilizare a Youtube.

Evenimentul din 2019 a fost, de asemenea, cel mai eco-durabil Camp Jeep organizat vreodată: toți buștenii de lemn folosiți pentru a crea Camp Jeep au provenit din copacii care s-au prăbușit în timpul furtunilor din octombrie anul trecut. Aceștia au totalizat 100 de metri cubi de trunchiuri de copaci, însemnând 250 de tone de lemn, fără a lua în considerare alti 360 de metri cubi de rumeguș.

Toată atenția a fost captată de noul Jeep Gladiator, care a fost dezvăluit pentru prima dată la Salonul Auto de la Los Angeles la sfârșitul anului 2018, marcând revenirea mărcii în segmentul pick-up, după 27 de ani. Vehiculul perfect pentru orice aventură în aer liber, noul pick-up Jeep, va fi lansat în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) anul viitor.

Fanii au avut posibilitatea să urce la volanul tuturor modelelor din gama Jeep, de la iconicul Jeep Wrangler, până la Jeep Renegade, Jeep Compass, Jeep Cherokee și Jeep Grand Cherokee. Și, într-adevăr, acest ultim model a fost acela care a ridicat adrenalina vizitatorilor, în versiunea Trackhawk, cel mai rapid și cel mai puternic Jeep creat vreodată, cu un motor V-8 de 6,2 litri care dezvoltă 710 CP. 

Personalizarea Mopar®, 100% conformă regulilor de circulație publice, îmbunătățește abilitățile Wrangler-ului

În lumina reflectoarelor a fost și noul Jeep Wrangler 1941 proiectat de Mopar, marca FCA dedicată produselor și serviciilor post-vânzare pentru toate vehiculele din cadrul Grupului. Jeep Wrangler 1941 este un vehicul cu tracțiune integrală, cu o personalizare 100% legală pentru a șofa pe drumurile publice, echipat cu Jeep Performance Parts, care-i sporesc capacitatea legendară de off-road. Configurația specifică acestui model include un kit de ridicare a suspensiei de 2 inci, șine de rulare performante, garnituri de prag negre,  apărătoare de noroi, covorașe pentru toate condițiile meteo și un snorkel opțional. Aspectul este completat de grafica “1941” care comemorează un an important pentru marca Jeep: nașterea lui Willys, reprezentată și de alte detalii ale vehiculului, cum ar fi roțile, schimbătorul de viteze și habitaclul.

Acesta va fi disponibil din toamnă pe toate modelele Wrangler de 2.2 litri diesel, în 2 uși și în 4 uși, și pe toate versiunile – Sport, Sahara și Rubicon.

Universul Jeep în inima Dolomiților

În mod deloc surprinzător, accentul pus pe experiența off-road a fost unul puternic și vizitatorii au reușit să pună la încercare capabilitățile legendare ale modelelor Jeep 4×4, dar și propriile valențe de șoferi în off-road, pe trasee variate și cu niveluri de dificulte diferite, sigur, asistați de experții de la Jeep Academy.

Au fost, de asemenea, mai multe zone dedicate universului Jeep – printre care Academia, un muzeu cu o selecție de modele istorice și zona Mopar, oferind o gamă completă de Accesorii Originale Mopar pentru noul Jeep Wrangler 1941, dar și o selecție cu noile accesorii Mopar. De asemenea, a fost prezentat și Mopar Connect, setul oficial de servicii conexe dedicate Siguranței și securității dar și Controlului la Distanță al Vehiculelor.

Atmosfera incredibilă a evenimentului a fost completată de un set de activități, preponderent în aer liber, printre care un carusel, concerte live, jocuri pentru copii și Parada Jeep, care a și închis programul de trei zile dedicat aventurii off-road, și care s-a încheiat la Passo Rolle ce are o altitudine de 2.000 de metri.

Torino – 15.07.2019

Soliciți informații? Scrie-ne