Uimitoarea Jeep Camp

03 August 2018

Camp Jeep 2018 – cel mai important și mai așteptat eveniment al anului pentru membrii Jeep Owners Group (JOG) și fanii brandului din Europa – a avut loc în Austria, pe Spielberg Arena din cadrul Red Bull Ring, între 13 și 15 iulie.

Pasionații de adrenalină au fost în al nouă-lea cer când au ajuns în Camp Jeep, acolo unde organizatorii i-au așteptat cu recent lansatul model de Jeep Wrangler, o adevărată minunăție pe 4 roți.

Trasele de off road au fost foarte complicate și diverse, escaladând încet muntele până la unghiuri de 45 de grade, pentru ca apoi să treci prin poteci strâmte, înconjurat de peretele muntelui pe o parte și prăpastie pe cealaltă, revenind în zone mlăștinoase, unde noroiul te provoca să folosești diferențialul blocabil, pentru a elibera roțile, ca apoi să accelerezi în apa ce ajungea până la parbriz. Cei de la Jeep au făcut o treabă extraordinară prin pregătirea traseelor de off road, astfel fiecare participant a putut folosi la maximum capacitățile extraordinare ale noului Jeep Wrangler.

Sigur că totul ni s-a părut prea scurt, și ne-am fi dorit să mai putem sta în Camp Jeep, dar astfel, așteptăm cu nerăbdare evenimentul de anul următor!

Soliciți informații? Scrie-ne