Noul Jeep Wrangler lansat la DAB Auto Serv

12 October 2018

Importatorul mărcilor FCA în România a organizat lansarea celui mai recent showroom partener, DAB Auto Serv, printr-un eveniment de reveal al Noului Jeep Wrangler

Marți, 9 octombrie, în București a avut loc lansarea celui mai recent showroom DAB Auto Serv, partener de 3 ani al rețelei Auto Italia, importatorul brand-urilor auto FCA în România.

Showroom-ul, strategic amplasat pe Splaiul Unirii,  aproape de Autovit, este construit conform ultimelor standarde internaționale în domeniu, respectând cu strictețe cerințele brand-urilor pe care le promovează. Totodată, DAB Auto Serv și-a dorit o experiență premium pentru clienții săi, amenajând un service integrat, dotat cu tehnologie de ultimă generație și specialiști meniți să le ofere clienților vechi și noi, consultanță și servicii în timp real, la standarde internaționale.

Brand-urile auto FCA sunt foarte bine puse în valoare în showroom-ul dedicat, structurat pe 2 nivele, unde la parter, într-o suprafață de 600 mp se află modele Jeep și Alfa Romeo, iar la etaj, pe o suprafață de expunere de 800 mp, sunt expuse modele Fiat, Fiat Professional și Abarth.

Evenimentul de lansare a fost mult așteptat de specialiștii presei auto, cât și de pasionați, datorită elementului surpriză din desfășurătorul serii, reveal-ul celei de a patra generații Jeep Wrangler (JL). Ascunse bine sub o pânză neagră, două Jeep Wrangler Unlimited, au așteptat în timpul discursurilor susținute de Directorul General al DAB Auto Serv, Dl. Dorian Buzea, cât și de CEO Auto Italia, Dl. Adrian Narcis Ghiță, pentru a fi dezvăluite invitaților.

Întreaga seară a fost concepută în jurul experienței unui utilizator de Wrangler, de la zgomotul urban care a întâmpinat invitații în spațiul exterior, până la proiecții ale peisajelor pe care noul Wrangler abia ar aștepta să se aventureze, precum un drum de munte anevoios sau dune nesfârșite de nisip. Participanții au putut degusta soiuri unice de brânzeturi italienești, prezentate de Mesange Fromagerie, cât și băuturi fine, oferite de Jack Daniels, toate acestea pentru a completa conceptul “There’s only one!”.

Dj Escu a fost MC-ul evenimentului, care prin atitudinea sa jovială și profesionistă, dar și prin faptul că a fost “mușcat” deja de experiența aventurii cu Jeep Wrangler, a introdus invitații în atmosfera creată de conceptul multisenzorial al întregii seri. Trupa the Humans a completat întreaga seară, cu acorduri muzicale care au animat invitații.

Au luat parte peste 300 de persoane la reveal-ul noului Jeep Wrangler & lansarea showroom-ului DAB Auto Serv, printre invitați numărându-se reprezentații presei auto, clienții și partenerii DAB & Auto Italia, artiști, bloggeri și influenceri.

Soliciți informații? Scrie-ne