Jeep urcă pe scenă alături de The Rolling Stones

25 April 2018

– Brandul Jeep este Sponsor Oficial al turneului european STONES – NO FILTER 2018

– Turneul va ajunge în țări precum Marea Britanie, Irlanda, Franța, Germania, Cehia și Polonia între 17 mai și 8 iulieAut

– Gama completă Jeep va fi invitatul special la fiecare eveniment pentru a asigura o experiență de neuitat

Trupe The Rolling Stones pleacă într-un nou turneu vara aceasta iar brandul Jeep îi va însoți din nou din postura de sponsor oficial.

Turneul STONES – NO FILTER 2018 va fi prezent în Marea Britanie, Irlanda, Franța, Germania, Cehia și Polonia în perioada 17 mai-8 iulie 2018.

Pentru a treia oară Jeep va fi alături de Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts și Ronnie Wood în noua aventură care este așteptată să eclipseze succesul incredibil înregistrat de turneul european de anul trecut al trupei, care s-a desfășurat cu casa închisă. Parteneriatul dintre marca Jeep și The Rolling Stones a început în 2014, cu ocazia turneului european 14 On Fire.

Colaborarea unește două nume de legendă cu multe lucruri în comun – trupa The Rolling Stones a revoluționat muzica rock prin stilul aparte și sunetul inconfundabil iar Jeep, brandul recunoscut la nivel mondial, este de mai bine de 75 de ani exprimarea autentică a libertății și aventurii la volan.

Turneul STONES – NO FILTER este organizat de Concerts West/AEG Presents și va debuta la Dublin (Irlanda) pe 17 mai, urmând să continue șirul orașelor din Marea Britanie cu Londra (22-25 mai), Southampton (29 mai), Coventry (2 iunie), Manchester (5 iunie), Edinburgh (9 iunie) și Cardiff (15 iunie), pentru a se reîntoarce la Londra pe Twickenham Stadium (19 iunie).

Următoarele destinații ale turneului vor fi Berlin, Germania (22 iunie), Marsilia, Franța (22 iunie), Stuttgart, Germania (30 iunie), Praga, Cehia (4 iulie) și Varșovia, Polonia (8 iulie).

Gama completă Jeep va juca un rol important la fiecare destinație a turneului în zone special amenajate unde fanii vor putea experimenta esența brandului Jeep – atât la fața locului cât și pe rețelele de socializare – dar și lumea muzicii rock și a SUV-urilor de legendă.

Soliciți informații? Scrie-ne