Juventus alege modelul Jeep® Grand Cherokee 4xe

26 May 2023

Pe stadionul Allianz din Torino, alături de Eric Laforge, șeful mărcii Jeep® Europa, și Novella Varzi, Country Manager al mărcii Jeep® în Italia, a fost livrată flota de Jeep Grand Cherokee 4xe pentru jucătorii și personalul Juventus.

“Jeep și Juventus se potrivesc perfect, combinând o marcă emblematică precum Jeep și o echipă legendară precum Juventus. O potrivire de succese care întruchipează pe deplin valorile mărcii Jeep: Libertate, Aventură, Autenticitate și Pasiune. Sunt mândru că pot să le livrez jucătorilor de la Juventus noul Jeep Grand Cherokee 4xe, un model iconic care se remarcă în categoria “SUV-urilor full size” ca fiind întruchiparea rafinamentului și a tehnologiei, combinate cu un echilibru perfect între dinamica pe șosea și capacitățile off-road. Iar odată cu lansarea modelului 4xe, versiunea noastră exclusivă de electrificare 4×4, noul Grand Cherokee sporește capacitățile legendare de off-road și ADN-ul unic al Jeep”, a declarat Eric Laforge.

Parteneriatul dintre Jeep și Juventus este o poveste de succes de zece ani, începută în sezonul 2012-2013 având valori similare. Acesta a dus la cucerirea a 18 titluri în Liga, Coppa Italia și Supercoppa Italiana și a permis scrierea unor capitole de neuitat în istoria fotbalului italian. Atunci când ne gândim la Jeep și la Juventus, nu putem decât să ne gândim la istoria glorioasă care le caracterizează, sporindu-le atractivitatea în întreaga lume.

Logo-ul Jeep® de pe echipamentul de joc susține călătoria spre electrificare

În ultimele sezoane, echipamentul de joc iconic alb-negru a afișat argumentele pentru electrificarea mărcii Jeep: mai întâi cu inițialele “4xe”, noul 4×4 în stil Jeep, urmat de literele negre împodobite cu un model de fulger, pentru a sublinia evoluția Jeep către o mobilitate sustenabilă.

Jeep accelerează acest proces: lansarea modelelor Renegade și Compass 4xe în 2020 a fost urmată de lansarea modelului Wrangler 4xe în iunie 2021. În prezent, Avenger – “Mașina Anului” 2023 – este primul SUV 100% electric, iar Grand Cherokee 4xe completează și el gama electrificată pentru nava amiral Jeep, primul model care a adus pe șosea ideea de “Premium 4×4” în urmă cu peste 30 de ani, precum și primul model care a primit mai multe premii decât orice SUV din toate timpurile.

Jeep Grand Cherokee pe scurt

Noul Jeep Grand Cherokee 4xe combină un avansat motor turbo de 2,0 litri cu patru cilindri, două motoare electrice de înaltă tensiune, transmisia automată robustă TorqueFlite cu 8 trepte și sistemele de tracțiune 4×4 dovedite de Jeep, cu o putere de 380 CP și un cuplu de 637 Nm. În special, pachetul de baterii de 400 de volți este format din 96 de celule litiu-ion și garantează o autonomie combinată complet electrică de până la 48 km (51 km în oraș), cu o autonomie totală de până la 700 km.

Noul model deschide noi drumuri în ceea ce privește performanțele excepționale, confortul și funcționalitatea și a fost proiectat și construit pentru a oferi și mai multe caracteristici decât cele care au făcut din acest SUV Jeep un adevărat simbol global în segmentul SUV-urilor premium.

  • Un grup motopropulsor mai ecologic, cu performanțe excepționale, cu tehnologie 4xe (PHEV) care oferă o autonomie electrică în oraș de până la 51 km și o autonomie combinată de până la 700 km. Este cel mai sustenabil Grand Cherokee cu cele mai bune capacități off-road de până acum, confirmând angajamentul mărcii Jeep pentru “libertate cu zero emisii”. Fără compromisuri în ceea ce privește performanța, cu o accelerație de la 0 la 100 km/h în 6,3 secunde.
  • Performanță îmbunătățită – noul Trailhawk 4xe, cel mai avansat Grand Cherokee off-road din toate timpurile, a cucerit Rubicon Trail în modul complet electric; noul mecanism de deconectare a barei stabilizatoare, exclusiv pentru această clasă, oferă o cursă mai mare a suspensiei și tracțiune mai bună pe stânci și teren accidentat
  • Tehnologie îmbunătățită – Uconnect™ 5 cu un ecran pentru pasagerul din față, o echipare inovatoare pentru acest segment, un nou sistem de divertisment de înaltă definiție pentru locurile din spate și Active Driving Assist
  • Spațiu și versatilitate îmbunătățite – noul Jeep Grand Cherokee 4xe oferă niveluri superioare de confort și spațiu în portbagaj, cu loc suficient pentru un set de crose de golf în portbagaj.
  • O mai mare inovație în materie de dotări – cu o arhitectură complet nouă, un design exterior reînnoit, un nou interior cu un ecran pentru pasagerul din față, suspensie față și spate independentă și suspensia pneumatică exclusivă Quadra-Lift cu amortizare electronică adaptivă
  • Calitate de clasă mondială – gama include nivelurile de echipare Summit Reserve cu interior din piele Palermo, interior din lemn adevărat și sistem audio McIntosh de 950 de wați cu 19 difuzoare
  • Siguranță îmbunătățită – cu peste 110 caracteristici avansate de siguranță, inclusiv Active Driving Assist conducere autonomă de nivel 2, cu vedere surround la 360 de grade și camere cu vedere pe timp de noapte

Arhitectura complet reînnoită este combinată cu un stil aerodinamic pentru a oferi performanțe mai bune și o mai mare siguranță și fiabilitate, reducând în același timp greutatea, zgomotul și vibrațiile vehiculului. Proiectat pentru cele mai înalte niveluri de siguranță, confort și comoditate, noul Jeep® Grand Cherokee 4xe este dotat cu cele mai noi tehnologii și caracteristici, ceea ce îl face unic în segmentul SUV-urilor de dimensiuni mari.

Soliciți informații? Scrie-ne