Accept

ROTI DE IARNA

NU REINVENTA ROATA! Alege una de origine

Niciun alt accesoriu nu afectează condusul și siguranța mai mult decât combinația jantă-anvelopă.

Aderența optimă, frânarea și manevrabilitatea în condiții de siguranță, sunt criterii importante pe care trebuie să le ai în vedere în decizia de achiziționare a acestora, mai ales iarna.

Dacă temperatura a scăzut sub +7° Celsius, este momentul să-ți montezi anvelopele de iarnă!

Nu uita că anvelopele  sunt  singurele  zone  de  contact  pe  care  autovehiculul  îl  are  cu suprafaţa carosabilă, starea anvelopelor fiind fiind esențială pentru siguranța în trafic.

Cu cât anvelopele sunt mai uzate cu atât distanța de frânare este mai mare. Înainte de montaj verifică gradul de uzură acumulat și optează pentru anvelope noi dacă la cele curente ai măsurat o adâncime a șanțului sub 1.5 mm sau ai constatat un grad de uzură accentuat al materialului (tăieturi, fisuri sau umflături).

Pentru siguranța și mobilitate în trafic, mai ales în mediu ud sau acoperit cu zăpadă şi gheaţă optează pentru anvelope durabile, silențioase și care să asigure un transfer optim al puterii motorului, precizie maximă a direcţiei și un contact perfect între anvelopă şi drum.

Roțile de iarnă dedicate modelelor Jeep au în componență anvelope de calitate premium precum Michelin, Pirelli,  Dunlop, Goodyear, Nokian dar și alte profile alese de specialiștii nostri astfel încât acestea să răspundă căt mai fidel stilului tău de condus.

 

Roata iarna Grand Cherokee

Nava amiral a gamei Jeep beneficiază de o ofertă cuprinzătoare de roți pentru iarnă cu jante de origine pe 18” sau 20” ce  prezintă finisaje argintiu deschis, gri metalic închis, negru, bicolor sau cromat cu capac cu logo Jeep.

Roata iarna Cheorkee

Dezvoltat din ADN-ul original Jeep, Cheorkee poate fi personalizat cu roți de iarnă cu jante din aliaj cu design variat. Poți alege dintre jantele din aliaj Mopar cu diametru de 17″ sau 18″.

Roata iarna Compass

Profilul sculptat  al celui mai asteptat SUV 2017, îl poți pune în valoare și prin alegerea unor jante create special pentru Compass. Poti alege  jante din aliaj sau din oțel cu dimensiuni de 16″, 18″ sau 19″.

ROATA IARNA WRANGLER

Iubitorii de libertate și aventură, propietari ai legendarului Wrangler , pot alege roți de iarnă cu jante din oțel  sau din aliaj cu diametru de 17″.

Roata iarna Renegade

Oferta de roți pentru iarnă destinate mezinului gamei Jeep este formată dintr-un set de jante oțel de 16” și patru seturi de jante din aliaj, cu diametre de 16”, 17” și 18”, argintii, negre sau bicolore.

Consultă online catalogul de roți de iarnă dedicat gamei Jeep (jantă origine Jeep + capac origine Jeep + senzor presiune origine Jeep+ anvelope de iarnă recomandate).

Pentru ofertă roată iarnă personalizată, contactează direct dealerul autorizat Jeep preferat sau  solicită online aici.