Accept

Oferta iarna roata Jeep

Niciun alt accesoriu nu afectează condusul și siguranța mai mult decât combinația jantă-anvelopă.

Aderența optimă, frânarea și manevrabilitatea în condiții de siguranță, sunt criterii importante pe care trebuie să le ai în vedere în decizia de achiziționare a acestora, mai ales iarna.

Pentru ca tu să conduci relaxat în anotimpul preferat al copiilor, în perioada 1 decembrie 2018  – 31 martie 2019, în rețeaua autorizată Jeep ai ofertă de roată completă  pentru modelul tău Jeep .

Oferta de roată include ansamblul montat și echilibrat compus din: jantă de origine Jeep aliaj sau tablă, anvelopă de iarnă, capac de origine cu logo Jeep, senzor de monitorizare presiune .

Oferta roată Wrangler

Pentru siguranța și mobilitate în trafic, mai ales în mediu ud sau acoperit cu zăpadă şi gheaţă, roțile de iarnă dedicate modelelor Jeep au în componență anvelope durabile, silențioase de calitate premium care să asigure un transfer optim al puterii motorului, precizie maximă a direcţiei și un contact perfect între anvelopă şi drum.

In rețeaua autorizată Jeep, ai posibilitatea de a alege combinația perfecta jantă de origine dedicată Wrangler cu profilul de anvelopă de iarnă care să răspundă cât mai fidel stilului tău de condus și totodată care să adauge un plus de personalitate modelului deținut.

Solicită ofertă personalizată pentru roată iarna Wrangler dealerului tău preferat.

Oferta roata Renegade

Iarna asta echipează-ți modelul tău Jeep Renegade cu roți de iarnă de origine!

Ai la alegere o gamă largă de jante de origine cu design divers, create special pentru fiecare versiune Renegade în parte, cu scopul de a raspunde și celor mai exigente gusturi.

Combină janta dorită cu marca de anvelope premium care raspunde cel mai bine stilului tău de condus și solicită ofertă personalizată celui mai apropiat dealer Jeep.

Oferta roata iarna Grand Cherokee

Daca ai optat pentru jante de origine pentru Jeep Grand Cherokee beneficiezi garantat de potrivire perfectă, finisaj de calitate, performanță, durabilitate și garanție .
Solicită Consilierului Service oferta de roți de iarnă Jeep Grand Cherokee!

SOLICITĂ OFERTĂ ROATĂ IARNĂ JEEP

Ai alt model Jeep sau dorești o combinație anume jantă de origine Mopar cu anvelopă de iarnă? Solicită dealerului tău Jeep preferat ofertă personalizată.

Consultă căteva dintre opțiunile de jante de origine dedicate modelelor Jeep aici.