Jeep® Owners Group, disponibil în România

28 August 2015

Proprietarii români de Jeep® sunt acum conectați la o comunitate formată din peste 60.000 de membri, prin singurul club coordonat oficial de marcă

Jeep® și-a început cariera în urmă cu 75 de ani, cu modele concepute să ajungă în orice loc de pe planetă, indiferent de obstacole și de vreme. Iar acest lucru a rămas și astăzi esența mărcii: să te ducă în locuri în care nu poți să ajungi prin alte mijloace. Nu vorbim doar despre zone geografice, ci despre stări de spirit, emoții, atitudini.

Jeep® Owners Group (JOG) reaprinde pasiunea pentru off-road și conectează toți proprietarii și entuziaștii Jeep la o comunitate europeană care împărtășește aceeași dragoste pentru stilul de viață Jeep®. JOG a fost creat pentru ei. Este singurul club oficial, fondat în anul 2014 și coordonat de marca Jeep®, activ în țări precum Italia, UK, Germania, Austria, Franța, Polonia, Elveția, Belgia, Spania, Serbia. De astăzi, și în România. Fanilor mărcii, care încă nu sunt proprietari ai grilei cu șapte fante, vor ocazia de a trăi stilul de viață Jeep, iar cei care posedă deja un Jeep vor înțelege sensurile cele mai adânci ale calității de proprietar al unei legende.

Nu contează că deții un Jeep® acum, că ai fost proprietar la un moment dat sau că îți dorești să devii unul în viitor.  Ești deja parte din familie. 

Unul dintre obiectivele Jeep® Owners Group este de a le permite celor care dețin un Jeep, ori care își doresc unul, să devină o parte din ceva mai mare, dintr-o familie globală, astfel încât din simpli entuziaști sau proprietari, să simtă că devin ambasadori ai mărcii pe care îl iubesc. JOG aduce împreună proprietari de diferite naționalități și vârste, din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, oferindu-le posibilitatea de a face schimb de povești, idei și itinerarii off-road, dar și de a se întâlni în cadrul unor evenimente exclusive. Anul acesta, în jur de 400 de modele Jeep și peste 2,500 de pasionați Jeep au participat în cele patru zile de aventură Camp Jeep, organizată în regiunea Basella din Spania, în cel mai pur stil Jeep Jamboree.

Membrii comunității din România se vor bucura de o listă lungă de privilegii, precum acces la aceste evenimente dedicate, naționale și internaționale, oferte speciale, produse de merchandising unice și revista oficială a clubului.

Înregistrarea în Jeep® Owners Group

 Înregistrarea în Jeep® Owners Group presupune câțiva pași simpli și este gratuită în primul an. Prin introducerea pe ownersgroup.jeep.com, a seriei VIN și a seriei cardului de membru, proprietarii și pasionații Jeep® devin parte din singurul club oficial care reunește toți proprietarii și entuziaștii mărcii  din întreaga lume. Înscrierea în club se face automat pentru toți clienții noi din rețeaua Auto Italia. Proprietarii vor primi un Welcome Pack oficial, care conține macheta legedanrului model Jeep® Willys, cel care a marcat nașterea brandului în 1941, dar și badge-ul Jeep® Owners Group, pe care îl pot atașa mașinii, ca simbol al apartenenței la comunitate.

Înscrierea se poate face prin următoarele modalități:

  • clienții sunt automat înscriși în club la achiziția unui autovehicul nou din rețeaua de dealeri Auto Italia; noii proprietari vor primi pachetul de membership la adresa din contract; pentru a confirma înscrierea, clienții trebuie să își activeze contul pe site-ul dedicat;
  •  proprietarii de Jeep fabricate în anul 2015 sau anterior pot solicita înscrierea pe aceeași platformă;
  • Jeep® Owners Group este accesibil și pentru fanii mărcii, care se pot alătura în calitate de entuziaști;
  • toți proprietarii care dețin mai mult de 3 Jeep-uri, beneficiază de un abonament cu beneficii complete, gratuit pe viață, indiferent de vechimea automobilelor.

Toate înregistrările în Jeep® Owners Group sunt gratuite, iar costurile primului an de membership este acoperit de Jeep. Vizitează ownersgroup.jeep.com

Soliciți informații? Scrie-ne